- 27 Kasım 2016
- 454
- 262
- 23
- 30
Malesef canm olamaz öyle bişey hiçbirşey demeseler bile bakışlarıyla hissettiriyorlar farklı olduğumuzu ama sen üzülme sevin biz farklıyız onlardan daha farklı anne adaylarıyız biz yüce yaradan tarafından sevilen ve elbet birgün mukafatlandirilacak olan anneleriz şimdi benim her yanım hamile dolu herkes ama herkes hamile ama ben değilim ha sorarsan onlara bakarken üzüntüden ta ciğerlerim sökülüyor yerinden kalbimi parcaliyolar onları gördükçe sanki bu dünyadaki cehennemi yaşıyorum ama napalım elbet birgün bizimde olur bizde tadarz o sevgiyi herşeyde vardır bi hayır demekten başka ne gelir elimden üzülme sen dünyaya gelmiş seçilmiş anne adaylarından birisin ve bunun değerini bil milletide boşver bizi bizden başka kimse anlamaz eşlerimiz bile anlamaz emin olMerhaba yazınız aglayarak okudum o kadar güzel ifade etmişsiniz ki aynen bende kendimi farklı hissediyorum aslında hissettiriliyorum.
bir kaç gün önce 1.5yıllık evli ve çocuk düşünmedigini söyleyen (büyük ihtimalle bana öyle söylemiş) kuzenim tebrik etmek için aradığımda sürpriz oldu hiç beklemiyorduk anlatırım sonra eşim son zmnlarda çok zorladı çocuk diye tutturdu allahım ben bunlarımı sordum neden yüzüme vuruyorsunuz SAdece tebrik etmek istemiştim. güya ben üzülmiyim diye benden gizlemeler teyzemi tebrik etmek için aradıgımda çok erken oldu zamansız oldu allah sanada nasip etsinli zügürt tesellileri burda konu ben degilim.
Lütfen normal davranın siz bu şekilde davranınca daha çok can acıtıyorsunuz farklı oldugumuzu bu şekilde siz bize hissettiriyorsunuz