Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yassak :) en azından hamile olup olmadığını anlayana kadar hamileysen de doktor zaman konusunda kontrolden sonra bilgi verecek. Benim bildiğim.
sıpalar daha doğmadan girdiler babalarla aramıza valla bilmiom nasıl olcakKocama ben de dedim sen beni özlemedin mi diyeo da korkuyor dur bakalım kalp atışını duyana kadar dokunmam diyor
ben de sormadım hiç aklıma gelmedi canım. Şu yarını da sağ salim atlatalım da inşallah gerisine sonra bakarız
![]()
Canım aynı durumdayız bende yarın sabah gideceğim.. Yarın belli olur toplama.. Hayırlısı olsun ınsaallahYa banada geç geldiÇarşamba büyük ihtimal yumurta toplanma olur dedi yarın gidince kesin belli olur daha igne olmak istemiyorum sabrım kalmadı
İlaçlarda hormonlarla oynuyor ya sanırım oda etkili ben kızımda 3 aylıkken yaptım kanamam oldu yasak koydu doktor nerden baksan 1 sene yapmamamıştık valla zor yaasıl ben sevindim valla sapık olduğumu düşünmeye başlıcaktım yoksaaaama valla işti güçtü stresti adetti toplama transfer sonuç ne kadar oldu unuttum bile. gerçi şu an bebeğim ordayken de nasıl olcak onuda bilemiyorum amaaa.....
Hadi bakalım yarın güzel haberlerle geliriz inş bi şu opu geçse streslendim :)Canım aynı durumdayız bende yarın sabah gideceğim.. Yarın belli olur toplama.. Hayırlısı olsun ınsaallah
Canım nerde tedavi görüyorsun?? Bende ilk defa türkide deniyoruöAynen öyle canım ben yurt disindayim ya ondan öyle yapiyorda .Yeni tedavi 7500 TL dedi.bu arada seninde hayırlı olsun canım .insallah güzel haberlerini alacaz.Peki dönmüş embriyo çözüldüğünde problem olmuyor değilmi.birde cnm nasıl yapılıyor .Kacgun sürüyor
Aynen canım.. Benim stresim cift biri opu dığeri ise transfer devammı yoksa iptalmi...Hadi bakalım yarın güzel haberlerle geliriz inş bi şu opu geçse streslendim :)
anammmmm deme gızzz... hayır öpemiyorum bile kocamıı şu aralar valla hormonlar tavan. diyorum git öte yoksa fena olcakİlaçlarda hormonlarla oynuyor ya sanırım oda etkili ben kızımda 3 aylıkken yaptım kanamam oldu yasak koydu doktor nerden baksan 1 sene yapmamamıştık valla zor ya((( tabi konu bebek olunca herşeye değer :)
Kız milletin hislerine tercüman oldun herkes şikayetçiymiş bu durumdananammmmm deme gızzz... hayır öpemiyorum bile kocamıı şu aralar valla hormonlar tavan. diyorum git öte yoksa fena olcak![]()
ahhh ahhh sessizlik sarmalı bacım gırdık bi kere dökün içinizdekileriiiKız milletin hislerine tercüman oldun herkes şikayetçiymiş bu durumdan![]()
Benimki sarılıp uyumuyor bileahhh ahhh sessizlik sarmalı bacım gırdık bi kere dökün içinizdekileriiihayır da argidişş bi akşam başı ağrımıoki bu herüflerin. desek ya garıcım başım ağrıoo ayyyy die. bende desem hee yazık gıı başı ağrıo diemmm. yok anam hep sarılıp uyuyoz birde... anamm anammmmm garibemmmmmmm
![]()
yokk hep sarılıp uyuyoruz biz. hem şimdiden bebeğe dokunup aile olduğumuzu hissettirelim demiBenimki sarılıp uyumuyor bileadam dokunmaya korkuyor. Normalde yatarken ahtapot gibi sararken... sanırım karnıma dokunursa bebis düşecek sanıyor
![]()
Kesinlikle Yasak arkadaşlar Dr söyledi hemde söyledi boş bişey olsa neden söylesinler okadar para eziyet boşa gider kendinizi dürünün vallaYassak :) en azından hamile olup olmadığını anlayana kadar hamileysen de doktor zaman konusunda kontrolden sonra bilgi verecek. Benim bildiğim.
yapmıyoz yapmıyoz korkmayın #direnbacı ama transferin üstünden 13 gün geçti gebeyiz onuda öğrendik ama sıkıyoz dişimiz bakalımKesinlikle Yasak arkadaşlar Dr söyledi hemde söyledi boş bişey olsa neden söylesinler okadar para eziyet boşa gider kendinizi dürünün valla
Kızlar bende yeni katıldım aranıza. 2. Tüp bebek denememiz. Henüz yeni başladık yarın belli olcak toplama günüm. Cok heycanliyim ve bi o kadarda korkuyorum. Medikalpark bahcelievler de doktorum. Rabbim ins Hayırlısıyla bebislerimizi kucağıimza almayi nasip eder.
Hayırlı olsun cnm allah bizede nasip etsin şuan jel sonrası yürüyüş yapıyorum bi yandan sizi okuyorum haftaya pazar bende öğrenicen nasipseyapmıyoz yapmıyoz korkmayın #direnbacı ama transferin üstünden 13 gün geçti gebeyiz onuda öğrendik ama sıkıyoz dişimiz bakalım
işalllahhhh kocaman kocaman çift çizgileri görürsün canm. bende şimdi jeli uygulamaya gidiyorum sonra yürüyüşe geçicemHayırlı olsun cnm allah bizede nasip etsin şuan jel sonrası yürüyüş yapıyorum bi yandan sizi okuyorum haftaya pazar bende öğrenicen nasipse
işallah ikinci bebeğin sağlıkla gelir tatlım. meleğin cennette senin şefaatçin olsun. gümbede gümgüm ne zaman deyip duruyordu kocam demek adamın içine doğmuş. beklicez artık nabalımmmmİlk denememiz pozitif. Fakat 9+3 günlük kalp atimlari durdu kaybettim. Korkumda sanırım ondan canim. Azalmış yumurta rezervi var malesef bende 6 yıllık evliyim. Bişey bilmeyince ınan daha kolay geçiyor :)). Rabbim ins sizlere kötü tecrübeler yasatmaz.dualarim sizinle. Bu arada kalp atimlarini duyduktan sonra herhangi kanamanız yoksa ilişki serbest bırakıyor doktor sıkın dişinizi kizlar :))