2016 Aralik tup bebek

Kalp atışındandan sonra migde bulantısı başlıyor daha çok
Ama bende kızımdada oldu bi tiksinme ara ara öğürme geliyor bende.. migde bulantısı kötü ya bide kusarsan felaket :) inş hiç birimizin bulanmaz :)

O ozge87 Canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.

O ozge87 vardır Rabbimin bir bildiği üzülme demeyeceğim ama kendini ve eşini düşün ve yeni bir maraton için enerji topla Rabbim yardımcın olsun insAllah

Günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum. Kendimi duaya verdim eşimde evdeydi onunla zaman geçirmek istedim. Neler olmuş bitmiş okumaya çalıştım. İnşallah bu güzel hafta başında güzel haberlerle başlar güzel haberlerle bitiririz. @ozge87 canım Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne versin. Şuan ne desek teselli etmeyecek seni. İlk transfer sonunda bende aynı durumdaydım. Ama yanında olduğumuzu bil yeter. İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın Rabbimin izni ile.

Herkese günaydın
Dün hic giremedim yazılı kagıdı okumaktan. ama aklım burda kalıyor hep ne yalan söyliyim.negatifi gören arkadaslarım olmus Rabbim sabır ve güç ihsan eylesin. Bugün test yapacaklar da hayırlı sonuclar alsn inşallah

kızlar günaydın
ben ctesi transfer için gittim doktor işlemi yapamadı rahil ağzım kasılmış dedi
zorlayarak koyarım embriyoyu ama bu seferde kılcal damarların kanama yaparsa embriyoya zarar verir dedi
ve benim 3 embriyom donduruldu. neden kasılma oldu bir fikriniz var mı ?
adetliyken gel dedi rahim ağzını küçük bir işlem yapacakmış ve 20 gün sonraya kaldı transferim.
benimle beraber transfer olacak arkadaşlar vardı oldular mı acaba

Günaydın canım ben Cumartesi oldum transferi. Hayirliai olsun bir ay önce bir ay sonra farketmez

Günaydın kızlaarrrr

Gece soldan sağa dönerken dizimi kendime doğru çekmemle kasığıma bıçak saplandı sanki, o acıya uyandım.. sonra da çok tedirgin oldum.. pozitif sonuç alan arkadaşlar sizin de kasıklarınızda batmalar kramplar oluyor mu?

Gunaydin kizlar
Uyandim fakat yataktan kalmadim :) ya niye boyle oldum niye boyle korkuyorum test yapmaktan kendimi taniyamiyorum dakika basi test yapan ben test yapamiyorum...
Ama artik kacisi yok oyle yada boyle kan vermem lazim...
Sanirim bu kalkisla anca oglene dogru gidebilirim :)
Dualariniza cok ihtiyacim var arkdaslar...

Cnm Allah'ın izini ile iyi çıkacak sen ver eminde sonunda öğreneceksin bide sen zaten erken adet olurdun bence sen şimdiye kdr adet olmadıysan bebek var demektir git kanını ver için rahat olsun

cnm bende çok oluyor kasıklarıma kramp giriyor 3-4 saniye o halde kalıyorum canım agrıyor :) normal diye düşünüyorum ben :)

Merhaba arkadaskar benim size bi sorum olucak disarda test yaptirdiginz zaman doktorla gorusmek icin merkeze gittigimzide muayene ucreti oduyormuyuz ?

cnm bende çok oluyor kasıklarıma kramp giriyor 3-4 saniye o halde kalıyorum canım agrıyor :) normal diye düşünüyorum ben :)
Gece uykudan uyandırınca tedirgin oldum canım normal diyosun yani.. hadi inşallah valla kalp atışını duyana kadar rahatlayamayacağız herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…