2016 Aralik tup bebek

Amin

Canim hemsire bana az once ilaclari birak dedi.. Yani banada deseki 2 gun sonra tekrarla inanmam mantik var yaa...
Ama rabbimin mucizesi herseyden ustun amenna... Bilmiyorum seni ikilemde birakmis... Kafani allak bullak yapmis

Huzurask o sonucu verenlerin allah bildiği gibi yapsın cnm .. benim eşimde azospermi Şen'le aynı kaderi yaşıyoruz ben ilk öğrendiğimde doktor bana git o kocanı boşa ondan çocuk olmaz dedi ... ağlaya ağlaya eve gitmiştim ...
insanlar neden böyle kırıcı bilmiyorum onun dalga geçtiği şey senin için nkdr önemli anlayamaz taki aynı şeyden gecene kdr ... rabbim sabrın sonunu selamet ediyor bak en kısa zamanda bidaha denşycem diyeceksin bşy sorcam dondurulmuş sperm yada embriyon varmıydı

@Ilaymilya cnm noldu nededi doktor anlatsana diren koyacaksın bigün bak gör .. ben çok nazlı geldi bu kız diyen ismini naz koydum .. Şen'de diren koyacaksın

G Gurbetkusu79 ne hayallerim vardı benimde İnan işim okdr yoğunluğu sık sık girip baktım belli oldumu diye aklım dizdeydi hep
Veren rabbim alan rabbim elbet bigün olcak çok şükür bi kızın ve bi kızım var biz şanşılardanız unutma

Canım benimde durum pek parlak değil sürekli doktordayım her yerim delik deşik oldu hamilelik bu kadar ızdıraplı bişey olmamalı inanki ağrılardan sevinemiyorum eğer ki bebek düşerse bidaha bende düşünmüyorum tedavi falan nefret ettim artık olmaz bi dert olur bi dert rabbime isyan gibi olmasın ama. Canım yemin ederim yanında olup senle dertleşmek isterdim kurban olurum ya sana okadar zorki ama geçiyor bi süre sonra inşallah hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırsın tanımasamda seviyorum seni canım benim Rabbim sabrını versin

Bir tanıdığım 6 yıl bebeği olmadı defalarca tüp yapmasına rağmen sonra tüple hamile kaldı kizi olacakti 8 aylıkken doğdu ve ölü doğdu kadın kafayı yemişti resmen dusunsenize odası bile hazırdi kizinin
Bir sene geçmeden yine bir tüp bebek yaptırdı şimdi bir erkek bir kız iki tane meleği var ve çok mutlu tüm yaşadıklarını unutmus vaziyette..Evet negatif almak vs çok kötü ama dusunsenize ya pozitif alıp o kadar umitlenip sonra kaybedilseydi ?
İnşallah bizler o kadar bile beklemeden kavuşuruz yavrularimiza umudumuzu kaybetmeyelim pes etmeyelim evet zor bu süreç zaten zordu en başından beri ne yapalım herkesin türlü türlü imtihanı var işte

Yol arkadaslarim kader arkadaslarim hepinizi cok seviyorum tek tek yazamadim ama hepinizden allah razi olsun... Bizi tek anlayan yine biziz...
Hepinizden tek tek tesekkur ederim desteginizden dolayi...
Artik evine hollandaya donebilirim ama ne yazikki bos donuyorum ama olsun belli 2-3 ay sonra toparlanip yine gelirim ve yine denerim... Kizlar pes etmek yok... Mevlam buyuk inanin bir gun burda herkes anne olacak sonra kardes icin bile ugrasacaksiniz :)
Allaha emanet olun

Canım çocukların duasını daha çok kabul edermiş Mevla'm. Yavrun böyle çok içten kardeş isterken Allahim elbet kabul eder. Belki ikiz bile olur :) ben bi yerde okudum Peygamberimiz sevinince toprağa üzülünce göğe bakarmış. Ben ne zaman sevinsem üzülsem bunu yapmaya çalışıyorum. Çok hoşuma gitmişti. Umudu bırakmak yok :)

Yok artik terbiyesiz insanlar yaa.ne yazik böyle zihniyette insanlar var

G Gurbetkusu79 canım üzüldüm senin durumunada ama bi tane meleğin var ona sarıl kokla saçlarını iyice çek içine ohh miss cennet kokusu en güzel teselli inşallah ikinci kendiliğinden olur allah büyük canım

Canim hemsire bana az once ilaclari birak dedi.. Yani banada deseki 2 gun sonra tekrarla inanmam mantik var yaa...
Ama rabbimin mucizesi herseyden ustun amenna... Bilmiyorum seni ikilemde birakmis... Kafani allak bullak yapmis
Aynen canm kesinlikle doktoru aradm ısrarla dedi kanamaniz var mı dedim hayır peki ben size neden ısrarla 12. Gün dedim de siz gidip 11. Gün yaptınız dedi ne değişecek ki 1 Gün içinde dedim çok şey dedi biz size en erken ihtimalle 12.Gün diyoruz ama asıl olması gereken 14. 15. Gün kanaman olmadığı sürece 14. 15. Güne kadar hala benim sizden umudum var ilaçları sakın bırakma dedi

Sen yine de doktorunun sözünü dinle cnm bir bildiği vardır elbet, kaçıncı gün embriyosuydu senin?

Bugün gerçekten iyi bir gün olmadı. Negatif alan arkadaslarım ne desem boş biliyorum. Hiç bir teselli sözü avutamaz sizi. Allah yeter ki ol desin... İnşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsiniz. İnşallah bizimde gebeliğimiz sağlıklı devam eder. Hiç bir şeyin garantisi yok maalesef burda herkes aile gibi inanın mutluluklar paylaşıldıgı gibi mutsuzluklarda en içten şekilde paylaşılıyor. Hepimiz çok zorlu süreçlerden geçtik, geçiyoruz ve belki de daha da geçecegiz.. İnanıyorum ki bir gün o mis kokulu bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızda hepsini unutacagız. O kadar çok güzel örnekler var ki... Olmuyorsa emin olun daha iyisi olacagı için olmamıştır. 3 gebeliğimde de böyle avuttum kendimi ben. RABBİM HEP SİZİNLE, RABBİM HEP BİZLERLE OLSUN.

Bana test için 14 gün sonrasına verdiler 3. Gün embriyosu

İşteeeeeeeeee buuuuuu benim arkadaşım güçlü bak iki üç ay dediğin çok kısa bi zaman ben 2 ay önce düşük yaptım bak şimdi hamileyim rabbim tamamına erdirirse inş ... Rahime çizik attır tüp bebekten hemen önce acayip işe yarıyor bende öyle oldu bu konuyu araştır bi
Rabbim dermansız dert vermesin kızlar kanser gibi tedavisi olmayan hastalıklar var emin olun hiç bşyi gözünüz görmez öyle bşyde yada hasta bi bebek düşünsenize bi ömür üzüleceksiniz onun için eger olmuyorsa vakti gelmemiş demek .. herşeyin hayırlısı olsun.. ben şimdi diyorum eger kötü bşy olcaksa Baştayken olmasın .. ben düşük yaptıgımdaki üzüntümü anlatamam size o parçaları düşünürkenki ruh halim çok kötüydü ama bak 1 adet dönemi geçirdim şimdi hamileyim .. allah rızası için umutsuz olmayın üzülün ama umutsuz olmayın

Bugun araliklarla takip ettim sayfayi guzel gelismelerle hepbirlikte mutlu olacaktik ama nasip olmadi.bgn yasadgnz uzuntuyu yine hepbirlikte hissettik kizlar. Ztn zor olan surecler negatifi alip goguslemeye calismakla daha da zorlasiyor. Ztn simdiye kdr da zmni gelmedigi icin kavusamadik bebeklerimize bazilarimiz icin hala zmni degil demekki ama bu zmn pozitif alanlarin yuzune guldgu gbi birgun negatf alanlarnda yuzune gulecek. Rabbim hepimize nasip edecek ins. Suan cok uzgun oldgnz icin tekrar ayni surecleri yasamak elbette cok zor umut edip hayalkirikliginin dibine vurmak bnm hic cocugum olmayacak mi kaygisi cok zor. Hepimiz bu duygulari hissettik az daha sabir kizlar birgun sizinde zmniniz gelecek. Ve hep diyorlarya cektigim sikintilari unutturdu diye gecip gidecek bu uzuntuler. Malesef ki bizler istedgmz planladgmz zmn gebe kalamadik cevreye imrendik yeri geldi insanlarin sozleriyle kirildik incindik rabbim bunlarin mukafatini verecek ins inaniyiruz yoksa nasil basedip sabredelim. Cok uzattim kusura bakmayin ama bgn gercktn uzuldm bukdr olumsz hbre ins en yakin zmnda sizlerde bu duyguyu yasayin

Nazar değdi topigimize nazar
Öyle oldu sanki
Çoğunlukla pozitif görmeye alıştık.eşime bile akşam gelince bugün 3 pozitifimiz var bugün 4 pozitifmiz var diye söylüyordum hep. bizim bile moraller düştü arkadslari düşünemiyorum
Aman cok zor süreç arkadaş elim bogrumde kese olacak mı kalp duyulacak mı diye bekliyom
kronik böbrek sancilarim var yarın bir gün sıkıntı çıkarır mı diye düşünmekten vallahi psikolojim bozuldu

Kızlar benim transferin ikinci günü bugün hiç ağrım yok sancim yok en ufak bir sızlama yok.Sizinde böyle mıydı unuttum gitti sanki transferi. Sadece akıntım var normal mı bu

inşallah yakında pozitif haberlerle yine yüzümüz güler Biz burdan yıkılıyoruz arkadaşları düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…