- 14 Nisan 2016
- 394
- 197
- 53
Günaydın kızlaarrrr
Gece soldan sağa dönerken dizimi kendime doğru çekmemle kasığıma bıçak saplandı sanki, o acıya uyandım.. sonra da çok tedirgin oldum.. pozitif sonuç alan arkadaşlar sizin de kasıklarınızda batmalar kramplar oluyor mu
benim 2. Haftam hala alışamadım Allah'tan sömestr tatili geliyor onunla avutuyorm kendimi :)Bende işe adapte olmaya çalışıyorum. Bir kaç gün alacak sanırım
Hayırlı haberlerle gel inşallah Arkadaşım. Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinGunaydin kizlar
Uyandim fakat yataktan kalmadim :) ya niye boyle oldum niye boyle korkuyorum test yapmaktan kendimi taniyamiyorum dakika basi test yapan ben test yapamiyorum...
Ama artik kacisi yok oyle yada boyle kan vermem lazim...
Sanirim bu kalkisla anca oglene dogru gidebilirim :)
Dualariniza cok ihtiyacim var arkdaslar...
Canım iyi düşün iyi haberler al inşallah. Kötüyü düşünüp kötüyü çağırma. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Tut ki embriyolarla ilgili olsa dahi yumurtanın kalitesini vs şeyini arttırmak için birsürü ilaçlar birşeyler var. İyi düşün iyi olsun inşallah dualarım seninle.Kızlar çok kötüyüm az önce merkezden aradılar dr 3 buçuk ta burda olsun demiş konuşmam lazım onunla demiş dün embriyolar çözülecekti sanırım gelişimleri durmuş kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklıma da başka bir şey gelmiyor yarın transferi yapacaktı bilmiyorum kafayı yiyecem gidip konuşana kadar nolur dua edin bırakıp gitmiş olmasınlar benieşimi arayıp söylemedim korkutmak istemiyorum ama çok korkuyorum kaynanama indim dedim beni arıyorlar 3bucukta götürürmüsüjüz niye arıyorlar embriyolarmı öldü diyo zaten korkuyorum birde o moralimi bozdu
canım kötü düşünme belki başka bişey dicektir doktor inşallah iyi haberle gelirsinKızlar çok kötüyüm az önce merkezden aradılar dr 3 buçuk ta burda olsun demiş konuşmam lazım onunla demiş dün embriyolar çözülecekti sanırım gelişimleri durmuş kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklıma da başka bir şey gelmiyor yarın transferi yapacaktı bilmiyorum kafayı yiyecem gidip konuşana kadar nolur dua edin bırakıp gitmiş olmasınlar benieşimi arayıp söylemedim korkutmak istemiyorum ama çok korkuyorum kaynanama indim dedim beni arıyorlar 3bucukta götürürmüsüjüz niye arıyorlar embriyolarmı öldü diyo zaten korkuyorum birde o moralimi bozdu
Canım ben ha adet oldum olcam diye lavaboya koşuyordum. Kasıklarım çok şiddetli ağrıdı benim. Bacağım çekiliyordu. Belim ağrıdı .
İyi değilim
Gayet güzel canım neden 3. Kez kan veriyosun kikızlar selam
bugün test yaptırdım. 11. gün değerim 522,8 di. 13. gün değerim 887,2 çıktı. çarşamba gününe tekrar test istediler
Kızlar çok kötüyüm az önce merkezden aradılar dr 3 buçuk ta burda olsun demiş konuşmam lazım onunla demiş dün embriyolar çözülecekti sanırım gelişimleri durmuş kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklıma da başka bir şey gelmiyor yarın transferi yapacaktı bilmiyorum kafayı yiyecem gidip konuşana kadar nolur dua edin bırakıp gitmiş olmasınlar benieşimi arayıp söylemedim korkutmak istemiyorum ama çok korkuyorum kaynanama indim dedim beni arıyorlar 3bucukta götürürmüsüjüz niye arıyorlar embriyolarmı öldü diyo zaten korkuyorum birde o moralimi bozdu [/Q
Gayet güzel canım neden 3. Kez kan veriyosun ki
Gayet güzel canım neden 3. Kez kan veriyosun ki
Canım embriyolarda bişey olsa telefonda söylerlerdi sakin ol. Belki başka bişeydir.Kızlar çok kötüyüm az önce merkezden aradılar dr 3 buçuk ta burda olsun demiş konuşmam lazım onunla demiş dün embriyolar çözülecekti sanırım gelişimleri durmuş kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklıma da başka bir şey gelmiyor yarın transferi yapacaktı bilmiyorum kafayı yiyecem gidip konuşana kadar nolur dua edin bırakıp gitmiş olmasınlar benieşimi arayıp söylemedim korkutmak istemiyorum ama çok korkuyorum kaynanama indim dedim beni arıyorlar 3bucukta götürürmüsüjüz niye arıyorlar embriyolarmı öldü diyo zaten korkuyorum birde o moralimi bozdu
Degerin cok güzel canım ben de 4 kez verdim kan. icim rahat etmiyordu eşim kızıyor artık kanın kalmadı yeter diye :) kalp sesini duyana kadar rahat yok bize
Değerin 1500-2000 e ulaşınca yaklaşık 5 haftalıkken görünüyor kese.evet ben hala inanamıyorum. kese ne kadar zaman da gözüküyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?