E2 hormon testi ile anlasiliyor ohss olup olmadigin hemen yaptir benceAllah im emeklerini bosa koymasin canim ohss olsan belli olurdu korkma simdi biraz sistigin icin zor nefes aliyosundur hadi bakalim guzel haberler ver bize bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E2 hormon testi ile anlasiliyor ohss olup olmadigin hemen yaptir benceAllah im emeklerini bosa koymasin canim ohss olsan belli olurdu korkma simdi biraz sistigin icin zor nefes aliyosundur hadi bakalim guzel haberler ver bize bu ay
Çok teşekkürler Allah isteyen herkese nasip eder inşallahAyyy gozunuz aydinnn cnm bnm
Masalllahhh canimm benimmm yaa çok sukurKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Cok sevindim canim kan testini yaptir hemen bekliyoruzÇok teşekkürler Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Transferden sonra yaptığın bişey varmıydı canım, önerin var mı? hemen kalktın mı ne kadar yattın, idrara ne kadar sıkışıktın falan :) rapor kullandın mı işe devam ettin miİnşallah canımmm çok teşekkür ederim
Ahhh canimm çok geçmişe olsunnn sonu guzel olur insallah bu sikintilari unuttururAynen oyle oldu canim size yazdigim gun acile yattim ertesi gun yatisimi verdiler hizla sistim 3 gunde 15 kilo aldim patlicaktim vucudum iltihap oldu su topladi cigerlerime sicrayinca yogun bakima aldilar nefes alamadim gunlerce 5 gun yogun bakimda kaldim sonra normal servise gectim 5 gunde oyle gecti sukur dun evime geldim ucuz atlattim gercekten iyi bir bakimla hizli iyilestim ilkkez bir seyi arastrmicam dedim basima neler geldi siz siz olun cok yumurtaniz varsa ohs olma ihtimalini goz onunde bulundurun transfer olmadim buarada 3 yumurtigi dondurdum ilerki zamanlarda bakicaz
İnşallah canımInsallah canım benimde 5.gün bir tane testi heralde senin gibi olur hayirlisiyla guzel sonuc aliriz insallah
Ewet inşallah bundan sonda peş peşe gelecek güzel haberlerinizArkadaşım hayırlı olsun maşallah sayfamızın ilk hamişi![]()
Benim 5 aralık transfer günümdü. Eşimle birlikte gitttik normalde bana bir embriyo transferi yapılacaktı fakat son anda tam üstümü çıkarmış transfere gidecekken doktorun iki tane embriyoyu uygun gördüğünü söylediler. Eşim ilk dememiz olduğu için bir embriyo neden yeterli değil niye bizi son anda söylüyorlar falan diye orada benimle tartıştı ve sonuç olarak tek embriyo transfer ettirdipozitifi alan arkadaşlardan şöyle birşey rica etsem , sürecinizi kısaca paylşıp transferden snra nelere dikkat ettiniz yazarmısınız. yeni gelen arkadaşlarda sayfalarca okumak zorunda kalmadan bir bütün halinde sürecinizi görürler bizler için aydınlatıcı olur:)
Sorun neydi peki sizdeki baştaki listeye baktım göremedim adınızı.aaa esinizcok kararliymisssBenim 5 aralık transfer günümdü. Eşimle birlikte gitttik normalde bana bir embriyo transferi yapılacaktı fakat son anda tam üstümü çıkarmış transfere gidecekken doktorun iki tane embriyoyu uygun gördüğünü söylediler. Eşim ilk dememiz olduğu için bir embriyo neden yeterli değil niye bizi son anda söylüyorlar falan diye orada benimle tartıştı ve sonuç olarak tek embriyo transfer ettirdi
Bir arkadaşımız transfer sonrası anladım kendimi suçlu hissediomm demişti bende sanırım yorum yapmıştım o siz mıydınizz:)kusura bakmayın lutfenTransferden çıkınca sinirlerim bozulduğu için ağladım hemşireler gelip ağlama kendini sokmamam gerekiyor diye teselli etti bana ama ne çare. Sonrasında eşimde çok pişma oldu ama iş işten geçmişti.
Nasip olmus gebelik cok sukur yoksa esinin senden cekecegi vardiTransferden çıkınca sinirlerim bozulduğu için ağladım hemşireler gelip ağlama kendini sokmamam gerekiyor diye teselli etti bana ama ne çare. Sonrasında eşimde çok pişma oldu ama iş işten geçmişti.
İnşallah hep edeceğim, inşallah bende sizde hayırlısı ile kucağımıza alırız bebeklerimiziAyyy ne kadar sevindim anlatamam cok mutlu oldum allah kucagina da aldirsin insallah simdi senin dualarin tutar bi melek tasiyorsun ne olur bana da dua et hamile kalmis olayim ne olur
hala söylüyorum diyorum ilk gebelik saniyelerim de ağlattın beni diyorum Ama o da çok üzüldü çok yıprandı kızamıyorum her şeyde bir hayır vardırNasip olmus gebelik cok sukur yoksa esinin senden cekecegi vardibn olsam soylenirdim esime itiraz ettigi icin neticede sans arttiriyor. Transfer sikintili baslamis ama sonu guzel olmus guzelde devam eder ins
Açıkçası işe gitmedim çünkü evimle işim çok uzak 2 saat yol ama yakın olsaydı belki ikinci hafta başlardım işeTransferden sonra yaptığın bişey varmıydı canım, önerin var mı? hemen kalktın mı ne kadar yattın, idrara ne kadar sıkışıktın falan :) rapor kullandın mı işe devam ettin mi
Morfoloji ve ileri hareketli azlığı bide sperm sayısı tedavim Acıbadem maslakSorun neydi peki sizdeki baştaki listeye baktım göremedim adınızı.aaa esinizcok kararliymisss))