2016 Aralik tup bebek

Benim transferde basladı kasik ağrılarım ama 6gunden sonra baya adet agrısına benzemeye başladı canım ama suanlik silikde olsa bi pozitifim var pazartesi tescillicem inşallah sende pozitif ol bak pozitif alacaksın

Allah yardımcin olsun gec olsun biraz ama sağlam olsun beklemek zor ama demekki az daha vakti var. Guzel haberlerinide burdan alacaz inşallah gör bak

Ay inşaallah canım özellikle sen bana çok umut oluyosun Allah razı olsun :)

Arkadaslar birsey merak ediyorum
Transferde yaninizda esiniz durabiliyormu?
Bir soru daha.. Opuya gidince esimiz'de sperm verecekmi? Yoksa aradan 1 saat sonra falanmi?
Bilgilendirirseniz sevirim..
Bizim istanbulda kimsemiz yok ve her kontrolde kizimizda var o acidan sordum...
Canim bazi merkezlerde gozlem odasi var ordan seyredebiliyor esinn ultrasondann

10. Gün 124,---12.gün 196,--16.gün 199 oysaki ilk değerimi görünce ne mutlu olmuştum. Nasip değilmiş canım. İnşallah sizler kavuşursunuz bebişlerinize
Canm degerlerim hala aklimda her gun yaptim 2.gun embryosuydu 8.gun pozitifti 23 39 73 114 147 246 gun gun boyleydi degerler cok guzeldi olmayinca olmuyor bn okadr telasliydimki 2 gun bile bekleyemiyordum sabirszliktan hergun kan veriyordum 4 sonra disgebelik dendi.inanki dunya basima yikildi sandim acim gecti mi gecmedi bir sonraki tedawiyle heyecanlanip gunlerin gecmesni bekledim.degerin kac oldugundan ziyade artis cok onemli .ama hep soyle diyorlarmis dusuk olunca bir sonraki hemen olurmus Allahin izniyle.Bir de sey koyuyorr burada once pozitifi paylasip sonra kotu haberi vermek de zor geliyor insanlarin seni teseli etmesi de zor geliyor.artik ruyalarimda hep sayilar yumurtalar embryolarla ilgili seyler goruyorum.hepimizin sartlari farkli elbette acilarin yogunlugu da cok farkli oluyor
Bir bebisinn varsa daha kolay atlatiyorsun umarim Rabbim sana en saglikli bebekleri nasip eder en kisa zamanda amin

kızlar merhaba; size bişey sormak istiyorumo_O
ben 08/12/2016 opu oldum,transferim bidahaki ay yapılacak,ama ben hala regl olmadım 3-5 güne olursun demişti doktor ama 11 gün oldu bi sorun varmıdır ki acaba siz ne zaman regl olmuştunuz opudan sonra
OLDUN MU ADET BEN OPRSYNDN 13 GÜN SONRA OLDUM HATTA İLK GÜN SÖKÜLMEDİ İKİNCİ GÜN BAYA YOĞUN OLDU

Canım Merhaba sen Opu ya girip yumurtaların toplanirken hemen eşinde örnek vermeli sen daha Opu dan cikmamiş olursun anestezinin etkisi olur kız tek başına kalır bence birileri varsa kızını emanet bırak yada yanınızda gelsin.Simdiden hayırlı olsun. :KK36:
Tesekkur ederim canim...
Artik birsekilde ayarliyacagiz...
Kizimi birakacak kimsemiz yok burda kimseninde yaninda durmaz bakalim elbet bir caresi bulunur☺️

minikgelin minikgelin canim kizimi ne yazikki kimseye birakamam cunku burda hic kimsemiz yok.. Oda bizimle butun konrtollere geldi gitti :) hatta merkezdeki televizyonda merkezin reklamini koymuslar bebekleri her gordugunde iste ben boyle kardes istiyorum diye bagiriyor :)) insaallah diyorum annem biz dua edelim allah bize insaallah kardes verir diyorum... Rabbim bu yolda bosa cikarmasin emeklerimizi... ( amiin)

minikgelin minikgelin canim kizimi ne yazikki kimseye birakamam cunku burda hic kimsemiz yok.. Oda bizimle butun konrtollere geldi gitti :) hatta merkezdeki televizyonda merkezin reklamini koymuslar bebekleri her gordugunde iste ben boyle kardes istiyorum diye bagiriyor :)) insaallah diyorum annem biz dua edelim allah bize insaallah kardes verir diyorum... Rabbim bu yolda bosa cikarmasin emeklerimizi... ( amiin)
Canim benimde bir oglum var benimkide butun kontrollere ve transfere geldi fakat opuda seni aldiklari anda esinide sperm icin aliyorlar seninle gelemez esinle saten gidemez bu durumda odada yanliz kalmasi lazim bence buda olmaz.ben sadece ogunluk birini bulmustum sende oyle yap canim diger gunler sen yokken esin esin yokken sen bakabiirsin ama opuda mumkunati yok

Kızlar ben estrofem kullandım e2 düşük çıktı olmadı adet oldum bant kullandım bu seferde p4 yüksek çıktı.. şimdi bana adet olana kadar göbekten iğne verdi ve adetin yoğunlaşınca bandıda kullan dedi iğneyi uzun zaman kullacağım yani adında lucrin daha önce kullanan arkadaşlar amaç ne ben reçeteden anlamadım bişey birde bazı arkadaşlar uzun kısa protokol diyorlar o ne anlamadım aydınlatın beniiiii :)))) ben yine Leyla mod on :eğlence:

Kızlar ben estrofem kullandım e2 düşük çıktı olmadı adet oldum bant kullandım bu seferde p4 yüksek çıktı.. şimdi bana adet olana kadar göbekten iğne verdi ve adetin yoğunlaşınca bandıda kullan dedi iğneyi uzun zaman kullacağım yani adında lucrin daha önce kullanan arkadaşlar amaç ne ben reçeteden anlamadım bişey birde bazı arkadaşlar uzun kısa protokol diyorlar o nedir onuda anlamadım aydınlatın beniiiii :)))) ben yine Leyla mod on :eğlence:

Arkadaslar birsey merak ediyorum
Transferde yaninizda esiniz durabiliyormu?
Bir soru daha.. Opuya gidince esimiz'de sperm verecekmi? Yoksa aradan 1 saat sonra falanmi?
Bilgilendirirseniz sevirim..
Bizim istanbulda kimsemiz yok ve her kontrolde kizimizda var o acidan sordum...
Dondurulmusun yoksa sen opudayken felan esindende alıyorlar en kötü ihtimalle sen narkozdan uyanana kadar aliyolar tabi tese ileyse ne kadar sürer bilemem cnm:)

Ya kızlar bişey sorcam opudan çıkınca çok ağrım vardı hemsirede daha ben narkozdan yeni uyanırken tabi sanciya gözümü acamadim o yüzden ağri kesici vurdu kalçadan ve bugün 3 hafta oldu opu olalı hala o iğneyi vurduğu yer çok aciyo sanki iğneyi orda unuttu üstüne oturamiyorum yatamiyorum sizdede öyle oldu mu gerçi benim bi karın ağrısına birde kalçadan vurulan igneye karşı bi fobim var ama bu kadarda uzun süre olmaması lazım :( transfere gidince o hemsireye dicem sanrm iğneyi sapladn çekmeyi unuttun :bicak:

İyi gecele arkadaşlar
Aralığın başından beri çok sık katılamasamda hergün okuyarak bilgi alıyorum sizden :KK24:
Umut olsun diye yaşadıklarımı paylaşıcam :KK46::KK46:
13 aralıkta çift embriyo transferi oldum dondurulmuşlardı
18 aralıkta sağ kasığımda batma ve bel ağrısı oldu ve kahverengi akıntı tabi
Takip ettik clexane ve coraspin kullanıyodum bıraktırdı dr kanamaya dönerse haberim olsun dedi
21 aralığa kadar devam eden akıntım o gün rengi bayağı koyulaştı ve adet ağrım başladıo_O dr aradım test yaptır dedi 8. gün test yaptım ve 156 çıktı progestan fitil i bıraktım progestan iğne yaptırmaya başladım fakat kahverengi akıntım devam etti bugün yani 10. Gün 551 çıktı :dua: akıntım yok denecek kadar az :KK45: Umudunuzu kaybetmeyin bu benim 3. Denemem :dua: Allah isteyen herkese nasip etsin , bebek kokusuna doyalım inşallah....
Şuan ben aynen öyleyim dün bel ağrım ve iki kasğımdada batmalar vardı akşam biraz lekelenmem oldu şimdi kahve pembe arası çok korkuyorum adet olcam diye yataktan çıkamıyorum bel ağrım geçti ama karnım hala ağrıyor ara ara eşim de yok yanım da uzun yol şöförü her yer kardan dolayı tatil allahım kafayı yiyeceğim ne yapıcamı bilemedim rabbime şikayet olmasında psikoloji altüst

NAR SUYUNA NE ZMAAN BAŞLAMAK LAZIM TRANFSERDEN SONRAMI RAHİM KALINLAŞMAS BEKKLENRKEN Mİ
Transferden önce İçiliyor ama senin ihtiyacın yok belkide fazla kalınlaşmasıda iyi değil doktorun söylrdi zaten istenilelen kalınlıkta olmadığını önce sor sonra iç

Back
X