- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Canim benim bir sekilde senden umitliydim.. Ama demekki vakti zamani gelmemis.. Uzulmemek elde degil ama sen guclu bir kadinsin insallah en kisa zamanda toparlarsin...Kızlar benim sonucum negatif çıktı... umarım sizinkiler pozirif olur. İyi geceler
İnşallahminikgelin G Gurbetkusu79 Huzurask @aykumsal bir bakar mısınız bu adet kanaması mıyerleşmemi
@ozge87 canım yeni okudum bende hakkında hayırlısı buymuş yılmak yok yola devam nolur dualarımız seninle
Günaydın canım ben Cumartesi oldum transferi. Hayirliai olsun bir ay önce bir ay sonra farketmezkızlar günaydın hu
ben ctesi transfer için gittim doktor işlemi yapamadı rahil ağzım kasılmış dedi
zorlayarak koyarım embriyoyu ama bu seferde kılcal damarların kanama yaparsa embriyoya zarar verir dedi
ve benim 3 embriyom donduruldu. neden kasılma oldu bir fikriniz var mı ?
adetliyken gel dedi rahim ağzını küçük bir işlem yapacakmış ve 20 gün sonraya kaldı transferim.
benimle beraber transfer olacak arkadaşlar vardı oldular mı acaba
hayırlısı olsun canım inşallahGünaydın canım ben Cumartesi oldum transferi. Hayirliai olsun bir ay önce bir ay sonra farketmez
Hadi hayırlısı canm benim dualarm seninle inşallah güzel haberlerle gelirsin :)Yok canim test yapmadim...
Yarin 11.gunum sanirim yarin test yada kan veririn artik dayanamiyacagim :)
Gunaydin kizlar
Uyandim fakat yataktan kalmadim :) ya niye boyle oldum niye boyle korkuyorum test yapmaktan kendimi taniyamiyorum dakika basi test yapan ben test yapamiyorum...
Ama artik kacisi yok oyle yada boyle kan vermem lazim...
Sanirim bu kalkisla anca oglene dogru gidebilirim :)
Dualariniza cok ihtiyacim var arkdaslar...
cnm bende çok oluyor kasıklarıma kramp giriyor 3-4 saniye o halde kalıyorum canım agrıyor :) normal diye düşünüyorum ben :)Günaydın kızlaarrrr
Gece soldan sağa dönerken dizimi kendime doğru çekmemle kasığıma bıçak saplandı sanki, o acıya uyandım.. sonra da çok tedirgin oldum.. pozitif sonuç alan arkadaşlar sizin de kasıklarınızda batmalar kramplar oluyor mu?
Gece uykudan uyandırınca tedirgin oldum canım normal diyosun yani.. hadi inşallah valla kalp atışını duyana kadar rahatlayamayacağız herhaldecnm bende çok oluyor kasıklarıma kramp giriyor 3-4 saniye o halde kalıyorum canım agrıyor :) normal diye düşünüyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?