2016 Aralik tup bebek

Biseycik olmaz tabii insan cok heyecanliniyor sabirsizlaniyor ama zaman illaki geciyor

Slm kızlar ben adet oldum bugun yarın doktora gitcem inş tedaviye başlarız umarım rabbim yardımcımız olsun
Hayırlı olsun ark transfer öncesi olamk için dört gözle beklenen adet transfer sonrası olmamak için yine adett inş hayırlısı olur herkesin burda hamiş hallerinide paylaşırız

Hayırlı olsun ark transfer öncesi olamk için dört gözle beklenen adet transfer sonrası olmamak için yine adett inş hayırlısı olur herkesin burda hamiş hallerinide paylaşırız
Gerçekten öyle zaten ilk gördüm kanamayı dedim inş 9 ay sonda olur bidahaki :) böyle umutla başlıyoruz umarım Mutsuz son bulmaz gerçekten insan kendine bi süre gelemiyor

Kızlar ben sağlık ocagından yarın için randevu aldım.gidip kan vermek istersem diye istiyorum aslında ama gidip gitmeme konusunda tam emin değilim 2 günüm kaldı pazar günğ zaten kan vericem ama:))
Erken test deneseydin ya cnmm oncee belki cikardiii ayy ben bile heycanlandimm resmennn yaaaa

Gerildimm simdii yaa bnim de 2.47 dr sormayinca bn de unuttum soylemeyi.simdi msj attimm.ama benim daha opu bile olmadi .transfer sonrasi daha muhim heralde degil mi
Cnm ona bakiyorlar zaten merkezde. Adet doneminde benim 3 cu gunu bakilmisti dr riske atacagini sanmiyorum boylebir seyi sonucta klinigin yararina olumlu sonuclanmasii

Ben kasimin 17 sinde adet oldum cnm ikinci adetimi bekledim 10 yil bekledim 1 ayimi bekleyemiycem diyorumm lutfen sende oyle dusun ve sabirli ol kimbilir sen kac yildir bekliyorsunnn sanucun guzel olsunn yeterkiii

ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun güzel haberler al 18 de su sıkısık olma durumu nasıl olcak bende ona çok takılıyorum yaaa...dayanılmıcak gibi mi oluyor...azcık sıkısık olsak yeter mi... bende bu düşünce panik yaratıyo çok sıkışık olursam doktorun eline işivericekmişim gibi geliyo hahahahaha ayyy kafayı yedim

İnşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz

Hayirlii ugurlu olsun insallahh 1.kalite olmasi harika bir seyy masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…