2016 Aralik tup bebek

Kızlar şimdi tuvalete gittim jelim akmış pembe olarak. Kanamam yok ama. Dünden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimde.dün işe başladım ama masa başı çalışıyorum çok yormadım kendimi rahatım işte. Sizce ne olabilir? Ne yapmalıyım?
cnm daha önce jeli koyduktan sonra yatıyosan yada hareket etmiyorsan o içinde donuyor. Ben doktoruma gittim temizledi. ben hep yatıyodum çünkü. jel içinde siyahlaşmıştı. şimdi çalışıyosun ya ayakta olduğun için geri geliyodur. yani biraz rengi değişiyor. normal diye düşünüyorum ben.

Günaydın kızlar benim gece sancım oldu kan gelcek diye korktum ama bşy gelmedi baya uykumu böldü uyuyamadım şimdide öyle agrımışki yeri acıyor resmen :KK43:sizdede oluyormu:KK43:
Bende gece uyuyamadim canım kasıktan bir türlü rahat edemedim her pozisyon batıyor gibiydi şimdi biraz daha iyi. Galiba biraz arkadaşlardanda etkilendim dünki negatifler çok üzdu beni onları düşünüp durdum Rabbim yardımciları olsun diye çok dua ettim.
Kızlar şimdi tuvalete gittim jelim akmış pembe olarak. Kanamam yok ama. Dünden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimde.dün işe başladım ama masa başı çalışıyorum çok yormadım kendimi rahatım işte. Sizce ne olabilir? Ne yapmalıyım?
Benim başıma bir kez geldi canım o da crinone jelin kapak kısmını kpparınca sivri bir yer kalmış meģerse o zedelemiş ondan sonra da gelmedi şükür. Sende kontrol et ve bence doktoruna danış yinede.

CANIM 1 Mİ 2 Mİ KONUSUNDA BENDE KARARSIZIM BURDAKI ARKADAŞLARIN BİLGİ,TECRÜBE VE TAVSİYELİRİNE BU KONUDA İHTİYACIM VAR
bana doktor son dakikada karar verdin mi diye sordu. allah ne diycemi bilemedim. son anda iki olsun dedim. ikiz olma şansı %10 muş. o yüzden iki koyuyorsa tavsiye ederim ben.

Benim başıma bir kez geldi canım o da crinone jelin kapak kısmını kpparınca sivri bir yer kalmış meģerse o zedelemiş ondan sonra da gelmedi şükür. Sende kontrol et ve bence doktoruna danış yinede.[/QUOTE]
Benim de başıma ilk kez geldi, sadece transfer sonrSı 5. Gün biraz olmuştu yerleşme kanamasıdır diye düşünmüştüm bende. Şümdi bayağı bir jel parçası aktı hepside pembeydi.

arkadaşlar perşembe doktora gidecem özel bölgeye ağda yapsam bişey olur mu alttan falan bakarlarsa temiz olsun siz ağda yapıyo musunuz

Arkadaşlar bişey sorucam. Hani iki tane emriyo konduya bana dün tek kese gördük. Bugüne kadarda benim ne kalamam nede lekem oldu. Yani tam da emin olamadı bi kese daha var gibi ama yoksa bile bu diğeri ne ara nasıl düştü :tokat::KK4:yoksa biri diğerini yedimi ;)

Böyle bi foto gördüm keşke her bayan içince hemen hamile kalsa :halay::işsiz:

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-10-11-01-26.webp
    Screenshot_2017-01-10-11-01-26.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 45
Canım bendeki biriken jellerde o renkte geliyor bir önceki transferimde de kullandım o zamanda öyle oldu doktora sordum o da ilacı o kıvama getirebilmek için kullanılan şeylerin geri geldiğini, vücut alması gerektği kadarını aldığını söyledi.

Canım bendeki biriken jellerde o renkte geliyor bir önceki transferimde de kullandım o zamanda öyle oldu doktora sordum o da ilacı o kıvama getirebilmek için kullanılan şeylerin geri geldiğini, vücut alması gerektği kadarını aldığını söyledi.
Cnm tekrar gittim tuvalete Allaha şükür tekrarlamadı, su gibi jelimsi bir alıntı geldi biraz beyaz ,birazda beyaz jel parçası. Sanırım içerde biriken jellerdi dediğiniz gibi oturuyorum artık diye vucut dışarı attı onları. Belimdeki şiddetli adet ağrısı neyin nesi onu bilemiyorum ama.

Arkadaşlar perşembe günü kalp atışı için gidicez bana biraz moral verir misiniz çok stres yapıyorum niyeyse.. Kese gayet güzeldi 3 aralıkta transferim olmuştu..
Sizde zaman zaman korkular oluyor mu
Bu arada kusma hiç olmadı ara ara bulantı söz konusu

Ben daha önceden lazer yaptırmıştım çok az vardı eldivenle hallettim canım bende bikaçtane yerden duydum int Dr yapılmasını önermiyorlar ama anlayamadım neden
sağ ol canım valla napacam bilmiyom belki tüy dökücüyle falan hallederim o zaman

Arkadaşlar bişey sorucam. Hani iki tane emriyo konduya bana dün tek kese gördük. Bugüne kadarda benim ne kalamam nede lekem oldu. Yani tam da emin olamadı bi kese daha var gibi ama yoksa bile bu diğeri ne ara nasıl düştü :tokat::KK4:yoksa biri diğerini yedimi :KK66:
iki embriyodan biri tutunmamissa bunu gozle gormek falan imkansiz, rahime implante olamayan embriyo toplu igne basi kadardir ve eger olamadiysa vucut bir sekilde onu atar ama bizim bunu gormemiz mumkun deil, kanama ile atilmasi icin implantasyon olmasi ve sonrasinda dusukle dusmesi lazim, rahime tutunmamis embriyo kanama ile dusmez cnm..

Arkadaşlar perşembe günü kalp atışı için gidicez bana biraz moral verir misiniz çok stres yapıyorum niyeyse.. Kese gayet güzeldi 3 aralıkta transferim olmuştu..
Sizde zaman zaman korkular oluyor mu
Bu arada kusma hiç olmadı ara ara bulantı söz konusu
Benimde hiç bulantım yok keseyi dün gördüm. Canım inş o çok şeker sesi duyarsın hepimiz duyarız sağlıkla kucagımıza alalım inş. Tüp bebek çok stresli bi süreç millet öğreniyorum gidiyo üstten bakılıyor geliyo bizim herşeyi ayrı farklı ama yeterli sağlıkla doğsun

iki embriyodan biri tutunmamissa bunu gozle gormek falan imkansiz, rahime implante olamayan embriyo toplu igne basi kadardir ve eger olamadiysa vucut bir sekilde onu atar ama bizim bunu gormemiz mumkun deil, kanama ile atilmasi icin implantasyon olmasi ve sonrasinda dusukle dusmesi lazim, rahime tutunmamis embriyo kanama ile dusmez cnm..
Sağol canım çok tşk

Benimde hiç bulantım yok keseyi dün gördüm. Canım inş o çok şeker sesi duyarsın hepimiz duyarız sağlıkla kucagımıza alalım inş. Tüp bebek çok stresli bi süreç millet öğreniyorum gidiyo üstten bakılıyor geliyo bizim herşeyi ayrı farklı ama yeterli sağlıkla doğsun

Siz duydunuz mu peki kalp atışı yada ne zamançağırdılar..Her aşaması stresli aynen..Aramızda 1 hafta var sanırım

Cnm tekrar gittim tuvalete Allaha şükür tekrarlamadı, su gibi jelimsi bir alıntı geldi biraz beyaz ,birazda beyaz jel parçası. Sanırım içerde biriken jellerdi dediğiniz gibi oturuyorum artık diye vucut dışarı attı onları. Belimdeki şiddetli adet ağrısı neyin nesi onu bilemiyorum ama.

Bende hemen işe başladım olacağı varsa olur bebişler..Bende hep bel ağrsı yaşadım normaldir. Hem bel ağrısı olursa erkek , kasık ağrırsa kız olur derler

Back
X