2016 Aralik tup bebek

Hamile kalan arkadaşlar tecrübelerinizi bizlerle paylaşın lütfen nelere dikkat ettiniz neler yaptınız. İnşallah bizlerde hayırlı haberler verelimm :KK76:

Kadın biri yedi aylık çocuğu aldırsam olur mu diye soruyordu doktora ben de. Biz doğurcaz diye uğraşıyoz.Yedi aylık çocuk alınır mı dedim.

Kadın biri yedi aylık çocuğu aldırsam olur mu diye soruyordu doktora ben de. Biz doğurcaz diye uğraşıyoz.Yedi aylık çocuk alınır mı dedim.
allaha büyük konuşmak istemem ama bende aynı şekilde düşünüyorum. 10 haftaya kadar alınabiliyomuş ya. ben ona bile kıyamam. atan bir kalbi var sonuçda. biz o kalbi görmek için çıldırıyoruz.

allaha büyük konuşmak istemem ama bende aynı şekilde düşünüyorum. 10 haftaya kadar alınabiliyomuş ya. ben ona bile kıyamam. atan bir kalbi var sonuçda. biz o kalbi görmek için çıldırıyoruz.
Yedi aylık çocuk doğsa yaşar nasıl bir mantık anlamadım 5 tane çocuğu varmış.

Teyzeleri kesemizi gördük yolk kesesi de varmış. Allahım şükürler olsun. 10 gün sonra kalp atışlarını görücez :anne::anneadayı:

:nazar::nazar:Kızlar bugün ben de gördüm kesemizi..kan değerlerine göre ikiz olabilir demişlerdi ama tek kese göründü..:KK68: çok şükür allahım herkese nasip etsin.. :nazar:

Kizlar cok sevindim, ikinizinde gozuaydin, insallah daha guzel haberlerinizi duymak nasip olur:anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::anneadayı::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kızlar doktor size bağışıklık sistemini baskılamak için ilaç verdi mi? Ya da antibiyotik?

:nazar::nazar:Kızlar bugün ben de gördüm kesemizi..kan değerlerine göre ikiz olabilir demişlerdi ama tek kese göründü..:KK68: çok şükür allahım herkese nasip etsin.. :nazar:
Kuzum hayırlı olsun ben de gördüm minnoşumu.aynı gün görerek bir ortak noktamız daha oldu.:nazar::nazar::KK36:

Back
X