Canım tebrik ederim silik bile değil tam net. Güzel bir kan değeri alırsın. Gözün aydın.Ekledim galiba 3 ocak transfer günüm 5. Gün emriyosuydu öğlen kan testine gideceğim
Canımm o görseli görünce sanki kendi testimi görmüş gibi oldum. Erken prodüktörlerin yanılma payı olmuyor canım. Gözün aydın bak o kadar stres yaptın boş yere üzdün kendini. Rabbim inşallah kan sonucundan sonra da güzel haberlerle birlkte sağlıkla kucağına almayıda nasip ederrr. Çok sevindim transfer günümüz aynıydı çünkü şükürler olsun Rabbim bir emeğin daha karşılığını verdiPresictor early ile yaptım çift çizgi çıktı kızlar yanılma payı varmı bunun
allah razı olsun inşallah öyledir ve inşallah sİZinde pozitif çıkar allah herkesin yardımcısı olsun bu süreci yaşamayan bilemez çünküCanımm o görseli görünce sanki kendi testimi görmüş gibi oldum. Erken prodüktörlerin yanılma payı olmuyor canım. Gözün aydın bak o kadar stres yaptın boş yere üzdün kendini. Rabbim inşallah kan sonucundan sonra da güzel haberlerle birlkte sağlıkla kucağına almayıda nasip ederrr. Çok sevindim transfer günümüz aynıydı çünkü şükürler olsun Rabbim bir emeğin daha karşılığını verdi
Çok şapşal gibiyim çok ürkeğim bilemiyorumCnm 9. Günün OZaman mşlh baya koyu yüksek çıkcak değerin ay heycanlandım sonucu yaz mutlaka :) nasıl bi duygu çift çizgi görmek acayip deişik demi
Ekledim galiba 3 ocak transfer günüm 5. Gün emriyosuydu öğlen kan testine gideceğim
Günaydın kızlar, bugün güzel haberler alıcaz gibi, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Benim psikolojim berbat. Belirtiler gitti vucutta, acaba bir kanmı versem diyorum, napayım sizce? Göğüs ağrım kalmadı, kendimi gayet normal hissediyorum. Kasıklarımda da çok fazla ağrı batma yok, çok seyrek oluyor, kafayı yiycem ne kötü bir süreçmiş bu böyle.
Canım benimde ilk günler göğsüm çok ağrıyordu ama geçti. Benimde hiç belirtim yok ara ara çok nadir kasık ağrım oluyo.Belirti falan bunları kafaya takma canım.Günaydın kızlar, bugün güzel haberler alıcaz gibi, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Benim psikolojim berbat. Belirtiler gitti vucutta, acaba bir kanmı versem diyorum, napayım sizce? Göğüs ağrım kalmadı, kendimi gayet normal hissediyorum. Kasıklarımda da çok fazla ağrı batma yok, çok seyrek oluyor, kafayı yiycem ne kötü bir süreçmiş bu böyle.
bak demiştim sana cok sevindim inş kanda da pozitif cıkarPresictor early ile yaptım çift çizgi çıktı kızlar yanılma payı varmı bunun
Benim aklıma hiç test gelmemiştiiii seni görünce içim bi pır pır ediyorAll
allah razı olsun inşallah öyledir ve inşallah sİZinde pozitif çıkar allah herkesin yardımcısı olsun bu süreci yaşamayan bilemez çünkü
3 gün önce öyle bir göğüs ağrım vardı inanamazsın cnm, dokunulmuyodu hüç üzerlerine, ertesi gün bir anda geçti, kazıklarımda aynı şekilde sürekli ağrıyodu onlarda bir anda geçti. Sanırım keseyi görmeden rahat etmiycem ben. Pazartesiye kadar bir yıl varmış gibi geliyo.Canım benimde ilk günler göğsüm çok ağrıyordu ama geçti. Benimde hiç belirtim yok ara ara çok nadir kasık ağrım oluyo.Belirti falan bunları kafaya takma canım.
Beklemek ölüm gibi vallHi, geçmiyor zamanbenimde 16. günüm 3 kere kan testi yaptırdım güzel çıktı. fakat belirti yok. benimde çok nadir kasıklarım ağrıyor.
Hayırlısı olsun cnm, çok güzel bir sonuç seni bekliyor kesin.Çok şapşal gibiyim çok ürkeğim bilemiyorum
Aynen benimde azaldı belirtilerim. Bunlara hiç kafa yorma güzel beslen bebiş büyüsün annesi .3 gün önce öyle bir göğüs ağrım vardı inanamazsın cnm, dokunulmuyodu hüç üzerlerine, ertesi gün bir anda geçti, kazıklarımda aynı şekilde sürekli ağrıyodu onlarda bir anda geçti. Sanırım keseyi görmeden rahat etmiycem ben. Pazartesiye kadar bir yıl varmış gibi geliyo.
nşallah cnm benim dediğiniz gibidir de boşa evham yapıyorumdur.Benim kasıklarım hiç ağrıyor unutuyorum hamile olduğumu ama biraz fazla otursam ayakta dursam belim agrıyor okdr
Biraz olsun rahatlattınız beni cnm benim. Umarım herpimizin herşey yolunda gider de bebişleri kucağımıza aldığımız günü de görürüzAynen benimde azaldı belirtilerim. Bunlara hiç kafa yorma güzel beslen bebiş büyüsün annesi .
Hadi hayırlısıyla git dinle pıt pıtları cnm. Çok güzel bir duygu olsa gerek.Bende perşembeyi getirdim nihayet öğleden sonra ilk kalp atışı inş
Bende göğüs hassasiyeti hiç kaybolmadı bende aynı sizin gibi belirtiler kaybolsa korkuyorum neden bulantım olmadı diyorum işimiz zor kızlar doğana kadar..
Hadi hayırlısıyla git dinle pıt pıtları cnm. Çok güzel bir duygu olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?