Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm canım kese ve yolk kesesini gördüm.10 gün sonra kalp atışları inşallah.keseyi gördün mü cnm
canım göbekten mi baktı alttan mıGördüm canım kese ve yolk kesesini gördüm.10 gün sonra kalp atışları inşallah.
hadi gözün aydınGördüm canım kese ve yolk kesesini gördüm.10 gün sonra kalp atışları inşallah.
Maşallah canım allah devamını getirsin sağlıkla insallahTeyzeleri kesemizi gördük yolk kesesi de varmış. Allahım şükürler olsun. 10 gün sonra kalp atışlarını görücez![]()
allaha büyük konuşmak istemem ama bende aynı şekilde düşünüyorum. 10 haftaya kadar alınabiliyomuş ya. ben ona bile kıyamam. atan bir kalbi var sonuçda. biz o kalbi görmek için çıldırıyoruz.Kadın biri yedi aylık çocuğu aldırsam olur mu diye soruyordu doktora ben de. Biz doğurcaz diye uğraşıyoz.Yedi aylık çocuk alınır mı dedim.
Yedi aylık çocuk doğsa yaşar nasıl bir mantık anlamadım 5 tane çocuğu varmış.allaha büyük konuşmak istemem ama bende aynı şekilde düşünüyorum. 10 haftaya kadar alınabiliyomuş ya. ben ona bile kıyamam. atan bir kalbi var sonuçda. biz o kalbi görmek için çıldırıyoruz.
İptal ettim cnm biletimi :)Ben ilk transferimde dinlenmemiştim çok pişman olmuştum. O yüzden canım en iyisi çok acil bir durum değilse gitme.
Teyzeleri kesemizi gördük yolk kesesi de varmış. Allahım şükürler olsun. 10 gün sonra kalp atışlarını görücez![]()
Kızlar bugün ben de gördüm kesemizi..kan değerlerine göre ikiz olabilir demişlerdi ama tek kese göründü..
çok şükür allahım herkese nasip etsin..
![]()
İnşallah canım inşallah. Güzel günler gelsin hepimiz içinAmiinn isteyen herkese versin yüce rabbimkimseyi evlatla sınamasın inşallah
Verdi canım 3 gün kullandımKızlar doktor size bağışıklık sistemini baskılamak için ilaç verdi mi? Ya da antibiyotik?
ikisinide verdi cnm yumurta toplamadan sonraKızlar doktor size bağışıklık sistemini baskılamak için ilaç verdi mi? Ya da antibiyotik?
Kuzum hayırlı olsun ben de gördüm minnoşumu.aynı gün görerek bir ortak noktamız daha oldu.Kızlar bugün ben de gördüm kesemizi..kan değerlerine göre ikiz olabilir demişlerdi ama tek kese göründü..
çok şükür allahım herkese nasip etsin..
![]()
En iyisini yapmışsın canım hafta sonu hava durumu oldukça kötü veriyor.İptal ettim cnm biletimi :)
Bana 5 gunluk prednol verdiKızlar doktor size bağışıklık sistemini baskılamak için ilaç verdi mi? Ya da antibiyotik?