- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Canim gecmis olsunVe bu konudaki son yazim sanirim arkadaslar.gecen gunku kanama sonucu bebek dusmus.bgn tahlil yaptirdk 100 cikti degerimo gun ztn cok uzgundum sonra normale dondum.bgn de asiri uzulmedim bir hayalkirikligi tabi.ama vakti diilmis..insallah normal yollarla kavusuruz.opuyorum herkes umdugunu bulsun insallah
İnşallah öyledir kuzum ya inşallah bende pozitifi alırımHuzurask cnm daha erkenn bnmde 3cu gun 7ci gunde 1.29 cikmisti merak etme cnmm
kız sen buraya yazsan yapma derdik çok erken hiç üzme kendini yazık bak günlerin daha zor geçecekNebilim kuzu çevremdeki herkes yap yap deyince bende yapmış bulundum sonra kendime kızdım ulan onlar doğal yolla anne oldu sen ne haddine daha 7.Gün test yapıyorsun dedim ama nafile gönül laf dinlemiyor artık bekleki salı gelsin
Benimde tek temennim 2017 nin ugur getirmesi cunku iki tane olumsuzlugu 2016 da yasadim hatta dua ettim insallah transferim ocak ayinda olur diye..belirtiye gelince belkide her hamilelik farklidir kuzum dur bakalim bize daha cok erkenUmarım bizlerinde öyle olur canım da bu 2017 hepimize uğurlu gelir. İlk denemem de belirtilerim çok olmuştuda ondan tedirginlik yaşıyorum. Umarım bunda farklı olur.
Öyle mi diyosun canım ya of kafam allak bullak oldu banada saçma geldi yani mantıken 5.gun için umut var neden 3. Gün koyuyorlar. Acaba kaliteli mı değil diye mı öyle düşündüler. Ben bursadayım soranus tüp bebek merkezi canimO merkezden kaynaklaniyordur. Nerde yaptiriyosun bilmiyorum ama laboratuvari yeterli olmayan yerler anne rahmine yerleştiriyor 3. Gunde. Her yer 5. Gune bekletmiyor. Yoksa seninki kadar yumurta baska yerde olsa bekletirler yani
Evet canım çok normal bugün 13. Günüm hala oluyor ara araKizlarr kasiklarima sanki bicak sapliyolar ara ara sanci giriyo normal mi acabagebe arkadaslar cevaplarinizi bekliyroum sizdede boyle oluyomuydu ?
Benim de bugun 7.gunum bi kac gun sonra test yapicamm insallah bende senin gibi pozitifi gorurum canimmEvet canım çok normal bugün 13. Günüm hala oluyor ara ara
Hadi insallah :)Benim de bugun 7.gunum bi kac gun sonra test yapicamm insallah bende senin gibi pozitifi gorurum canimm
Canım ne olur kendini demorize etme düzelir değerin gayet güzel yaptığın saat dilimleri bile önemli. Dinlen ve guzel seyler düşün, bol bol dua et.Gün gelecek kucağında minik meleğin le Bu yazıları okuyup guleceksinKizlar cok kotuyum ayin 2 sinde 198 olan bhcg bugun 438 cikti acik pembe kanamam oldu dr sinirda dedi boyle olan varmi aramizda
Gözün aydın olsun sağlıkla kucağına alirsin inşallahKızlar merhaba. Bende sonucumu aldım çok şükür. 8. Gün sonuç; 114,6. Bi arkAdaşım vardı onun sonucunu bekledim buraya yazmak için. Allah herkesin gönlünde olanı versin. Hep dua ediyorum, pozitif sonuç alanların bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin allahım.
Zaten normalde bende yapmicaktim yapmak istemiyodum hatta doktor bana niye 12 Gün sonra yap dedi diye kiziyodum bile biraz daha uzun olsaydı süresi diye ama bi gaza gelmiş bulundum neyse ya kaderimizde ne varsa onu yaşarız artık napalımK
kız sen buraya yazsan yapma derdik çok erken hiç üzme kendini yazık bak günlerin daha zor geçecek
Amin allah hepimize nasip etsin sağlıklı bebişlerGözün aydın olsun sağlıkla kucağına alirsin inşallah
Oley ya iyi konuşmuş doktorun. Doktorlar biliyo genelde hem seni biliyo hemde embrioların durumundan tahmin ediyolar. Meraklanma hadi inşallah güzel sonucu olucaksın.Öyle mi dersin kuzum yaa hadi inşallah ya gerçekten suan çok mutlu oldum :) ayy doktorumu aradm kendini strese sokma ben senden %100 umutluyum herşey mükemmeldi kendini strese sokup herşeyi berbat etme dedi kötü oldum
Ins oyle olur cnm ins coook kotu oldum bir anda hic bir seyim yoktu korktugum acaba yukseldidemi dustu degerim ondan cok korkuyorumCanım ne olur kendini demorize etme düzelir değerin gayet güzel yaptığın saat dilimleri bile önemli. Dinlen ve guzel seyler düşün, bol bol dua et.Gün gelecek kucağında minik meleğin le Bu yazıları okuyup guleceksin
Canim ne olur uzme artik kendini... Icinden gelmis yapmissin nekadar erken oldugunu bilsende yapmissin... Ben inan bana bile bile asilamalarimda 5-6 gunde baslardim test yapmaya negatif oldugunu bildigimde halde hatta ve hatta bir sabah bir aksam yapardimZaten normalde bende yapmicaktim yapmak istemiyodum hatta doktor bana niye 12 Gün sonra yap dedi diye kiziyodum bile biraz daha uzun olsaydı süresi diye ama bi gaza gelmiş bulundum neyse ya kaderimizde ne varsa onu yaşarız artık napalım
Galiba öyle canm ya inşaallah güzel bi sonuçla gelirim buraya gerçekten hep idrarda olumsuz alıp kendini üzen arkadaşlara üzülüyodum boşa kendilerini uzuyolar diye aynı hataya bende düştüm inşallah bende onlar gibi güzel bi sonuçla gelirimOley ya iyi konuşmuş doktorun. Doktorlar biliyo genelde hem seni biliyo hemde embrioların durumundan tahmin ediyolar. Meraklanma hadi inşallah güzel sonucu olucaksın.
Bundan sonra öyle yapcam canm inşallah yine umutlu bir şekilde sabırla beklicem kesinlikle daha 10u gelmeden yapmicamCanim ne olur uzme artik kendini... Icinden gelmis yapmissin nekadar erken oldugunu bilsende yapmissin... Ben inan bana bile bile asilamalarimda 5-6 gunde baslardim test yapmaya negatif oldugunu bildigimde halde hatta ve hatta bir sabah bir aksam yapardimhep bile bile ama ozaman icim oyle yapmami istiyordu iste ama simdi artik test yapmaktan korkuyorum inan... Bugun 7.gunum nezaman test yaparim inan bilmiyorum...
Senin daha gunune cok var.. Sabirli bekle canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?