2016 Aralik tup bebek

Bebeğim yalnız progestan ağızdan alınınca yan etkileri çok hissedilebiliyor. Tavsiyem vajinandan içeri it.. jelden daha kolay eriyor zaten
Bebeğim yalnız progestan ağızdan alınınca yan etkileri çok hissedilebiliyor. Tavsiyem vajinandan içeri it.. jelden daha kolay eriyor zaten
Şimdilik mecbur ağızdan alıcam. İçerisi çok dolmuş. Pazartesi temizliycek doktor. Sonra belki alttan devam ederiz

Kıslar opudan sonra ohss oldum doktor orta hafıf arası dedı kendimi kötü hissediyorum o kadar çile çekiyoruz bana önerebilceğiniz birşey var mı

S Sece44 canım benim ne olur bırakma kendini onunda vardır çözümü tedavisi rabbimin mücize çok bi gün bakkmıssın nur topu gibi bi bebek kucağında inşallah canım bende yıllardır bebek için uğraşıyorum hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin beni aldattığını öğrendim dünya başıma yıkıldı günlerdir ağlıyorum bebeği çok istedim ama olmadığındada bi hayır olduğunu öğrendim şimdi hiç bişey yapamıyorum sesimi çıkarmadan oturuyorum bazen olmuyorsa çok zorlamamak lazım bebeğime bile sevinemiyorum çıkmazdayım rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını vesin canım

S Sece44 canım benim ne olur bırakma kendini onunda vardır çözümü tedavisi rabbimin mücize çok bi gün bakkmıssın nur topu gibi bi bebek kucağında inşallah canım bende yıllardır bebek için uğraşıyorum hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin beni aldattığını öğrendim dünya başıma yıkıldı günlerdir ağlıyorum bebeği çok istedim ama olmadığındada bi hayır olduğunu öğrendim şimdi hiç bişey yapamıyorum sesimi çıkarmadan oturuyorum bazen olmuyorsa çok zorlamamak lazım bebeğime bile sevinemiyorum çıkmazdayım rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını vesin canım
Aden şimdimi aldattı önceki bi olaymıydı :( şaşırdım nasıl öğrendin .. eşine söyledinmi ..

Canım kızlar tesekkur ederim hepinize her nekadar yazmayın desem de yasadiklarinizi gözlerim dolu dolu icimde tuhaf bir hisle okudum.ben sizi sessiz sessiz takip edeceğim zaten dualarım sizinle:KK200:tek tek etiketleyip yazamadım affedin canlar

Kızlar ilk kalp atışı çok duygusal ya insan ağlamadan duramıyor hadi haftayada o minik şeyden o sesin geldiğine şaşırcaksınız:)
Tebrik ederim ama testlerden belliydi böyle güzel bir değer geleceği. İnşallah kızının içine doğduğu gibi 1 kız 1 erkek olur kuzular:KK5::KK5:

Canım kızlar tesekkur ederim hepinize her nekadar yazmayın desem de yasadiklarinizi gözlerim dolu dolu icimde tuhaf bir hisle okudum.ben sizi sessiz sessiz takip edeceğim zaten dualarım sizinle:KK200:tek tek etiketleyip yazamadım affedin canlar
Ya sessiz takip etme nolur arada yaz mutlaka sık gel diyemiyorum ve sorular sormak istiyorum sana ama biraz moralin düzelsin öyle konuşalım şimdi bunu yazman bile nekdr inçe iyi biri olduğunu yine gösterdi rabbim gönlüne göre versin güzel arkadaşım

Tebrik ederim ama testlerden belliydi böyle güzel bir değer geleceği. İnşallah kızının içine doğduğu gibi 1 kız 1 erkek olur kuzular:KK5::KK5:
İnş cnm hayırlısı minyon tipliyim ben inş ikiz olursa sorunsuz geçer hamileliğim ozaman değme keyfime :) hepimiz Çifter Çifter doğuralım inş

Aden şimdimi aldattı önceki bi olaymıydı :KK43: şaşırdım nasıl öğrendin .. eşine söyledinmi ..
Eşimin face si bendede açık kadın ordan mesaj atınca öğrendim bide telefon dökümanını çıkartım öyle öğrendim testin yaptırdığım gün le aynı gün oldu söyledim tabi hala inkar ediyor nediyecek hafıza kaybı yaşar benimki şuçlu olduğu zaman

Kıyamam sana ya sen nelerle uğraşıyorsun eşin nelerle uğraşmış. Allah yardımcın olsun canım.

Eşimin face si bendede açık kadın ordan mesaj atınca öğrendim bide telefon dökümanını çıkartım öyle öğrendim testin yaptırdığım gün le aynı gün oldu söyledim tabi hala inkar ediyor nediyecek hafıza kaybı yaşar benimki şuçlu olduğu zaman
Cnm çok üzüldüm ama herkes bikere affedilmeyi hakediyor
Eşin seni sevmese tüp bebekle emin ol uğraşmazdı
Bi anlık bşy
en kötüsünü düşünelim ayrıldın diyelim yazık deilmi bebişe :KK43: tabi bunu huy yaparsa ozaman affedilmez ..
Her şerde bi hayır vardır bence iyi olcak eşin

Bitanem bizim de dualarımız seninle Cansın sen cannn:KK60::KK36:hiç gitme hep bizimle kal :KK15:

Back
X