6.günüm canımm.
Kızlar günaydın benim tsh 4.05 sınır 4.02 yazıyor tutunmaya veya tüp bebekde önemlimi b12 eksikliğim ve demir eksikliği vardı iğne kullandım kan tahlilime baktırdım orda tsh yükselmiş dedi aile hekimim sizlerde kaç
benimde bugunKızlar günaydın benim tsh 4.05 sınır 4.02 yazıyor tutunmaya veya tüp bebekde önemlimi b12 eksikliğim ve demir eksikliği vardı iğne kullandım kan tahlilime baktırdım orda tsh yükselmiş dedi aile hekimim sizlerde kaç
benimde dün yaptıdığım teste 1,05 çıktı düşük mü diye düşünüyordum. demek tüp bebek için 2 nin altında olması gerekiyor.Önemli canım ama cok yüksek değil düzenli kullan ilaçlarını.yumurta gelişiminde önemli
Kiz bi idrar testi yapsana ben 3 tane aldim pazara kadar yapicam yarindan itibaren :) pazartesi test gunumKızlar ben sağlık ocagından yarın için randevu aldım.gidip kan vermek istersem diye istiyorum aslında ama gidip gitmeme konusunda tam emin değilim 2 günüm kaldı pazar günğ zaten kan vericem ama:))
Gerildimm simdii yaa bnim de 2.47 dr sormayinca bn de unuttum soylemeyi.simdi msj attimm.ama benim daha opu bile olmadi .transfer sonrasi daha muhim heralde degil mievet tatlım önemli tüp bebekte 2 nin altında olmasını istiyorlar.. benim 2,41 di en yüksek ilaç verdi düşürdü...levotiron adında bir ilaç kullanıyorum hemen düşürüyo...
Gerildimm simdii yaa bnim de 2.47 dr sormayinca bn de unuttum soylemeyi.simdi msj attimm.ama benim daha opu bile olmadi .transfer sonrasi daha muhim heralde degil mi
Okudugum kadariyla hamilelerde 2nin ustu pek istenmiyor yaziyorda.bn arada oldugunu gorubce doktora hic hatrlatma geregi bile duymadim.normalde cok vesveseliyim die bukez sakin olayim dedjm ondan telas yapip sormadimgerilmene gerek yok canım benim...ben opudan önce içmeye başladım....hala da içiyorum...transfere kadar içicem...sonrasını bilmiyorum..
Okudugum kadariyla hamilelerde 2nin ustu pek istenmiyor yaziyorda.bn arada oldugunu gorubce doktora hic hatrlatma geregi bile duymadim.normalde cok vesveseliyim die bukez sakin olayim dedjm ondan telas yapip sormadim
Canim erken ya yarin.sonra dusuk cikcak daha cok kendini strese sokcaksin.bence enazindan 9. yada 10. gununu bekle.banada doktorum 12. gun dedi ama bende cumartesi gidip kan vericem.10. gun zaten cikarsa cikar.idrarlarda zaten hep tek cizgi gidiyor..Kızlar ben sağlık ocagından yarın için randevu aldım.gidip kan vermek istersem diye istiyorum aslında ama gidip gitmeme konusunda tam emin değilim 2 günüm kaldı pazar günğ zaten kan vericem ama:))
biraz daha bekleyin bence. ben normal gebeliğimde 3 gün önce bakmıştım bişey çıkmadı. üç gün sonra bakınca çıkmıştı. bu hcg değeri anlık yükseliyor. dualarım sizinle.Kizlar bugunde tek cizgideyim malesef.bu seferde olmadi herhalde.8. gunumde tutsa azda olsa bi hayali cizgi cikardi herhalde..
Benim dr bişey olmaz demiş geçen hafta tutunmaya engel değil dedi yarın bidaha kontrolüm var transfer belli olucak dereotu vs diyo onumu yapsam acabasen yine de sor doktoruna...ama bu tsh çok değişken benim ilk tahlilimde 1,33 tü sonra 2,36 çıktı en son 2,41 çıkınca ilaç verdi...sanırım stresle alakalı....
Benim dr bişey olmaz demiş geçen hafta tutunmaya engel değil dedi yarın bidaha kontrolüm var transfer belli olucak dereotu vs diyo onumu yapsam acaba
Insaallah canim allah razi olsun..biraz daha bekleyin bence. ben normal gebeliğimde 3 gün önce bakmıştım bişey çıkmadı. üç gün sonra bakınca çıkmıştı. bu hcg değeri anlık yükseliyor. dualarım sizinle.
Kizlar bugunde tek cizgideyim malesef.bu seferde olmadi herhalde.8. gunumde tutsa azda olsa bi hayali cizgi cikardi herhalde..
5 tane tedavi oldum hepsindede 9.gün oldu test.beklıycem zaten pazarı sanırım ne olucaksa olsun..canım daha erken bence...7. gün olacak yarın...en azından 9. günü bekle....zaten o gün test yap demişler ama normali aslında 10 gün en erken...üzülme diye diyorum beklemende fayda var...
Cıkmıyor kuzum ya kızımda aldım cıkmadı hiç.üzüldüm üzüldüm gittim hamileyim:)Kiz bi idrar testi yapsana ben 3 tane aldim pazara kadar yapicam yarindan itibaren :) pazartesi test gunum
hayır sen doktorun dediğine göre kan testını yaptır benim kızımdada cıkmadı 10.gün cıkmadı15.günr kadar yaptım yine cıkmadıKizlar bugunde tek cizgideyim malesef.bu seferde olmadi herhalde.8. gunumde tutsa azda olsa bi hayali cizgi cikardi herhalde..
pazar 10.günüm zaten test günüm oluyor geç saate transfer oldugum için 10 gün dediler yoksa 9 gün 5.gün 5aa embiriyom cok cok iyiymiş bakalımCanim erken ya yarin.sonra dusuk cikcak daha cok kendini strese sokcaksin.bence enazindan 9. yada 10. gununu bekle.banada doktorum 12. gun dedi ama bende cumartesi gidip kan vericem.10. gun zaten cikarsa cikar.idrarlarda zaten hep tek cizgi gidiyor..
Ertelenince üzülüyor insan ama üzülme hayırlısı buymus ben agıstostan beri daha yeni transfer oldum:)Kızlar bn bgn doktora gittim 1 ay dogum kontrol hapı kullanacagım ocak ayına sarktı transfer işi hakkımda hayırlısı budur inş.
Sorma canım ya ne uzun sürecmiş ekimde gittik doktora tedavı ıncesi 1 ay dgm kntrol hapı kullnmıstım smdide oyle olacak bi kavusamadık bebişlerimizeErtelenince üzülüyor insan ama üzülme hayırlısı buymus ben agıstostan beri daha yeni transfer oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?