2016 Aralik tup bebek

Bu isin en zor kısmı idrarı tutmak geldi bana :)) fobim oldu tir tır titreşim stresten. 2 litreden fazla su içince tabi normal
Ayyyyy canımmmm aynı şey bende de olduuuuu. En zoru oydu. Bende su işini abartmıştım ve öldüm öldüm dirildim. Bir ara dedim bayılacagım :) kese iöin gittiğimde akıllandım ama az içtim:)

Yerlesmeye benziyo kuzum normalde regli olsa daha açık kırmızı olması lazm korkutma kendini gidebilirsen bi acile gitte kan ver
Ya moralimi bozmuyorum ama hastaye gidip test verin dedi.. birde bir iğne vardı onu yaptırın dedi. Test sonucuna göre konuşalım dedi

Yarın güzel haberlerlerle gelirsin inşallah canım pozitif pozitif :)

Ya moralimi bozmuyorum ama hastaye gidip test verin dedi.. birde bir iğne vardı onu yaptırın dedi. Test sonucuna göre konuşalım dedi
Ee hadi hayırlısı inşallah senin kuzun annesinin bian önce varlığını hissetmesini istemiştir inşallah bişey yoktur inşallah tutunmuştur dualarım seninle

Arkadaşlar siz transferden sonra ne kadar yattiniz. Ameliyathaneden odaya sedyeyle mı yürüyerek mı gittiniz idrarı wcye mı sürgüye mı yaptınız sorular sorular:)))
Beni 15 dk sonra kaldırdılar. Wc ye yürüyerek gittim. Sonra giyinip eve gittik. 2 gün evde yattım sonra işe başladım

Arkadaşlar siz transferden sonra ne kadar yattiniz. Ameliyathaneden odaya sedyeyle mı yürüyerek mı gittiniz idrarı wcye mı sürgüye mı yaptınız sorular sorular:)))
Canım yarım saat yattim yarım saati doldurur doldurmaz hemen kalktım tuvalete gittim geldim üstümü giyindim ve çıktık eve geldik dün ve bugün devamlı yatıyorum sadece yemek yemek için e tuvalete gitmek için kalkıyorum bir de jeli kullandiktan sonra yarım saate yakın dışarda yürüyorum hem temiz hava iyi gelir diye hem jel iyice emilsin diye doktor zaten jel den sonra mutlaka yürümemi istedi yürümezsen sıkıntı dedi allah emeklerimizi boşa çıkarmasın biz ne kadar dikkat edersek edelim Rabbim ol diyecek yeter ki istesin hayırlısı olsun hakkımızda çok stres yapma dinlen çok ama arada kalk yürü kan akışın düzenli olsun ben çok sık kalkıyorum çünkü çok sık tuvalete çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…