Hayırlı haberlerle gel cnm inşallah yarın.Ben ikinci testimi yaptırcam inşallah yükseltmiştir
İnşallah cnmHayırlı haberlerle gel cnm inşallah yarın.
Ayyyyy canımmmm aynı şey bende de olduuuuu. En zoru oydu. Bende su işini abartmıştım ve öldüm öldüm dirildim. Bir ara dedim bayılacagım :) kese iöin gittiğimde akıllandım ama az içtim:)Bu isin en zor kısmı idrarı tutmak geldi bana :)) fobim oldu tir tır titreşim stresten. 2 litreden fazla su içince tabi normal
Rabbim yardımcınız olsun inşallah.Arkadaşlar hamile arkadaşları kutluyorum Allah tamamına erdirsin benimde yarın sabah opu var eşimde tese olacak lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Hoş geldinBen geldimm
Ya moralimi bozmuyorum ama hastaye gidip test verin dedi.. birde bir iğne vardı onu yaptırın dedi. Test sonucuna göre konuşalım dediYerlesmeye benziyo kuzum normalde regli olsa daha açık kırmızı olması lazm korkutma kendini gidebilirsen bi acile gitte kan ver
Yarın güzel haberlerlerle gelirsin inşallah canım pozitif pozitif :)Kızlar olumsuz olmayın.... durun bakalım.. belirti denilen şey yedi yirmi dört olmuyordur.. benimde bugün ara ara sancılarım oluyor.. yani kısacası bence geçen benim gibi umutsuzluğa düşmeyin.. allahın izni ile hepimiz pozitif alacağız.. yarın sabah 9:30 gibi ben kan vermeye gideceğim..
Sayfa daki diğer güzel kardeşlerim dualarınızı eksik etmeyin.. kimin ne zaman duasının kabul olacağı belli olmaz..
Hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olsun en kısa sürede..
Ee hadi hayırlısı inşallah senin kuzun annesinin bian önce varlığını hissetmesini istemiştir inşallah bişey yoktur inşallah tutunmuştur dualarım seninleYa moralimi bozmuyorum ama hastaye gidip test verin dedi.. birde bir iğne vardı onu yaptırın dedi. Test sonucuna göre konuşalım dedi
İnşallah güzelce artmıştır canım merak etmeBen ikinci testimi yaptırcam inşallah yükseltmiştir
Beni 15 dk sonra kaldırdılar. Wc ye yürüyerek gittim. Sonra giyinip eve gittik. 2 gün evde yattım sonra işe başladımArkadaşlar siz transferden sonra ne kadar yattiniz. Ameliyathaneden odaya sedyeyle mı yürüyerek mı gittiniz idrarı wcye mı sürgüye mı yaptınız sorular sorular:)))
Cnm o igne iyi bende kanamayı engelliyor bi kan ver en yakın hastane nkdr uzaklıktaYa moralimi bozmuyorum ama hastaye gidip test verin dedi.. birde bir iğne vardı onu yaptırın dedi. Test sonucuna göre konuşalım dedi
Panik yapma bence. Benim gecen gebeliğimde olmuştu. Adet oluyorum sanmıştım farkında değilim hamile çıkmıştım. Aynı gösterdiğin gibiydi benimkideKızlar bende kahve rengi lekeler geliyor.. galiba ben adet oldum((
İnşallah hastaneye gidiyoruz şimdiEe hadi hayırlısı inşallah senin kuzun annesinin bian önce varlığını hissetmesini istemiştir inşallah bişey yoktur inşallah tutunmuştur dualarım seninle
Çok değil 5-10 dk... kızlar inşallah bu yerleşme kanamasıdır dua edinCnm o igne iyi bende kanamayı engelliyor bi kan ver en yakın hastane nkdr uzaklıkta
Doktorunu ara canımKızlar bende kahve rengi lekeler geliyor.. galiba ben adet oldum((
Canım yarım saat yattim yarım saati doldurur doldurmaz hemen kalktım tuvalete gittim geldim üstümü giyindim ve çıktık eve geldik dün ve bugün devamlı yatıyorum sadece yemek yemek için e tuvalete gitmek için kalkıyorum bir de jeli kullandiktan sonra yarım saate yakın dışarda yürüyorum hem temiz hava iyi gelir diye hem jel iyice emilsin diye doktor zaten jel den sonra mutlaka yürümemi istedi yürümezsen sıkıntı dedi allah emeklerimizi boşa çıkarmasın biz ne kadar dikkat edersek edelim Rabbim ol diyecek yeter ki istesin hayırlısı olsun hakkımızda çok stres yapma dinlen çok ama arada kalk yürü kan akışın düzenli olsun ben çok sık kalkıyorum çünkü çok sık tuvalete çıkıyorumArkadaşlar siz transferden sonra ne kadar yattiniz. Ameliyathaneden odaya sedyeyle mı yürüyerek mı gittiniz idrarı wcye mı sürgüye mı yaptınız sorular sorular:)))
Insallah canım dualarimiz.seninleÇok değil 5-10 dk... kızlar inşallah bu yerleşme kanamasıdır dua edin
Canım adet değil canım bu.İnşallahminikgelin @Gurbetkusu79 Huzurask @aykumsal bir bakar mısınız bu adet kanaması mı yok sa yerleşmemi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?