2016 Aralik tup bebek

Kizlar iyi aksamlar.
Hamile olan arkadaşlar, transferden sonra çok belirgin bi belirtiniz oldu mu
8.gün kasık ağrısı oldu canım

Hamile kalan arkadaşlar tecrübelerinizi bizlerle paylaşın lütfen nelere dikkat ettiniz neler yaptınız. İnşallah bizlerde hayırlı haberler verelimm :KK76:
Transfer yapıldıktan sonra her gün bir tane ananas yedim, hastaneden özellikle ananas yememi söylediler, sağlıklı beslendim, ağır kaldırmadım ilaçlarımı düzenli kullandım ve çok şükür hamileyim..
Kuzum hayırlı olsun ben de gördüm minnoşumu.aynı gün görerek bir ortak noktamız daha oldu.:nazar::nazar::KK36:
Eveeettt canımm süper oldu valla, kalp atışını duymak için 2 hafta sonra çağırdılar ama nasıl dayancaz bakalım :)
Canım isimleri neydi, ne zaman kullanmaya başladın peki

Canım sen ne kadar kullandın peki, isimleri neydi yazar mısın
Canım prednol kullandım 5 gün, monodox kullandım yine 5 gün transfer sonrası

Her zaman olduğu gibi alışacaz bunada Allah bizim için ne zaman takdir etmişse o zaman olur yada olmaz bir iki ay verip üçüncü için yol alıcam pes etmiyorum

Cnm çok üzüldüm ara verip başla tedaviye benden sana tavsiye Rahime çizik attır ;) ama narkoz al narkozsuz zor bi işlem ;)
Embriyonun tutunmasını sağlıyormuş
Kızlar benim sonuç 2103 çıktı. Labrotuvardan labrotuvara fark varmıdır.
Farkediyor cnm ama çok farketmez değerinde gayet güzel :)
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Hepimiz için dua ettim. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sesimizi duysun inşallah. minikgelin minikgelin canım hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sevgicim ben buraya yazdığımda bana en çok moral veren sendin. Rabbim hakkımızda hayırlı olan ne ise onu versin. Ancak şöyle bir durum var sebebini bildiğin bişey için kendine çarede bulabilirsin. Sebepsiz neler görüp neler yaşayıp, kaybedenler var. Rabbim o güzel gönlünde olanı hayırlısı ile sana nasip eylesin inşallah.
Allah razı olsun cnm benim hepimiz pozitif alalım olumsuz haberler beni çok üzüyor :(

canım hayırlı olsun çok sevindim tabnim tamamına erdirsin inş
Allah razı olsun cnm Bnm inş kucağımıza almakta nasip olur
Waaauww arkadasimm super ya
Ikizler geliyor ikizler :)))) nasiæ sevindim yaa
Kiz bana yarin test yaptiracaksin :)))))
Bence yap yarın 9. Günün oluyor Bi kaç farklı marka idrar testi al aynı idrarınla hepsinde dene :)
Teyzeleri kesemizi gördük yolk kesesi de varmış. Allahım şükürler olsun. 10 gün sonra kalp atışlarını görücez :anne::anneadayı:
Süper hadi gözün aydın cnm kucağına almakta nasip olsun inş3)
minikgelin minikgelin azrass 41 dk önce aktif olmuş. özelden mesaj attım. umarım iyidir.
Ya ben özelden yazdım ama cvp vermedi inş iyidir :( haber verse keşke :(
@Aron1509 geldim canım şükür hersey yolundaymış. Kesemiz düzgün yolk saçı mevcut ve birde pır pır hareket eden ufacık bir minnoş gördük. Daha ufak olduğu icin net değildi ama kalp hareketlerini gördük haftayada nasipse dinlemeye gidecez. RABBim tum isteyenlere nasip etsin ben hala inanamıyorum. Negatif alan arkadaşlar yılmayın sabredin inşallah Rabbim mükafatıni verecek.

Mşlh cnm mşlh darısı isteyen herkese inş :) bugun biraz rahatlarım ruh gibiydim kaç gündür ne oldu ne olcak diye ... ne zor bi süreç bu tüp bebek rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

kızlar selam,
ben jel kullanıyordum fakat deli gibi kaşıntı oldu. doktorda progestron iğne verdi. ilk kez dün akşam kullandım ama ne fenaymış bu. hala oturup kalkarken zorlanıyorum. iğne vurulan yer mosmor oldu. böyle bir durumu yaşayan var mı?
Aynı kişiye vurdurma bidaha. Bastırmadığı için morarmıştır. Elinde ısıt iğneyi vurulmaya gidene kadar. Sağolsun burda bi arkadaş söyledi ben öyle yapıyorum nerdeyse hiç acımıyor.

Azrass i merak eden arkadaşlarım bende merak ettim attığı mesajlara baktım da başka bi topikte herşey yolunda kese ve kalp atışını bekliyoruz demiş bugün habeRiniz olsn acaba bizim topigin bildirimlerini mı görmüyor bilemedim şimdi

Sagolun arkadaşlar keşke hep iyi seyler paylaşabilsek paylastıkca güzellikler çoğalsa. Birbirimize umut olduk yeri geldi destek olduk kimimiz ağladı kimimiz güldü aglayanla ağladik gulenle yine sevincten agladık. Cevabını bildigimiz soruları durmadan birbirimize sorup usanmadan cevap veriyoruz. Ne guzel bir kardeslik bu Rabbum kardesin kardese duasini kabul eder. Insallah hersey gonlunüzce olur.

bakalım bugün de vurulacağım muhtemelen diğer gün jele döneceğim. umarım herkes biran an evvel sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşur.
Jel bendede toplanma yapmış içimde. Bugun fark ettim muhtemelen benimkide yakında kasıntı yapardı. Doktorumla konuştum pazartesi gel temizleyelim dedi. Progestana geçtim ağız yoluyla. Jele geçme bence doktoruna söyle sana bi çözüm bulsun. İğneyide dediğim gibi elinde ısıt birde öyle dene.

Sagolun arkadaşlar keşke hep iyi seyler paylaşabilsek paylastıkca güzellikler çoğalsa. Birbirimize umut olduk yeri geldi destek olduk kimimiz ağladı kimimiz güldü aglayanla ağladik gulenle yine sevincten agladık. Cevabını bildigimiz soruları durmadan birbirimize sorup usanmadan cevap veriyoruz. Ne guzel bir kardeslik bu Rabbum kardesin kardese duasini kabul eder. Insallah hersey gonlunüzce olur.
Aynen canım bende çok seviyorum grubumuzu hepimizin yüzü gülsün inşallah

Azrass i merak eden arkadaşlarım bende merak ettim attığı mesajlara baktım da başka bi topikte herşey yolunda kese ve kalp atışını bekliyoruz demiş bugün habeRiniz olsn acaba bizim topigin bildirimlerini mı görmüyor bilemedim şimdi
Evet bende gördüm başka topikte yazmış. İşden ayrılmış evdede int yokmuş cepten girmek zor oluyor yazmış. Bizim liste ne olacak. Güncellense çok güzel olur minikgelin minikgelin

Hamile olan bayanlar transfer öncesi rahim duvarı kalınlığıniz kaçtı acaba bilgi verirseniz çooooook iyi olur??? Bizler içinde dua edin

Evet bende gördüm başka topikte yazmış. İşden ayrılmış evdede int yokmuş cepten girmek zor oluyor yazmış. Bizim liste ne olacak. Güncellense çok güzel olur minikgelin minikgelin
Hadi ya :( bende önemli bşy oldu diye korkmuştum neyse iyi olmasına sevindim
Ya ben işe başlıycam ya hiç bakamam listeye izinli olsam zevkle yapardım listeye bakmak isteyen olursa konu sahibi yaparlar listeyi düzenler alan kişi

Sevgicim yazmayın demişsin de sana yazmamak mümkün mü sen hepimize yazmisken bitanem okurken bile ağladım çok üzgünüm ne denir bilemiyorum seni teselli edecek hiçbir söz bulamıyorum inan bana hiç görmediyim tanımadığım halde çok sevdim seni ve burdaki tüm kızları rabbim yardımcın olsun dualarım seninle mevlam seni hasret duyduğun evladına kavustursun sen hepimizin yanindaydın rabbim de seni yalnız bırakmasın hep yar ve yardımcın olsun nolur bitanem çabuk toparlamaya çalış o bebek bir gün gelecek inan bana gelecek yeterki sen pes etme seni seviyorum canım benim her daim dualarım seninle olacak :cry:sende hoşçakal canım arkadaşım:cry:
O kadar iyi anlıyorum ki bazen teselli cümleleri bile batıyor insana ona bile tahammül edemiyor
Dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef ne diyelim yolun açık olsun pes etme isyan etme sabret Allah sabredenlerle birliktedir

Vaar ben :KK43:
Cok fena agriyor canim
Benim hem sag hem sol kalcalarim mor oldu.. Yakmakta zorlaniyorum..
Agrisi cok oluyor.. Ama cok normal dediler... Icindeki sivi yagliymis igne yapilan yeri ovman gerekiyorus...
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...

Ne kadardır devam ediyorsun ben ilkinde mahvoldum. Alkolle mi ovmak gerekirmiş

Hadi ya :KK43: bende önemli bşy oldu diye korkmuştum neyse iyi olmasına sevindim
Ya ben işe başlıycam ya hiç bakamam listeye izinli olsam zevkle yapardım listeye bakmak isteyen olursa konu sahibi yaparlar listeyi düzenler alan kişi
Evet ise başlayınca buraya bakmak çok zor oluyor baksam bile yazamıyorum çoğu zaman
Hem interneti hem de bol vakti olan bir arkadaş konu sahibi olsa iyi olurdu

Jel bendede toplanma yapmış içimde. Bugun fark ettim muhtemelen benimkide yakında kasıntı yapardı. Doktorumla konuştum pazartesi gel temizleyelim dedi. Progestana geçtim ağız yoluyla. Jele geçme bence doktoruna söyle sana bi çözüm bulsun. İğneyide dediğim gibi elinde ısıt birde öyle dene.

Bugün ısıtarak gideyim ya sünnet olmuş gibiydim iş yerinde herkes sordu . Haberleri de yok.

Back
X