Biseycik olmaz tabii insan cok heyecanliniyor sabirsizlaniyor ama zaman illaki geciyorRahim eski haline gelsin diye dedi kist var da demedi ama folıkullerdn yumurtayı cekerken içleri kanlanıyor dedi öyle olmus bnmkıde acele etmek istemıyor bu ay da yapsak olur ama dedi. rahim istediği gni değil anladgm kadryla
Sagol canim allah razi olsun.cemile ve funda.tesekkur ederimCanim benim adetim bitmisti abdest aldim tekrar gelmis yine yikancam bn okurum beni sayabilirsin.ne diye okuyayayim peki isimleri var mi
Bende okudum Allah kabul etsinSagol canim allah razi olsun.cemile ve funda.tesekkur ederim
Basarıyı etkılıyor inş Rabbimde nasip ettyse o yavruları bize doktorlarda sebep olacak.aslında bunun için sevinmeliyiz...çünkü dinlenmiş rahime yapılan transfer her zaman için daha iyi diyolar...o yüzden şanslıyız canımmm
Safak sayıyoruz :) o gunlerde gelecek inşBiseycik olmaz tabii insan cok heyecanliniyor sabirsizlaniyor ama zaman illaki geciyor
Hayırlı olsun ark transfer öncesi olamk için dört gözle beklenen adet transfer sonrası olmamak için yine adett inş hayırlısı olur herkesin burda hamiş hallerinide paylaşırızSlm kızlar ben adet oldum bugun yarın doktora gitcem inş tedaviye başlarız umarım rabbim yardımcımız olsun
Aminn canim yolun acik olsunSlm kızlar ben adet oldum bugun yarın doktora gitcem inş tedaviye başlarız umarım rabbim yardımcımız olsun
Gerçekten öyle zaten ilk gördüm kanamayı dedim inş 9 ay sonda olur bidahaki :) böyle umutla başlıyoruz umarım Mutsuz son bulmaz gerçekten insan kendine bi süre gelemiyorHayırlı olsun ark transfer öncesi olamk için dört gözle beklenen adet transfer sonrası olmamak için yine adett inş hayırlısı olur herkesin burda hamiş hallerinide paylaşırız
Erken test deneseydin ya cnmm oncee belki cikardiii ayy ben bile heycanlandimm resmennn yaaaaKızlar ben sağlık ocagından yarın için randevu aldım.gidip kan vermek istersem diye istiyorum aslında ama gidip gitmeme konusunda tam emin değilim 2 günüm kaldı pazar günğ zaten kan vericem ama:))
Sgl cnm Bnm hepimizin yolu açık olsun ve pozitif sonuçları verelim sıra sıra :)Aminn canim yolun acik olsun
Cnm ona bakiyorlar zaten merkezde. Adet doneminde benim 3 cu gunu bakilmisti dr riske atacagini sanmiyorum boylebir seyi sonucta klinigin yararina olumlu sonuclanmasiiGerildimm simdii yaa bnim de 2.47 dr sormayinca bn de unuttum soylemeyi.simdi msj attimm.ama benim daha opu bile olmadi .transfer sonrasi daha muhim heralde degil mi
Ben kasimin 17 sinde adet oldum cnm ikinci adetimi bekledim 10 yil bekledim 1 ayimi bekleyemiycem diyorumm lutfen sende oyle dusun ve sabirli ol kimbilir sen kac yildir bekliyorsunnn sanucun guzel olsunn yeterkiiiRahim tam hazır olsun istiyor doktor gec olsun guc olmasn hesabı. Tahmın etmıstım en ufak bir sıkıntı gorurse 1 ay ilac kullandıracagını riske atmaması guzel birsey tabı beklemesi zor da olsa. Guzrl olanı bekleriz okdr bekledik 1 ay daha bekleriz:)
azrass doktorum normal demis icim rahatladi olmazsa cumartesi kontrolde detayli konusurum
Slm kızlar bebislerimi aldım geldim inşallah 9 ay benimle kalırlar ... 6 tane 1 kalite emriyom olmuş 2 transfer oldum 4 dondurduk ve çok kolay bi işlem mis çok sıkışık değildim idrara o yönden de rahattim test tarihin ayin 18 inşallah ...
İnşallah güzel sonuçlarını bekliyoruzSlm kızlar bebislerimi aldım geldim inşallah 9 ay benimle kalırlar ... 6 tane 1 kalite emriyom olmuş 2 transfer oldum 4 dondurduk ve çok kolay bi işlem mis çok sıkışık değildim idrara o yönden de rahattim test tarihin ayin 18 inşallah ...
Hayirlii ugurlu olsun insallahh 1.kalite olmasi harika bir seyy masallahhSlm kızlar bebislerimi aldım geldim inşallah 9 ay benimle kalırlar ... 6 tane 1 kalite emriyom olmuş 2 transfer oldum 4 dondurduk ve çok kolay bi işlem mis çok sıkışık değildim idrara o yönden de rahattim test tarihin ayin 18 inşallah ...
Niye anestezi uygulanmayacak pekiBenimde yarın yumurta toplanacak ve anestezi verilmeden.cok korkuyorum nasıl olcak diye yurt dışında çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?