2016 Aralik tup bebek

Kızlar yaaaaaaa bende yoğun akıntı geldi yumurtam çatlamamıştır demi cetrotide çatlamayı önleyici iğnede yapıyorum acaba erken çatlarmı bi vesvese yaptım:(

NeOlurBiSabah NeOlurBiSabah transfer zamanı ikizim :KK39: senin adına çok sevindim. Darısı yarın bana ve bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun. Bugün normal regl günüm sanki adet olacakmışım gibi geliyor surekli tuvalete kontrole gidiyorum kafayı yiyeceğim. Yarın olsa da hayırlısıyla pozitif sonucumu buradan size bol bol emojiyle aktarsam :dua: :dua: :dua: Şu mübarek günün hatrına sesimizi duy Allah'ım...

Canım gözün aydın bariz cizgi var :) ilk günler nasildi benim kasıklarımda hic bir belirti yok ya normal mı batma vs hic bisey hissetmiyorum sanki sadece sislik var biraz
canm çok kolay ve rahat geçti benim. ilk günler hele hiç bişey yoktu bendede. şişlik normal olyor o kadar. bu hafta ara ara kasıklarımda sancı oldu sanki adet olcakmışım gibi. hatta adet olmaktan korktum çok. göğüsler şikin ve son iki gündür mavi damarlar belirgin. gerçekten bende hiç bi belirti falan yaşamadım ilk zamanlar korktum bile olmadı diye. ben 5 gün dinlendim ama kendimi hi. sıkmadım. yni yemeğimi yaptım evimi topladım mutfağımı topladım ama yormadan kendimi. bu hafta işe de beşladım. ortaokulda çalışıyorum gayet hareketli bir teposu var. ama sıkmadım onda da kendimi. bana yat et dediler. olcağı varsa olur modunda takıldım. sadece ağır kaldırmadım birde yorulduğumu hissettiğimde dinlendim. hergün bir avuç kabak çekirdiği bir dilim anans yedim onun dışında normal beslendim. umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

NeOlurBiSabah NeOlurBiSabah transfer zamanı ikizim :KK39: senin adına çok sevindim. Darısı yarın bana ve bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun. Bugün normal regl günüm sanki adet olacakmışım gibi geliyor surekli tuvalete kontrole gidiyorum kafayı yiyeceğim. Yarın olsa da hayırlısıyla pozitif sonucumu buradan size bol bol emojiyle aktarsam :dua: :dua: :dua: Şu mübarek günün hatrına sesimizi duy Allah'ım...
ayyy canm hayırlısı olsun. işallah güzel sonuçlar alıcaz hepimiz. yarın sabah beraber teste bakalım. bende gidiyorum bunlara güven olmaz malum. yarın ikimizde güzel haberler alcaz hiçç stres yapmaaa:D

merkez kapalı inanamıyorum yani. suleyman beye de söyledim bu nasıl sorumsuzluk. iyne yaptir diyo bana. şimdi bu saatte nerden alip vurduracagim
Sanki biz bas agrsindan gidiyoruz bu kadar hassas konulara bu kadar sorumsuz dawranilmasi beni cok yordu bu merkezde keske ayni sehirde olsakta verebilsem canm ecznden rica et p.tesi yazdrrsin yada 1 kutu ücretli alman gerekicek 2o tl mis

Kızlar yaaaaaaa bende yoğun akıntı geldi yumurtam çatlamamıştır demi cetrotide çatlamayı önleyici iğnede yapıyorum acaba erken çatlarmı bi vesvese yaptım:KK43:
Yokk canimm korkma benim de öyleydi hep kaç defa çamaşır degistiriyordummm Allahın izniyle sıkıntı yok

29 kasımda opu oldu. 4 yumurta toplandı, 4ü de döllendi ancak 2 tanesi 5.güne kalabildi. İkisini pgt ye gönderdik ve 1 tanesi sağlıklı çıktı. 3 ocakta transfer yapılacak. estrofem kullanmaya başladım 15 aralıktan beri.

Yumurta kalitesi için 2bb denmiş. kendi doktorumu tedaviye başlanmasına karar verdiğimiz günden sonra hiç görmedim. muayeneleri başkası opu yu başkası yaptı. herhangi bir konuda bişey sormak istesem muhatap olduğum dr da farklı. kimi sorularıma "onu doktorunuzla görüşürsünüz" yanıtı veriyor. genelde olumsuz bişey söylememeye çalıştığını fark ediyorum. o yüzden yumurta kalitesi hakkında net bişey söylemedi sanırım. aranızda yumurta kalitesi 2bb olan var mı? varsa doktorunuz ne söyledi yumurta kalitesiyle ilgili?

Back
X