2016 Aralik tup bebek

Canim bahceci fulya cok iyi diyorlar erbil bey guwenc bey icin.bulent tirasi cok oven var acibadem de sanirim.ben de bir yandan bakiniyorum.ama bizim sperm dna sinda sorun varsa once onu iyilestrmek lazim ondan sonra nasipse bnim icime fulya erbil bey sindi simdilik
Canim ben bahceci fulyadaydim birde ta hollandadan geldim
Mustafa bahceci hocayi 2defa gordum transferimi bile o yapamadi... Bilmiyorum o konuda beni memnun edemediler
Yaptirirsam Bruksel tup bebek merkezinde yaparim Yucel Karaman hocada super doktor ...
Ama iste biz son anda kararimizi degistirip bahceciye gittik... Nasip demekten baska birsey diyemiyorum

Bizim tese ameliyatı başarısız oldu sperm bulunamadı Opu da olamadım bizim için tüp bebek sayfası kapandı artık kızımızla yolumuza devam edeceğiz sizlere hayırlı tedaviler diliyorum hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim 2009 yılının Ocak ayında başlayan kadınlar kulübü üyeliğim 2017 Ocak ayında son bulmuştur hepinize sevgiler

Allah YARDIMCINIZ olsun kardeşim üzülme lütfen

Testten 2 hafta sonra keseye çağırdılar yani dün. Tam 6 haftalık 8 haftalık oluncada kalp atışına çağırdı yani 2 hafta sonra

Benim o iki hafta geçti aynı kan tahlili gibi çok heyecanlıyım stresliyim inş duyarım perşembe kısmetse

keşke üstten baksa zaten alttan baktırmak istemiyom ama bakacam derse napabilirim ki canım
Bende öyle diyodum ama ilk haftalar alttan bakılıyor dediler diyorumya ben kasıldım ve göremedi üstten denedi 1 tane gördü bitane daha görünür gibi ama net değildi

canım ben hamile olduğumu bile hissetmiyom kaldı ki cinsiyet:KK48::KK48: sen ne hissediyon bakalım

erkek hissediyorum bende kalp atışını duyunca kendimi hamile hissedicem şuanda bende bişi hisstemiyorum sadece göğüs hassasiyeti, çünkü kusmada yok

Ben bir tane iyi bir doktor buldum ama erkek baya iyi yorum var hakkında. Bayan doktorlar hakkında fazla yorum bulamadım. Kafam karışık erkek doktorda rahat edebilir miyim diye.Ne yapsam bana bir fikir verin kızlar.

Ben bir tane iyi bir doktor buldum ama erkek baya iyi yorum var hakkında. Bayan doktorlar hakkında fazla yorum bulamadım. Kafam karışık erkek doktorda rahat edebilir miyim diye.Ne yapsam bana bir fikir verin kızlar.

Doğumu erkek doktor daha iyi yapıyor diyorlar ama bende kadına gidiyorum erkek zor oluyor kalp atışında ilk kez erkeğe gidicem devlete , yollar kapalı kendi hastanem uzak oda mecburen erkek doktor olacak

Back
X