Kiyamam ya inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun kuzum ya gerçekten çok üzüldüm inşallah tedaviye gerek kalmadan bebislerini kucağına alırsınVe bu konudaki son yazim sanirim arkadaslar.gecen gunku kanama sonucu bebek dusmus.bgn tahlil yaptirdk 100 cikti degerimo gun ztn cok uzgundum sonra normale dondum.bgn de asiri uzulmedim bir hayalkirikligi tabi.ama vakti diilmis..insallah normal yollarla kavusuruz.opuyorum herkes umdugunu bulsun insallah
Aaa erken benim 5.gün embriyosu 9.gün yaptım hayalet gibi çıktı canım üzme kendini bekle gününü ümidini kesme bitanem7. Günüm canm 3. Gün embriyosuydu
Öyle mi dersin kuzum ya yemin ederim kendime gelemiyorum sabahtan ne berbat bi gündü bugün keşke artık bian önce salı gelse ve bende pozitifi görsemAaa erken benim 5.gün embriyosu 9.gün yaptım hayalet gibi çıktı canım üzme kendini bekle gününü ümidini kesme bitanem
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ne desem boş inşallah kendiliğinden oluverir bebeğin rabbim yardımcın olsunVe bu konudaki son yazim sanirim arkadaslar.gecen gunku kanama sonucu bebek dusmus.bgn tahlil yaptirdk 100 cikti degerimo gun ztn cok uzgundum sonra normale dondum.bgn de asiri uzulmedim bir hayalkirikligi tabi.ama vakti diilmis..insallah normal yollarla kavusuruz.opuyorum herkes umdugunu bulsun insallah
Bence senin pozitif içime öyle doğuyor.İnşallah canm benm ya inşallahhangi seyime güvenip yaptım bende bilmiyorum oysaki korkudanda aklım çıkıyordu salı gelmesin diye dua ediyodum kötü haber alırım diye
İnşallah canım inşallah pozitif olsun kanda 50 ve üstünü gösteriyor idrar testleri diye biliyorum gerçekten çok erken yapmışsın bırakma kendiniÖyle mi dersin kuzum ya yemin ederim kendime gelemiyorum sabahtan ne berbat bi gündü bugün keşke artık bian önce salı gelse ve bende pozitifi görsem
Öyle mi dersin kuzum yaa hadi inşallah ya gerçekten suan çok mutlu oldum :) ayy doktorumu aradm kendini strese sokma ben senden %100 umutluyum herşey mükemmeldi kendini strese sokup herşeyi berbat etme dedi kötü oldumBence senin pozitif içime öyle doğuyor.
İnşallah canm benm inşallah dua edin bize hamilelerin duası kabul olurİnşallah canım inşallah pozitif olsun kanda 50 ve üstünü gösteriyor idrar testleri diye biliyorum gerçekten çok erken yapmışsın bırakma kendini
Kızlar embriyolog aradı 28 yumurtadan 23ünü işleme alabilmişler, 14 tanesi döllenmiş. Cumartesi 3. gün embriyosu transfer edeceklerini söyledi, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, 5. günü bekleyemecekler o zamankafam karıştı
Canm benimki 2 tane ve 5.gün embriyosu idi bende 7.günde yaptım tam net değil silik olarak ikinci çizgi çıktı. Bence de sana erken daha hem Kan da çıkıp çıkmaması önemli moral bozma meleğin hala sende annesi strese sokma onu da :)Nebilim kuzu çevremdeki herkes yap yap deyince bende yapmış bulundum sonra kendime kızdım ulan onlar doğal yolla anne oldu sen ne haddine daha 7.Gün test yapıyorsun dedim ama nafile gönül laf dinlemiyor artık bekleki salı gelsin
Umarım bizlerinde öyle olur canım da bu 2017 hepimize uğurlu gelir. İlk denemem de belirtilerim çok olmuştuda ondan tedirginlik yaşıyorum. Umarım bunda farklı olur.Canim tup bebekte ilk denemem, daha once normal yolla 2 dis gebelik gecirdim, o zaman en belirgin belirtim gogus uclarinda hassasiyetti. Suan oyle bisey yok henuz, cogu arkadas 7. 8. Gune kadar belirti yasamamis
Bitanem etmemmi rabbim isteyen herkesin içindede bizim kucamızı hayırlı evlatlarla doldursunİnşallah canm benm inşallah dua edin bize hamilelerin duası kabul olur
İnşallahİnşallah bebeğim benimledir cnm inşallah beni bırakmaz çok korkuyorum
Nebilim canm ya yemin ederim kendi kendimi yedim sabahtan inşallah benimledir inşallah tutunmusturCanm benimki 2 tane ve 5.gün embriyosu idi bende 7.günde yaptım tam net değil silik olarak ikinci çizgi çıktı. Bence de sana erken daha hem Kan da çıkıp çıkmaması önemli moral bozma meleğin hala sende annesi strese sokma onu da :)
Kesinlikle bencede cnm dogursam bile inanamam ben bu korkuylaİnşallahbende de var o korku bide yarını atlatsam. Her zaman söylüyoruz kucağımıza alana kadar korkumuz gitmeyecek maalesef
Amin kuzum inşallahBitanem etmemmi rabbim isteyen herkesin içindede bizim kucamızı hayırlı evlatlarla doldursun
Ins cnm bnm insCanım benim dualarım seninler, yat dinlen sen bol bol, stres yapma , hiç bişey olmayacak bak görürsün. Cumartesi bir gelsin de ver kanını, için rahatlar.
Kendini uzme canm bebeğin ne zorluklara rağmen seni bırakmadı şimdi hiç bırakmaz inşallahIns cnm bnm ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?