2016 Aralik tup bebek

nice89 cnm beni uyutarak yaptılar transferi zaten , odaya sedye ile geldim. Odada uyandım hatta. 2 saat yattım daha sonra çıkış işlemimizi yaptık. Tuvalete eve gidince gittim. Çok fazla sıkışık değildim ben. Suda içmeden gitmiştim zaten hastaneye. Açıkcası onlar transfer sırasında mesanemi doldurdularmı bilmiyorum hiç sıkışık değildim ben.

Bu isin en zor kısmı idrarı tutmak geldi bana :)) fobim oldu tir tır titreşim stresten. 2 litreden fazla su içince tabi normal

Canım en güzeli seninki olmuş vallaha :) anesteziyi sen mı istedin uygulamaları mı öyle

Canım en güzeli seninki olmuş vallaha :) anesteziyi sen mı istedin uygulamaları mı öyle
Ben çok rahat durabilen bir değilim, doktorum o yüzden beni uyutmayı tercih ediyor her operasyonda , aşılamalarım da da opuda da hsg çekilirken de hep uyutuldum ben. Bu konuda merkez çok titz davranıyor, en ufak bir hareket yanlış bişeyi doğurabilir sonuçta. Uyuyup hiçbişey görmemek çok daha güzeli.ama duyduğum kadarıyla benim gittiğim merkezde çoğu hasta uyutuluyor.

Evet canım çok sağlıklı böyle olması. Stres seviyen azalır hem. Transfer öncesi rahim ağzını solüsyonlarla yıkıyolar ılık bir sıvıyla. Ben onu görünce Allah dedim heralde saldım dedim:))

Arkadaşlar hamile arkadaşları kutluyorum Allah tamamına erdirsin benimde yarın sabah opu var eşimde tese olacak lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Allahım yardımcın olsun inşallah canım. İlk denemen mi olacak

Korkma canm tek değilsin bugün bende hiçbirşey hissetmiyorum artık sanki her hareketi kolaylıkla yapabilirmisim gibi geliyo o derece bişey hissetmiyorum hakkımızda hayırlısı
Kızlar olumsuz olmayın.... durun bakalım.. belirti denilen şey yedi yirmi dört olmuyordur.. benimde bugün ara ara sancılarım oluyor.. yani kısacası bence geçen benim gibi umutsuzluğa düşmeyin.. allahın izni ile hepimiz pozitif alacağız.. yarın sabah 9:30 gibi ben kan vermeye gideceğim..

Sayfa daki diğer güzel kardeşlerim dualarınızı eksik etmeyin.. kimin ne zaman duasının kabul olacağı belli olmaz..

Hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları olsun en kısa sürede..

Kızlar bende kahve rengi lekeler geliyor.. galiba ben adet oldum ((

Bakar mıdınız adet sökülüyor değil mi

Eklentiler

• IMG_7480.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…