• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Kızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Masalllahhh canimm benimmm yaa çok sukur

İnşallah canımmm çok teşekkür ederim
Transferden sonra yaptığın bişey varmıydı canım, önerin var mı? hemen kalktın mı ne kadar yattın, idrara ne kadar sıkışıktın falan :) rapor kullandın mı işe devam ettin mi

Aynen oyle oldu canim size yazdigim gun acile yattim ertesi gun yatisimi verdiler hizla sistim 3 gunde 15 kilo aldim patlicaktim vucudum iltihap oldu su topladi cigerlerime sicrayinca yogun bakima aldilar nefes alamadim gunlerce 5 gun yogun bakimda kaldim sonra normal servise gectim 5 gunde oyle gecti sukur dun evime geldim ucuz atlattim gercekten iyi bir bakimla hizli iyilestim ilkkez bir seyi arastrmicam dedim basima neler geldi siz siz olun cok yumurtaniz varsa ohs olma ihtimalini goz onunde bulundurun transfer olmadim buarada 3 yumurtigi dondurdum ilerki zamanlarda bakicaz
Ahhh canimm çok geçmişe olsunnn sonu guzel olur insallah bu sikintilari unutturur

pozitifi alan arkadaşlardan şöyle birşey rica etsem , sürecinizi kısaca paylşıp transferden snra nelere dikkat ettiniz yazarmısınız. yeni gelen arkadaşlarda sayfalarca okumak zorunda kalmadan bir bütün halinde sürecinizi görürler bizler için aydınlatıcı olur:)

pozitifi alan arkadaşlardan şöyle birşey rica etsem , sürecinizi kısaca paylşıp transferden snra nelere dikkat ettiniz yazarmısınız. yeni gelen arkadaşlarda sayfalarca okumak zorunda kalmadan bir bütün halinde sürecinizi görürler bizler için aydınlatıcı olur:)
Benim 5 aralık transfer günümdü. Eşimle birlikte gitttik normalde bana bir embriyo transferi yapılacaktı fakat son anda tam üstümü çıkarmış transfere gidecekken doktorun iki tane embriyoyu uygun gördüğünü söylediler. Eşim ilk dememiz olduğu için bir embriyo neden yeterli değil niye bizi son anda söylüyorlar falan diye orada benimle tartıştı ve sonuç olarak tek embriyo transfer ettirdi

Transferden çıkınca sinirlerim bozulduğu için ağladım hemşireler gelip ağlama kendini sokmamam gerekiyor diye teselli etti bana ama ne çare. Sonrasında eşimde çok pişma oldu ama iş işten geçmişti.

Benim 5 aralık transfer günümdü. Eşimle birlikte gitttik normalde bana bir embriyo transferi yapılacaktı fakat son anda tam üstümü çıkarmış transfere gidecekken doktorun iki tane embriyoyu uygun gördüğünü söylediler. Eşim ilk dememiz olduğu için bir embriyo neden yeterli değil niye bizi son anda söylüyorlar falan diye orada benimle tartıştı ve sonuç olarak tek embriyo transfer ettirdi
Sorun neydi peki sizdeki baştaki listeye baktım göremedim adınızı.aaa esinizcok kararliymisss;)))

Transferden çıkınca sinirlerim bozulduğu için ağladım hemşireler gelip ağlama kendini sokmamam gerekiyor diye teselli etti bana ama ne çare. Sonrasında eşimde çok pişma oldu ama iş işten geçmişti.
Bir arkadaşımız transfer sonrası anladım kendimi suçlu hissediomm demişti bende sanırım yorum yapmıştım o siz mıydınizz:)kusura bakmayın lutfen

Sonraki günlerde evde dinlendim ama sürekli yatmadım ara ara yürüyüşler yaptım. Bol bol dua ettim özelliklede benim gibi çocuğu olmayıp tedavi görenlere hatta çok sevmediğim insanlar için bile çok dua ettim. Birde
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, sürekli okudum

Nasip olmus gebelik cok sukur yoksa esinin senden cekecegi vardi ;)bn olsam soylenirdim esime itiraz ettigi icin neticede sans arttiriyor. Transfer sikintili baslamis ama sonu guzel olmus guzelde devam eder ins

Kendime dikkat ettim çok ama aşırıda abartmadım, hiç ev işi yapmadım, ama evin içinde süreklide yatmadım. Kendime basıl dikkat edeyim diye sıkmadım kendimi, sevdiğim arkadaşlarımı arayıp sohbet ettim, yeri geldi müzük açtım dinledim yeri geldi dua açtım kuran açtım. Canım ne istiyorsa onu yaptım. Bazende çok ümütsizlşk çöktü içime ağlamak istediğimde ağladım çünkü ben ağlamayayım derken kendimi çok sıkıyorum . Yemek konusunda et ve sebze yemekleri tükettim bol su içtim zaten normaldede çok su içerim. İlk beş gün anormal derecede kabızdım ama ıkınmamaya dikkat ettim. Doktorumun tavsiye ettiği ilaçları saatinde almaya dikkat etttim ve iğnelerini olurken hep besmele çektim.

Zaten
Nasip olmus gebelik cok sukur yoksa esinin senden cekecegi vardi :KK66:bn olsam soylenirdim esime itiraz ettigi icin neticede sans arttiriyor. Transfer sikintili baslamis ama sonu guzel olmus guzelde devam eder ins
hala söylüyorum diyorum ilk gebelik saniyelerim de ağlattın beni diyorum Ama o da çok üzüldü çok yıprandı kızamıyorum her şeyde bir hayır vardır

Transferden sonra yaptığın bişey varmıydı canım, önerin var mı? hemen kalktın mı ne kadar yattın, idrara ne kadar sıkışıktın falan :) rapor kullandın mı işe devam ettin mi
Açıkçası işe gitmedim çünkü evimle işim çok uzak 2 saat yol ama yakın olsaydı belki ikinci hafta başlardım işe

Back
X