Üzülme lütfen,, allah herseyin hayırlısını versin.Kizlar malesef 9. Gun 0.100 cok uzgunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme lütfen,, allah herseyin hayırlısını versin.Kizlar malesef 9. Gun 0.100 cok uzgunum
Amiiiin cnm insaallah bol bol dua edelim birbirimize benim bugun transferim oldu ins su süreç biran once gecer :) senin kızın doğal yoldan mı olmustuBenimde 4 yasinda bir kizim var.. Kardesi olmasini cok istiyor bizde tekrar bu yollara dustuk.. Bugun ignelerimin 7.ci gunu yarin kontrolum var bakalim hayirlisi... Insaallah evlatlarimiza rabbim kardesler nasip eder![]()
Çektiğimiz eziyetler mutlu sonla biter inşTransfer sonrası göbekten yapılan iğneler daha beter göbeğim simsiyah daha 5 günüm kaldı kalçadanda ayrı var çok zor vallahi
Benim yarin belli olacak sanirim.. Gerci belki rahim dinlendirmesi yapacak dr'um eger rahim kalinlasmassa bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin insaallah.. Senin kac yumurtan vardi?Ay aynı sıra transfer olcak ozaman :) bana salı gibi yumurta toplanır dediler cumartesi gitcem belli olcak inş
Uzuldm cnm ya hayirlisi olsun hakkinda zor bir durum ins en kisa zmnda kavusursun bebegineKizlar malesef 9. Gun 0.100 cok uzgunum
Dualarim seninle canim... Evet dogal yolla oldu fakat 10 sene sonra oldu.. Onca tedavi gordum hic biri tutmadi sonra Yucel hoca rahmim T seklinde oldugunu buldu ve duzelti aradan 9 ay sonra kizima dogal yoldan hamile kaldim ... Biz hic korunmamiza ragmen hamile kalamadim.. Turkiyeye deniyelim dedik ve istanbulda tedaviye basladil.. Rabbim bosa cikarmasin ugraslarimiziAmiiiin cnm insaallah bol bol dua edelim birbirimize benim bugun transferim oldu ins su süreç biran once gecer :) senin kızın doğal yoldan mı olmustu
Valla hiç söylemedi yumurtam kaçtane herşey iyi ama geç olgunlaşıyor dediBenim yarin belli olacak sanirim.. Gerci belki rahim dinlendirmesi yapacak dr'um eger rahim kalinlasmassa bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin insaallah.. Senin kac yumurtan vardi?
Anladim canim.. Banada aynisini soyle yavas olgunlasiyor diye.. Biraz ilac dozumu yukseltti... Ay evet kis geldi ama ben ozellikle kis istedim tatimimiz var cunku... Rabbim sizede yardimci olsun.. DualarimdasinValla hiç söylemedi yumurtam kaçtane herşey iyi ama geç olgunlaşıyor dedi
İnş sorunsuz olur trasnfer oluruz ama ertelenirse o daha hayırlısıymış deriz ben Elazığ'dan Malatya'ya gidiyorum heryer kar buz hayırlısı ile bitse kazasız belasız gidip gelsek pişman oldum ilkbaharı beklemediğim için kar buz olayını hiç
Düşünmemiştik![]()
Sağolasin cnm Yaa ne değişik dimi onca uğraş sonra doğaldan olması cok guzel bir mucize Dr beye de Masallah boyle bilgili tecrübeli doktorların sayısı gun Be gun artsın ülkemizde insaallah :) benim de oglum doğal yoldan oldu tedavi filan olmamıştık korunmayı bıraktıktan sonra 7. Ayda hamile kalmıştım fkt ikinci nazli cikti iki senedir bekledik gecen yıl esimde sperm hareketi ve morfoloji dusuk olduğunu öğrendik baya tedavi oldu vitaminler ilaçlar düzeldi ama yine de doğaldan olmadı bizde şansımızı tup bebekte denemeye karsr Verdik hayırlısı dedik çıktık bir yola umarım emeklerimiz guzel sonuçlar getirir cumlemizin ins :)Dualarim seninle canim... Evet dogal yolla oldu fakat 10 sene sonra oldu.. Onca tedavi gordum hic biri tutmadi sonra Yucel hoca rahmim T seklinde oldugunu buldu ve duzelti aradan 9 ay sonra kizima dogal yoldan hamile kaldim ... Biz hic korunmamiza ragmen hamile kalamadim.. Turkiyeye deniyelim dedik ve istanbulda tedaviye basladil.. Rabbim bosa cikarmasin ugraslarimizi
Amiin canimm...Sağolasin cnm Yaa ne değişik dimi onca uğraş sonra doğaldan olması cok guzel bir mucize Dr beye de Masallah boyle bilgili tecrübeli doktorların sayısı gun Be gun artsın ülkemizde insaallah :) benim de oglum doğal yoldan oldu tedavi filan olmamıştık korunmayı bıraktıktan sonra 7. Ayda hamile kalmıştım fkt ikinci nazli cikti iki senedir bekledik gecen yıl esimde sperm hareketi ve morfoloji dusuk olduğunu öğrendik baya tedavi oldu vitaminler ilaçlar düzeldi ama yine de doğaldan olmadı bizde şansımızı tup bebekte denemeye karsr Verdik hayırlısı dedik çıktık bir yola umarım emeklerimiz guzel sonuçlar getirir cumlemizin ins :)
Canim buyuk bir ihtimalle yukselmez artik ama Umudunuda kirmak istemem.Allah yardimcin olsun canim insallah 2.denemende guzel sonuclar alirsinYukselir mi ki acaba 12 13. Gune
5. Gün embriyosu ise Yükselmesi biraz zorYukselir mi ki acaba 12 13. Gune
Hayırlısı olsun canımKizlar malesef 9. Gun 0.100 cok uzgunum
Benim sadece 1 tane kaldı onu dondurdular canm napalim kader kısmet günü geldiyse kavusuruz bebegimize benim ilk ve son denemem ayrıca maddiyat yüzünden ama kendimi parcalasamda olmadiktan sonra olmaz sende canını sıkma rabbim inşallah nasip eder sanada banada isteyen herkezedeYa bu traanfere iyi kalsın bide bi denemedik dondurulmuşum olsa en azından transferden sonra biraz içim rahat eder .. dondurulmuş embriyo ile transfer çok kolay böyle iğneli olan gerçekten zor![]()
Amin canim aminnn insaallah. Sen ne asamadasin? Merak ettim, denemelerin sonuclarin surec vs vs. Bilgilendirirsen sevinirim. Sevgilersorunlarimz ayni insallah bu denemenizde pozitifi gorursunuz allah nasio etsin hepimize
Amin canim. Sana Ne zaman yumurta toplama islemi yapilacak. Benim cumartesi nasib olursa. 4. Denemem oldugu halde Cok Cok heycanliyim.Hepinize dua ediyorum kızlar benim daha yumurta toplama işlemim olmadı bu ikinci denemem ama sizin yazdıklarınızı okuyunca heyecanlanıyorum inşallah rabbim kucaklarımızı boş çevirmez hayırlısı olsun
Ayyy aminn insaallah. Hayirlisiyla anne olmak nasib olur sizede banada tum isteyenlere de...Merhaba benim de bugün dondurulmuş embriyolarim transfer edildi. Umarım bende müjdeli haberleri alırım