2016 Aralik tup bebek

Merhaba yazınız aglayarak okudum o kadar güzel ifade etmişsiniz ki aynen bende kendimi farklı hissediyorum aslında hissettiriliyorum.
bir kaç gün önce 1.5yıllık evli ve çocuk düşünmedigini söyleyen (büyük ihtimalle bana öyle söylemiş) kuzenim tebrik etmek için aradığımda sürpriz oldu hiç beklemiyorduk anlatırım sonra eşim son zmnlarda çok zorladı çocuk diye tutturdu allahım ben bunlarımı sordum neden yüzüme vuruyorsunuz SAdece tebrik etmek istemiştim. güya ben üzülmiyim diye benden gizlemeler teyzemi tebrik etmek için aradıgımda çok erken oldu zamansız oldu allah sanada nasip etsinli zügürt tesellileri burda konu ben degilim.
Lütfen normal davranın siz bu şekilde davranınca daha çok can acıtıyorsunuz farklı oldugumuzu bu şekilde siz bize hissettiriyorsunuz
Malesef canm olamaz öyle bişey hiçbirşey demeseler bile bakışlarıyla hissettiriyorlar farklı olduğumuzu ama sen üzülme sevin biz farklıyız onlardan daha farklı anne adaylarıyız biz yüce yaradan tarafından sevilen ve elbet birgün mukafatlandirilacak olan anneleriz şimdi benim her yanım hamile dolu herkes ama herkes hamile ama ben değilim ha sorarsan onlara bakarken üzüntüden ta ciğerlerim sökülüyor yerinden kalbimi parcaliyolar onları gördükçe sanki bu dünyadaki cehennemi yaşıyorum ama napalım elbet birgün bizimde olur bizde tadarz o sevgiyi herşeyde vardır bi hayır demekten başka ne gelir elimden üzülme sen dünyaya gelmiş seçilmiş anne adaylarından birisin ve bunun değerini bil milletide boşver bizi bizden başka kimse anlamaz eşlerimiz bile anlamaz emin ol

Kizlar malesef sonucum belliydi ama tescillendi NEGATIF 0.11 degerim hayirlisi buymus demekki
Diyecek söz kendimi ifade edecek kelimenin son bulduğu yer ne desem boş ne desem kifayetsiz ama inşallah bi dahaki sefere bizde bebislerimizle geliriz buraya kendini cokta bırakma olur mu canm benm biliyorum çok zor ama emin ol braknca hiç geçmiyor zaman sanki o acı seninle ömür boyu gelecek gibi geliyo çünkü :KK43:

gzmsnÜyeÜye
Yeni
Kızlar transferim in 3. Gunu bitti bugün ama yüzüm kabardı resmen kıpkırmızı kabarıyor alnım yanaklarım ve kabar kabar sivilce oluyor sönüyor başka yerde çıkıyor anlamıyorum niye böyle oluyo bugün tam orta kasikta ara ara ama şiddetli kasılmalar da oluyo hala daha da oluyo bu belirtiler ne ki acaba bunları yaşayan var mı korkuyorum resmen :KK43:
Doktoruna bi sorsana canım böyle biseyi hiç duymadım ilaçlar alerji mı yaptı acaba. Kasık ağrısı bende de var dünden beri
Günaydın kızlar :KK66:
Günaydın canım
Günaydınnnnn 8.gün hiçbir belirtim yok bugün :KK43:
Kasık ağrısı olunca adet belirtisi diye üzülüyoruz belirti olmayınca gene üzülüyoruz pozitifi görmeden rahat yok
Arkadaşlar günaydın bugün test gunum ve sabah ise giderken verdim kani ya nasip deyip bir bucuk saat sonra cikar dediler hayirlisi neyse o olsun ama yinede dua edin

Kizlar malesef sonucum belliydi ama tescillendi NEGATIF 0.11 degerim hayirlisi buymus demekki
Canım inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna canım. Üzülmemek elde değil ama Mevlam nasip etsin inşallah mucizeni.

Diyecek söz kendimi ifade edecek kelimenin son bulduğu yer ne desem boş ne desem kifayetsiz ama inşallah bi dahaki sefere bizde bebislerimizle geliriz buraya kendini cokta bırakma olur mu canm benm biliyorum çok zor ama emin ol braknca hiç geçmiyor zaman sanki o acı seninle ömür boyu gelecek gibi geliyo çünkü :KK43:
Canım sen testi tekrarladın mı doktorun ilaçları bırakma demişti diye hatırlıyorum

Merhaba yazınız aglayarak okudum o kadar güzel ifade etmişsiniz ki aynen bende kendimi farklı hissediyorum aslında hissettiriliyorum.
bir kaç gün önce 1.5yıllık evli ve çocuk düşünmedigini söyleyen (büyük ihtimalle bana öyle söylemiş) kuzenim tebrik etmek için aradığımda sürpriz oldu hiç beklemiyorduk anlatırım sonra eşim son zmnlarda çok zorladı çocuk diye tutturdu allahım ben bunlarımı sordum neden yüzüme vuruyorsunuz SAdece tebrik etmek istemiştim. güya ben üzülmiyim diye benden gizlemeler teyzemi tebrik etmek için aradıgımda çok erken oldu zamansız oldu allah sanada nasip etsinli zügürt tesellileri burda konu ben degilim.
Lütfen normal davranın siz bu şekilde davranınca daha çok can acıtıyorsunuz farklı oldugumuzu bu şekilde siz bize hissettiriyorsunuz
Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce üvey annemin hamile olduğunu öğrendim. Hormon bozukluğu vardı adet bile göremiyordu ilaçsız. 2 aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş. Bana söylemediler benim tüp bebekle uğraştığımı biliyolar bebeği aldıracaklarmış. Aradım niye bana söylemiyorsunuz sakin aldırmayın nasibi varmış demekki dedim. Minnak bi kız kardeşim olacakmış. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Yok canm tekrarlamadm ama negatiftir eminim bugün gidicez sanırım ama hiç gidesim yok
Canım Allah'tan ümit kesilmez inşallah bebiş ordadır. Yoksa bile duayla ve inanarak bekledigimiz sürece gelecek Bebek Allah nasip edecek inşallah

ilk kontrole giden kese gören arkadaşlar tahlil falan istedilermi sizden benden biyokimya,hemogram,idrar falan istedi doktor .İdrar hariç diğerlerini yapıyormuş sağlık ocağı arayıp sordum ama 3-4gündür fırsat bulup gidemedim kardan dolayı.Geçen cuma gitmiştim bu cumada tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı inşllh kalp atışını duyarım
Doktor benden de istedi saglik ocağinda yapılmayanları orda yaptırdık pazarteside sağlık ocağına gittim ama kan almıyoruz karlar kalkana kadar kargo gelmez dedi. Bende karlar eriyince giderim dedim ama yarın kontrolum var ve eşim pimpirikli olduğu için ozelde yaptırdık. Aman sakın ozelde yapmayın arkadaslar bir dunya para aldilar içim acıdı hazır devlet karsıliyorken ne gerek vardı ki biz sıkışığız ay başından parasız kalmışız birde.

Yok canm tekrarlamadm ama negatiftir eminim bugün gidicez sanırım ama hiç gidesim yok
Canim yinee insanda minnak bi acaba olurmu oluyor ... Mantiken yok diyorsun olamaz ama icinde ses acaba olabilirmi diyebiliyor :)
Bu gece bayagi bir regl sancisi yasadim karnim belim berbat agirdi dedim oldum herhalde ama gelmemis reglim...

Canim yinee insanda minnak bi acaba olurmu oluyor ... Mantiken yok diyorsun olamaz ama icinde ses acaba olabilirmi diyebiliyor :)
Bu gece bayagi bir regl sancisi yasadim karnim belim berbat agirdi dedim oldum herhalde ama gelmemis reglim...
Aynen bende öyleyim canm regli sancısı çekiyorum sanırım ama normalde ben regli olmadan sancilanmam olduktan sonra ilk gün ve ikinci gün çekerim benim şimdi kasık ağrım ve bel ağrım var sanırım tedavi beni ters etkiledi artık olmadan sancı çekiyorum içimdeki acabaya gelince arada olmuyor değil oluyor ama çoğunlukla biliyorum ki negatif pozitif olması imkansız çünkü kafamın rahat olması lazımdı ben 2 gündür kendi kendimi yedim ağlamaktan

Kızlar progestan fitil kullanan var mı? Ben keseye kadar igne ve jel olarak kullanmıştım akıntım falan olmamıstı. Keseden sonra doktor fitil verdi ve bugün açık kahve sarı renkte akıntım oldu. Normal mi?

Yaşadığım 6 yıllık bu dönemde sadece filmlerde olur sandığım çocuksuz kadına ikinci sınıf muameleyi resmen yaşadım.
Cevap vermedim, imaları görmedim duymadım,ama unuttum mu asla..Şu an hamilelik haberini alan eşim dostum canarkadaşlarım benden çok sevinmiştir. Ama ya o kötü kalpliler hiçbir zaman unutmucam yaptıklarını..
Bu arada ben hep dedim olmuyor diye kimse benden hamilelikti bebek resmiydi gizlemesin. Çünkü Allah aratmadan sizi evlat sahibi yapmış bu zorlukları yaşamamışsınız ben sizin adınıza daha mutlu oluyorum dedim hep.

Iste bu tarz seylerle birkez karsilastim ve birdha karsilasmamak icin kimseye hicbirseyimi anlatmadim bosver gülüm Allah büyük kismeye bizi anlamadigi icin kizamayiz bugün belki bende bu savasin icinde olmasaydim bende seni anlayamacaktim.kimse birseyi basina gelmeden anlamaz hersey güzel olacak sabret

Yaşadığım 6 yıllık bu dönemde sadece filmlerde olur sandığım çocuksuz kadına ikinci sınıf muameleyi resmen yaşadım.
Cevap vermedim, imaları görmedim duymadım,ama unuttum mu asla..Şu an hamilelik haberini alan eşim dostum canarkadaşlarım benden çok sevinmiştir. Ama ya o kötü kalpliler hiçbir zaman unutmucam yaptıklarını..
Bu arada ben hep dedim olmuyor diye kimse benden hamilelikti bebek resmiydi gizlemesin. Çünkü Allah aratmadan sizi evlat sahibi yapmış bu zorlukları yaşamamışsınız ben sizin adınıza daha mutlu oluyorum dedim hep.
Vallahi erkek gibi kizmissin bravo

Hayırlısı olsun canım diyecek söz bulamıyorum kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer herşey nasip hersey kısmet rabbim tez zamanda nasip etsin çok zor çok allah sabır versin kızlar bu aralar topigimiz hep negatif hep kötü haber alıyor nazar değdi nazar :nazar::nazar:
Canim benim cok sağol evet hayatimdaki en zor 3 seneyi yasiyorum.bu cocuk olmuyor derdiyle yedim bitirdim kendimi negatif olan her sonucun arkasindan icim cikana kadar agladimve her seferinde yikilip tekrar ayaga kalktım yine kalkacagim hatta iyiyim bile suan sende uzulme toparlanmaya bak Allah bize normal yoldan evlatlar versin en basindan beri duam hep böyleydi

Zor oldu ama geçti inş :KK66: Sağ salim kucağıma alayım gerisi boş. Doğurmak üstün bir meziyet değil benim için kuşlarda kedilerde tavşanlarda ürüyor. Neyin kafasını yaşıyor bazıları anlamıyorum :63:
Amin canim rabbim evladina kavusmayi nasip etsin.sana tavsiyede vermeyecegim zaten olmuyorsa olmuyor deyip erkek gibi herseyi goguslemissin almissin mukafatini

Back
X