2016 Aralik tup bebek

ARkadaşlar 11. Gün sonucum 0.0 şaka gibi :) Ümit'ler başka bahara kaldı

arkadaşlar sabah yazmıştım ya içimde jel birikmiş diye. bir de koku yapıyordu. doktorumu aradım. elle müdahale etme. pazartesi gel boşaltalım dedi.

Canım isimleri neydi, ne zaman kullanmaya başladın peki?

Canım sen ne kadar kullandın peki, isimleri neydi yazar mısın
tetradox ve prednol hap, birde alttan jel verdi. benim 5. güm transfer yapıldı. 5. güne kadar kullanıp bıraktım.

Kuzucum benim transfer öne alındı 5. değil 3. gün embriyosu transfer edecekler o yüzden yarın transfer yapacaklar.. Çok heyecanlıyım ama şimdiden umutsuzum nolacak bu halim acaba
Sakın öyle düşünme benim oğlum 3.gün embriyosuydu . Pozitif düşün oyle olacak ben hepimize guveniyorum:dua::KK37:

A Aron1509 geldim canım şükür hersey yolundaymış. Kesemiz düzgün yolk saçı mevcut ve birde pır pır hareket eden ufacık bir minnoş gördük. Daha ufak olduğu icin net değildi ama kalp hareketlerini gördük haftayada nasipse dinlemeye gidecez. RABBim tum isteyenlere nasip etsin ben hala inanamıyorum. Negatif alan arkadaşlar yılmayın sabredin inşallah Rabbim mükafatıni verecek.

tetradox ve prednol hap, birde alttan jel verdi. benim 5. güm transfer yapıldı. 5. güne kadar kullanıp bıraktım.
Banada aynen tetradix verdi ama icmedim alleji oluyorum antibiotiklerden zaten 2 hafta once ona benzer birsey icmistim ve allerji yapmisti.. Ama prednol'u kullandim

A Aron1509 geldim canım şükür hersey yolundaymış. Kesemiz düzgün yolk saçı mevcut ve birde pır pır hareket eden ufacık bir minnoş gördük. Daha ufak olduğu icin net değildi ama kalp hareketlerini gördük haftayada nasipse dinlemeye gidecez. RABBim tum isteyenlere nasip etsin ben hala inanamıyorum. Negatif alan arkadaşlar yılmayın sabredin inşallah Rabbim mükafatıni verecek.
Cok sevindim cnm hayirlisiyla kucAgimiza almayida nasip etsin allah..herkese nasip etsin bu duygulari

Caniiim cok sevindim arkadasim, haftayada guzel haberleri vereceksin insallah:nazar::nazar:

Kızlar transferimin 6. günü yarın da normalde adet günüm bugün kasıklarım aynı adet öncesindeki gibi şişti çok iyi biliyorum bu şişkinliği. pek ağrı yok lekelenmede yok ama :KK43: umudum kırıldı baya

Kızlar transferimin 6. günü yarın da normalde adet günüm bugün kasıklarım aynı adet öncesindeki gibi şişti çok iyi biliyorum bu şişkinliği. pek ağrı yok lekelenmede yok ama :KK43: umudum kırıldı baya
Canim bence stres yapmamaya calis cunku hamilelik belirtileride adet belirtileriyle ayni, umarim pozitif sonuc alirsin

Back
X