2016 Aralik tup bebek

Canim neden bu kadar gec cikyor bir saate çıkıyor aslinda haftasonu olsa da olmasa da
ya burdaki acıbadem tıp merkezi anlaşmalı diye buraya gledim normalde bursa merkezdeki acıbademe gidiyorum orda çabuk çıkıyor ama burda maalesef böyleymiş

valla her duamda rabbim bana, kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma ve isteyen herkeslere diye ediyorum. sonuölarını alıyoruz galiba. rabbim her birimize güzel güzel sonuçlar, kocaman kocaman göbişler, mis kokulu bebikler nasip eylesin

valla her duamda rabbim bana, kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma ve isteyen herkeslere diye ediyorum. sonuölarını alıyoruz galiba. rabbim her birimize güzel güzel sonuçlar, kocaman kocaman göbişler, mis kokulu bebikler nasip eylesin
Aminnnn.Aynenn ben de bu sekilde ediyorum isimlerimizi bilmiyoruz ama dertler acilar ortak...

ya burdaki acıbadem tıp merkezi anlaşmalı diye buraya gledim normalde bursa merkezdeki acıbademe gidiyorum orda çabuk çıkıyor ama burda maalesef böyleymiş
Ne bileyim canim insan cok sabirsiz oluyor bu konuda ne dorde kadar mi nasil bekleyecek o kadar saat diye soylendim kendi kendime neyse insallah senin de guzel haberlerini alırız insallah

Doktordan çıktım şimdi yumurtalar 16 milim olmuş geç olgunlaşıyor onu haricinde herşey yolunda dedi umarım öyle devam eder:KK43:
Merak etme güzelce ilerler. Bende dr dan geldim. Kendi dr um yoktu. Persembe cuma toplanır dedi. Ama bana biraz geç geldi. İnş daha erken toplanır.

Ne bileyim canim insan cok sabirsiz oluyor bu konuda ne dorde kadar mi nasil bekleyecek o kadar saat diye soylendim kendi kendime neyse insallah senin de guzel haberlerini alırız insallah
valla sabırsızlığımız bize önceden gebelik testi aldırıp yaptırıyor zaten. orda pozitfi gördüm ben biraz içim rahat sanki yoksa hayatta bekleyemezdim

Kızlar bugun 5. günüm sanki adet olacak gibi bi agrim var cok korkuyorum yarin normal adet günüm tutmadimi sizce ; (

Kızlar dünden beri kasiklarim da batma ve sanki bisey asılı yorlar gibi içerde ve belim çok agriyor yaa sizde de böyle belirtiler oldu mu?

Back
X