2016 Aralik tup bebek

Bitiyor artık cnm Bnm az kaldı zoru gitti .. siz transfer sonrası nezaman döneceksiniz evinize
Anlaşmalı otelleri olmalı bence merkezlerin yazık günah tüp bebek parası kadar ötele para verirsiniz :KK43:
Hic sorma canım... Göya anlasmalı otel 300tl geceligi bizde 16 gündür oteldeyiz
Dedigin cok dogru masraflı oluyor
Biz merkezden az uzakta otelde kalıyoruz biraz daha uygun.. Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın insaallah..
Transferden sonra 2 gün daha kalırız otelde sonrada bursaya dayımlara gidecegiz ordada test gününe kadar kalırız diye düsündük... Heyecan bastı beniii :))

nasıl kullanıcam canım

toz şekere yada küp şekere 1 damla damlat at ağzına...biraz ağzın yanacak ama 2 dk sonra geçiyor su iç bol bol yada başka birşey ye hemen geçiyo zaten...ama o kadar iyi geliyor ki...en azından öksürük olmazsa bogazın tahriş de olmaz. az da olsa engellemiş olursun. birde zencefil bal arısütü karısımı da öksürüğe iyi gelir.Hatta birebirdir...ama işte bulmak zor arısütünü felan....

Biz merkezden az uzakta otelde kalıyoruz biraz daha uygun.. Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın insaallah..
Transferden sonra 2 gün daha kalırız otelde sonrada bursaya dayımlara gidecegiz ordada test gününe kadar kalırız diye düsündük... Heyecan bastı beniii :))

yuhhhhh kış günü ne oteliymiş bu anasını satim...antalyada lüks oteller o paraya değil be kışın...iyice b.kunu çıkarttılar valla turist yok diye...

toz şekere yada küp şekere 1 damla damlat at ağzına...biraz ağzın yanacak ama 2 dk sonra geçiyor su iç bol bol yada başka birşey ye hemen geçiyo zaten...ama o kadar iyi geliyor ki...en azından öksürük olmazsa bogazın tahriş de olmaz. az da olsa engellemiş olursun. birde zencefil bal arısütü karısımı da öksürüğe iyi gelir.Hatta birebirdir...ama işte bulmak zor arısütünü felan....

Denicem bunları canım evde zencefil var balla karışıtırıp yesem yine fayda eder heralde.
Biraz önce bal limon ve sarımsağı karıştırıp yedim.sarımsakta antibiotik gibiymiş.belki fayda eder.

Denicem bunları canım evde zencefil var balla karışıtırıp yesem yine fayda eder heralde.
Biraz önce bal limon ve sarımsağı karıştırıp yedim.sarımsakta antibiotik gibiymiş.belki fayda eder.

eder tabiii etmezmi hiçç....ilaç içemiyorsan bitkilerde var ne varsa....ama sen yiende doktoruna sor derim ben ne olur ne olmaz....birşey olacagından değil de....bilgisi olsun..

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş maddi manevi çok yorucu bi süreç inş iyi sonuç alcaz Allah'ın izini ile yurtdışana gitmemene sevindim nolur nolmaz riske atma :)

Hayirlisi olur canim.. Bende mustafa hocanin hastasiyim dun ve bugun kontrolum vardi pazar gunu yumurtala toplanacak..
Memnun kaldinmi canim sen?

Ben doktorlardan da klinikten de çok memnunum. Kendini emin ellere bıraktığından şüphen olmasın canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Sevgiler

eder tabiii etmezmi hiçç....ilaç içemiyorsan bitkilerde var ne varsa....ama sen yiende doktoruna sor derim ben ne olur ne olmaz....birşey olacagından değil de....bilgisi olsun..

Bende aramayı düşünüyorum.belki onlarda bitkisel bişey önerir.yada ilerlerse şu ilacı kullan derler.tüp bebek hemşiresinimi arayım sence

yuhhhhh kış günü ne oteliymiş bu anasını satim...antalyada lüks oteller o paraya değil be kışın...iyice b.kunu çıkarttılar valla turist yok diye...
Valla turistlere daha uygun yapıyorlar kendi halkını kazıklamayı seviyor bu ülkem benzin olmuş 5 tl ya dünyada en pahalı benzine para veren ülkeyiz ...ayrıca tüp bebek çok pahalı hadi biz ayarlıyoruz ama parası olmayan çocuk sahibi olamayacak demekki

Valla turistlere daha uygun yapıyorlar kendi halkını kazıklamayı seviyor bu ülkem benzin olmuş 5 tl ya dünyada en pahalı benzine para veren ülkeyiz ...ayrıca tüp bebek çok pahalı hadi biz ayarlıyoruz ama parası olmayan çocuk sahibi olamayacak demekki

olamıcak tabiii adam nasıl karşılaşın o kadar masrafı..... devlet 3 cocuk diye bagırıyo.....ama iş destek vermeye gelince kayıp....milletin işini zorlaştırsın....bir rapor çıkarmak için bile herşeyi didik didik ediyor...anasını satim cocugum olsa sırf zevk için tüp bebek mi yaptırıcam ben başvurduysam olmuyor işte ne uğraştırıyosun ki...
Devletin mantıgı açık paran yoksa cocuk yapma zaten nasıl bacaksın ortalık evsiz çocukla dolu diyor kendince...

Evet canımm aynen öyle... Birde komik olanda bizi yarın kaldıgımız otelden cıkarıyorlar hanii noel ya otele noel kutlaması icin geliyorlar otelin geceligi en az 1 kat daha fazla artıyor.. Bizde artık transfere kadar bursada kalırız...

Evet canımm aynen öyle... Birde komik olanda bizi yarın kaldıgımız otelden cıkarıyorlar hanii noel ya otele noel kutlaması icin geliyorlar otelin geceligi en az 1 kat daha fazla artıyor.. Bizde artık transfere kadar bursada kalırız...

allahım yaaa otalcilerde artık kafayı yedi....millet nereye saldırsam diye düşünüyor...Allah yardımcınız olsun işleriniz rast gelsin cnm...bir daha uğraşmak zorunda bırakmasın rabbim...

Hayat pahalı arkadaslar :(
Hele durumu olmayanlara dahada cok üzülüyorum inan..

Back
X