2016 Aralik tup bebek

evet tatlım önemli tüp bebekte 2 nin altında olmasını istiyorlar.. benim 2,41 di en yüksek ilaç verdi düşürdü...levotiron adında bir ilaç kullanıyorum hemen düşürüyo...

arkadaşlar merhaba. bende hikayemi paylaşmak istiyorum sizlerle. 1 yıllık evliyim. 2 defa çatlatma, 1 defa aşılama yaptırdım. 1 ay bekledikten sonra tüp bebek iğnelerine başladık, adet olmayı beklerken kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim.17 eylülde, 9 haftalık gebeliğimde bebeğin kalbi durdu. bebeğe genetik test yaptırıldı. enfeksiyon nedeniyle sadece 5 çift kromozomda inceleme yapılabildi. bebeğin genetiğinde problem yok denildi. trombofili paneli teslerde az miktarda pıhtılaşma sorunu var dedi doktor. 30 kasımda tüp bebek iğnelerine başladım. bugun adet günüm. sanırım bizimde yılbaşından önce transfer yapılmış olucak. beni de listeye eklerseniz sevinirim. hepinize bol şanslar. (eşimde morfoloji de problem var).

benimde bugun
Önemli canım ama cok yüksek değil düzenli kullan ilaçlarını.yumurta gelişiminde önemli
benimde dün yaptıdığım teste 1,05 çıktı düşük mü diye düşünüyordum. demek tüp bebek için 2 nin altında olması gerekiyor.

Kızlar ben sağlık ocagından yarın için randevu aldım.gidip kan vermek istersem diye istiyorum aslında ama gidip gitmeme konusunda tam emin değilim 2 günüm kaldı pazar günğ zaten kan vericem ama:))
Kiz bi idrar testi yapsana ben 3 tane aldim pazara kadar yapicam yarindan itibaren :) pazartesi test gunum

evet tatlım önemli tüp bebekte 2 nin altında olmasını istiyorlar.. benim 2,41 di en yüksek ilaç verdi düşürdü...levotiron adında bir ilaç kullanıyorum hemen düşürüyo...
Gerildimm simdii yaa bnim de 2.47 dr sormayinca bn de unuttum soylemeyi.simdi msj attimm.ama benim daha opu bile olmadi .transfer sonrasi daha muhim heralde degil mi

Gerildimm simdii yaa bnim de 2.47 dr sormayinca bn de unuttum soylemeyi.simdi msj attimm.ama benim daha opu bile olmadi .transfer sonrasi daha muhim heralde degil mi

gerilmene gerek yok canım benim...ben opudan önce içmeye başladım....hala da içiyorum...transfere kadar içicem...sonrasını bilmiyorum..

gerilmene gerek yok canım benim...ben opudan önce içmeye başladım....hala da içiyorum...transfere kadar içicem...sonrasını bilmiyorum..
Okudugum kadariyla hamilelerde 2nin ustu pek istenmiyor yaziyorda.bn arada oldugunu gorubce doktora hic hatrlatma geregi bile duymadim.normalde cok vesveseliyim die bukez sakin olayim dedjm ondan telas yapip sormadim

Okudugum kadariyla hamilelerde 2nin ustu pek istenmiyor yaziyorda.bn arada oldugunu gorubce doktora hic hatrlatma geregi bile duymadim.normalde cok vesveseliyim die bukez sakin olayim dedjm ondan telas yapip sormadim

sen yine de sor doktoruna...ama bu tsh çok değişken benim ilk tahlilimde 1,33 tü sonra 2,36 çıktı en son 2,41 çıkınca ilaç verdi...sanırım stresle alakalı....

Kizlar bugunde tek cizgideyim malesef.bu seferde olmadi herhalde.8. gunumde tutsa azda olsa bi hayali cizgi cikardi herhalde..

Kızlar ben sağlık ocagından yarın için randevu aldım.gidip kan vermek istersem diye istiyorum aslında ama gidip gitmeme konusunda tam emin değilim 2 günüm kaldı pazar günğ zaten kan vericem ama:))
Canim erken ya yarin.sonra dusuk cikcak daha cok kendini strese sokcaksin.bence enazindan 9. yada 10. gununu bekle.banada doktorum 12. gun dedi ama bende cumartesi gidip kan vericem.10. gun zaten cikarsa cikar.idrarlarda zaten hep tek cizgi gidiyor..

Kizlar bugunde tek cizgideyim malesef.bu seferde olmadi herhalde.8. gunumde tutsa azda olsa bi hayali cizgi cikardi herhalde..
biraz daha bekleyin bence. ben normal gebeliğimde 3 gün önce bakmıştım bişey çıkmadı. üç gün sonra bakınca çıkmıştı. bu hcg değeri anlık yükseliyor. dualarım sizinle.

sen yine de sor doktoruna...ama bu tsh çok değişken benim ilk tahlilimde 1,33 tü sonra 2,36 çıktı en son 2,41 çıkınca ilaç verdi...sanırım stresle alakalı....
Benim dr bişey olmaz demiş geçen hafta tutunmaya engel değil dedi yarın bidaha kontrolüm var transfer belli olucak dereotu vs diyo onumu yapsam acaba

Benim dr bişey olmaz demiş geçen hafta tutunmaya engel değil dedi yarın bidaha kontrolüm var transfer belli olucak dereotu vs diyo onumu yapsam acaba

valla dereotunu hiç bilmiyorum canımmm...eğer etkisi varsa yemen de fayda var tabii...bazı doktorlar tsh önemsemiyor ama benimki illa 2 altında istiyorum dedi...vardır bir bildiği diyip içiyoruz....benim kadar çok ilaç kullanan yoktur herhalde...şuan e vitamini, omega 3,selenyum,trintilin,estrofem( hem ağız yolu ile 2adet, vajinal yolla3 adet),biesteron,levotiron,folibol kullanıyorum...+ kan sulandırıcı iğne...+ ayın 12 den sonra bir kaç ilaç daha ekledi onları içicem

canım daha erken bence...7. gün olacak yarın...en azından 9. günü bekle....zaten o gün test yap demişler ama normali aslında 10 gün en erken...üzülme diye diyorum beklemende fayda var...
5 tane tedavi oldum hepsindede 9.gün oldu test.beklıycem zaten pazarı sanırım ne olucaksa olsun..

Kiz bi idrar testi yapsana ben 3 tane aldim pazara kadar yapicam yarindan itibaren :) pazartesi test gunum
Cıkmıyor kuzum ya kızımda aldım cıkmadı hiç.üzüldüm üzüldüm gittim hamileyim:)
hayır sen doktorun dediğine göre kan testını yaptır benim kızımdada cıkmadı 10.gün cıkmadı15.günr kadar yaptım yine cıkmadı

Canim erken ya yarin.sonra dusuk cikcak daha cok kendini strese sokcaksin.bence enazindan 9. yada 10. gununu bekle.banada doktorum 12. gun dedi ama bende cumartesi gidip kan vericem.10. gun zaten cikarsa cikar.idrarlarda zaten hep tek cizgi gidiyor..
pazar 10.günüm zaten test günüm oluyor geç saate transfer oldugum için 10 gün dediler yoksa 9 gün 5.gün 5aa embiriyom cok cok iyiymiş bakalım

Ertelenince üzülüyor insan ama üzülme hayırlısı buymus ben agıstostan beri daha yeni transfer oldum:)
Sorma canım ya ne uzun sürecmiş ekimde gittik doktora tedavı ıncesi 1 ay dgm kntrol hapı kullnmıstım smdide oyle olacak bi kavusamadık bebişlerimize inş sizlerin iyi haberleri bize umut olacak daha buyuk heyecanla transferi bekleyecegz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…