- 5 Şubat 2010
- 618
- 155
- 123
Verdi canım 3 gün kullandım
Canım isimleri neydi, ne zaman kullanmaya başladın peki?
ikisinide verdi cnm yumurta toplamadan sonra
Canım sen ne kadar kullandın peki, isimleri neydi yazar mısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdi canım 3 gün kullandım
ikisinide verdi cnm yumurta toplamadan sonra
Bana niye vermedi acaba yavBana 5 gunluk prednol verdi
Opudan sonra kullandim canim
Evet cnm ne yapalım. Bu haftalık böyle oldu...En iyisini yapmışsın canım hafta sonu hava durumu oldukça kötü veriyor.
Hayirlisi olsun cnm.. rabbim Bor sonrakinde Nasip Eder insallah.. sende belitti vardi diye hatirliyorum, degil miARkadaşlar 11. Gün sonucum 0.0 şaka gibi :) Ümit'ler başka bahara kaldı
tetradox ve prednol hap, birde alttan jel verdi. benim 5. güm transfer yapıldı. 5. güne kadar kullanıp bıraktım.Canım isimleri neydi, ne zaman kullanmaya başladın peki?
yumurta toplama : )kızlay ya opu nedir? ben çok cahil kaldım :)
bi arayıp sorsana merkezi. unuttular mı acaba.Bana niye vermedi acaba yav![]()
Sakın öyle düşünme benim oğlum 3.gün embriyosuydu . Pozitif düşün oyle olacak ben hepimize guveniyorumKuzucum benim transfer öne alındı 5. değil 3. gün embriyosu transfer edecekler o yüzden yarın transfer yapacaklar.. Çok heyecanlıyım ama şimdiden umutsuzum nolacak bu halim acaba
Banada aynen tetradix verdi ama icmedim alleji oluyorum antibiotiklerden zaten 2 hafta once ona benzer birsey icmistim ve allerji yapmisti.. Ama prednol'u kullandimtetradox ve prednol hap, birde alttan jel verdi. benim 5. güm transfer yapıldı. 5. güne kadar kullanıp bıraktım.
Canım transferden sonra 3 gün kullandım. Prednol ve tetradox kullandım.Canım isimleri neydi, ne zaman kullanmaya başladın peki?
Cok sevindim cnm hayirlisiyla kucAgimiza almayida nasip etsin allah..herkese nasip etsin bu duygulariA Aron1509 geldim canım şükür hersey yolundaymış. Kesemiz düzgün yolk saçı mevcut ve birde pır pır hareket eden ufacık bir minnoş gördük. Daha ufak olduğu icin net değildi ama kalp hareketlerini gördük haftayada nasipse dinlemeye gidecez. RABBim tum isteyenlere nasip etsin ben hala inanamıyorum. Negatif alan arkadaşlar yılmayın sabredin inşallah Rabbim mükafatıni verecek.
Canimsin ya.. Aglanacak yere espiri yapmissin canim... Olgunlukla sonucunu acikliyorsun...ARkadaşlar 11. Gün sonucum 0.0 şaka gibi :) Ümit'ler başka bahara kaldı
Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin canım, inşallah daha fazla aratmaz bundanda vardır bir bildiği Rabbimin. Umarım tez zamanda nasip olur.ARkadaşlar 11. Gün sonucum 0.0 şaka gibi :) Ümit'ler başka bahara kaldı
Caniiim cok sevindim arkadasim, haftayada guzel haberleri vereceksin insallahA Aron1509 geldim canım şükür hersey yolundaymış. Kesemiz düzgün yolk saçı mevcut ve birde pır pır hareket eden ufacık bir minnoş gördük. Daha ufak olduğu icin net değildi ama kalp hareketlerini gördük haftayada nasipse dinlemeye gidecez. RABBim tum isteyenlere nasip etsin ben hala inanamıyorum. Negatif alan arkadaşlar yılmayın sabredin inşallah Rabbim mükafatıni verecek.
Canim bence stres yapmamaya calis cunku hamilelik belirtileride adet belirtileriyle ayni, umarim pozitif sonuc alirsinKızlar transferimin 6. günü yarın da normalde adet günüm bugün kasıklarım aynı adet öncesindeki gibi şişti çok iyi biliyorum bu şişkinliği. pek ağrı yok lekelenmede yok amaumudum kırıldı baya