AminYaaa aglattin benisizi dusunce inan yemin ederim cook uzuluyorum ben yavruma 11 sene sonra kavustum coook zor yollardan geldim gectim... Ama suan var ve ona sarilabiliyorum ama sizin oda yok ve inanin neler hissettiklerinizi cook iyi anliyorum
Ama kizlar umidimizi kesmiyecegiz rabbim cook buyuk ben okadar tedaviler gordum olmadi sonra guzel allahim kendiliginden verdi... Insaallh sizede en kisa zamanda anne olmayi nasip eder...
Canim hemsire bana az once ilaclari birak dedi.. Yani banada deseki 2 gun sonra tekrarla inanmam mantik var yaa...O kadar güçlü birisi değilim canm o gücü kendimde bulamıyorum inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bende umudumu kestim ama hala doktorun ısrarla umudunu kesmemesini anlayamıyorum ne diye umutlandiriyolar ki bizi en ufak bi toz tanesine bile umutlanan insanlarken ne diye bu işkence zaten kan sonucumu veren adamlarn dalga geçmesine uğradım sonuç çıktı mı diye kağıdımi verdim ne bekliyosun dedi ben bisey diyemeden diğeri ikiz dedi masa başında ki adamda yok dördüz dedi kahkaha attılar al sıfır deyip kağıdı elime verdiler düşünün ki siz halimi adamlara bile bişey diyemeden direk çıktım
Canım benimde durum pek parlak değil sürekli doktordayım her yerim delik deşik oldu hamilelik bu kadar ızdıraplı bişey olmamalı inanki ağrılardan sevinemiyorum eğer ki bebek düşerse bidaha bende düşünmüyorum tedavi falan nefret ettim artık olmaz bi dert olur bi dert rabbime isyan gibi olmasın ama. Canım yemin ederim yanında olup senle dertleşmek isterdim kurban olurum ya sana okadar zorki ama geçiyor bi süre sonra inşallah hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırsın tanımasamda seviyorum seni canım benim Rabbim sabrını versinSanırım artık çocuk kelimeside duymak istemiyorum canm tüp bebek sayfasıda bugün burda kapanmış bulunuyor eşim artık asla istemiyorum çünkü artık kaldıramıyorum dedi onun üzülmesi benim dahada zoruma gitti ve uzulecekse istemiyorum tekrardan denemeyi
Canım çocukların duasını daha çok kabul edermiş Mevla'm. Yavrun böyle çok içten kardeş isterken Allahim elbet kabul eder. Belki ikiz bile olur :) ben bi yerde okudum Peygamberimiz sevinince toprağa üzülünce göğe bakarmış. Ben ne zaman sevinsem üzülsem bunu yapmaya çalışıyorum. Çok hoşuma gitmişti. Umudu bırakmak yok :)Yaaa aglattin benisizi dusunce inan yemin ederim cook uzuluyorum ben yavruma 11 sene sonra kavustum coook zor yollardan geldim gectim... Ama suan var ve ona sarilabiliyorum ama sizin oda yok ve inanin neler hissettiklerinizi cook iyi anliyorum
Ama kizlar umidimizi kesmiyecegiz rabbim cook buyuk ben okadar tedaviler gordum olmadi sonra guzel allahim kendiliginden verdi... Insaallh sizede en kisa zamanda anne olmayi nasip eder...
Yok artik terbiyesiz insanlar yaa.ne yazik böyle zihniyette insanlar varO kadar güçlü birisi değilim canm o gücü kendimde bulamıyorum inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bende umudumu kestim ama hala doktorun ısrarla umudunu kesmemesini anlayamıyorum ne diye umutlandiriyolar ki bizi en ufak bi toz tanesine bile umutlanan insanlarken ne diye bu işkence zaten kan sonucumu veren adamlarn dalga geçmesine uğradım sonuç çıktı mı diye kağıdımi verdim ne bekliyosun dedi ben bisey diyemeden diğeri ikiz dedi masa başında ki adamda yok dördüz dedi kahkaha attılar al sıfır deyip kağıdı elime verdiler düşünün ki siz halimi adamlara bile bişey diyemeden direk çıktım
Aynen canm kesinlikle doktoru aradm ısrarla dedi kanamaniz var mı dedim hayır peki ben size neden ısrarla 12. Gün dedim de siz gidip 11. Gün yaptınız dedi ne değişecek ki 1 Gün içinde dedim çok şey dedi biz size en erken ihtimalle 12.Gün diyoruz ama asıl olması gereken 14. 15. Gün kanaman olmadığı sürece 14. 15. Güne kadar hala benim sizden umudum var ilaçları sakın bırakma dediCanim hemsire bana az once ilaclari birak dedi.. Yani banada deseki 2 gun sonra tekrarla inanmam mantik var yaa...
Ama rabbimin mucizesi herseyden ustun amenna... Bilmiyorum seni ikilemde birakmis... Kafani allak bullak yapmis
Sen yine de doktorunun sözünü dinle cnm bir bildiği vardır elbet, kaçıncı gün embriyosuydu senin?Aynen canm kesinlikle doktoru aradm ısrarla dedi kanamaniz var mı dedim hayır peki ben size neden ısrarla 12. Gün dedim de siz gidip 11. Gün yaptınız dedi ne değişecek ki 1 Gün içinde dedim çok şey dedi biz size en erken ihtimalle 12.Gün diyoruz ama asıl olması gereken 14. 15. Gün kanaman olmadığı sürece 14. 15. Güne kadar hala benim sizden umudum var ilaçları sakın bırakma dedi
Bana test için 14 gün sonrasına verdiler 3. Gün embriyosuAynen canm kesinlikle doktoru aradm ısrarla dedi kanamaniz var mı dedim hayır peki ben size neden ısrarla 12. Gün dedim de siz gidip 11. Gün yaptınız dedi ne değişecek ki 1 Gün içinde dedim çok şey dedi biz size en erken ihtimalle 12.Gün diyoruz ama asıl olması gereken 14. 15. Gün kanaman olmadığı sürece 14. 15. Güne kadar hala benim sizden umudum var ilaçları sakın bırakma dedi
İşteeeeeeeeee buuuuuu benim arkadaşım güçlü bak iki üç ay dediğin çok kısa bi zaman ben 2 ay önce düşük yaptım bak şimdi hamileyim rabbim tamamına erdirirse inş ... Rahime çizik attır tüp bebekten hemen önce acayip işe yarıyor bende öyle olduYol arkadaslarim kader arkadaslarim hepinizi cok seviyorum tek tek yazamadim ama hepinizden allah razi olsun... Bizi tek anlayan yine biziz...
Hepinizden tek tek tesekkur ederim desteginizden dolayi...
Artik evine hollandaya donebilirim ama ne yazikki bos donuyorum ama olsun belli 2-3 ay sonra toparlanip yine gelirim ve yine denerim... Kizlar pes etmek yok... Mevlam buyuk inanin bir gun burda herkes anne olacak sonra kardes icin bile ugrasacaksiniz :)
Allaha emanet olun
Öyle oldu sankiNazar değdi topigimize nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?