2016 Aralik tup bebek

Cnm inann hic bir heycann yok neden bilmiyorum ne agri ne batma hic bir sey yok sanki yok gibi tek fark goguslerimm de agirlikk transfer olacagim gece cok heycanliydim ama ne oldu bana bilmiyorum sizleri goruyorum cok heycanlisiniz sadece kalcalarim cok agriyo ne varligini hissedebiliyorum nede yoklugunu boyle olan varmi kizlar aramizda yaa
Canımmm senin daha 1gun olmadı mı çok normal zaten bir şey hissedememek bazen de biz çok hissetmek istiyoruzz ondan :)))

Bende kasımda uzun protokol başladım aralık 12 de yumurta toplama 15 indede transfer oldu 27 si test günüm ama karnım ağrıyor hasta olacak gibiyim hakkımızda hayırlısı olsun

Cnm belirti olarak dgll ne heycann ne umutt ne umutsuzlukkk hicbirr seyy yokk
Anladım canım yılların verdiği bir seydir o dediğin gibi mutlaka çok yoruldunuz hayalkirikliklarinizz oldu bunun bir etkisi şuan yasadiklarinizz inşallah bu kez yüzünüz gulerrr Rabbim yardımcınız olsun .

Cnm belirti olarak dgll ne heycann ne umutt ne umutsuzlukkk hicbirr seyy yokk
Hiç bir belirti olmasın ama benis olsun insallah. Belirtiylede zor çünku neyin belirtisi oldugu daha cok kafa kurcalıyor. Benim cok ağrim oldu acaba dış gebelikmi tupe mi gitti embriyo diye icim içimi yedi ama pozitif düşünmeye zorluyorum kendimi sende öyle yap güzel düşün hissetmiyorsanda normaldir eğer varsa ufacik birsey çunkü daha yeni transfer olmuşsun

Hiç bir belirti olmasın ama benis olsun insallah. Belirtiylede zor çünku neyin belirtisi oldugu daha cok kafa kurcalıyor. Benim cok ağrim oldu acaba dış gebelikmi tupe mi gitti embriyo diye icim içimi yedi ama pozitif düşünmeye zorluyorum kendimi sende öyle yap güzel düşün hissetmiyorsanda normaldir eğer varsa ufacik birsey çunkü daha yeni transfer olmuşsun
Farahhh dış gebelikte bukadr erken ağrı olmazzkii sonuçta betaa artiyorrr embryo buyuorrr tüplere baskı yapiyor bukadr erken disgebelik ağrısı sanmıyorum başıma geldiği için söylüyorum benim hiç ağrım yoktu bile bunu dusunme lutfenn

Farahhh dış gebelikte bukadr erken ağrı olmazzkii sonuçta betaa artiyorrr embryo buyuorrr tüplere baskı yapiyor bukadr erken disgebelik ağrısı sanmıyorum başıma geldiği için söylüyorum benim hiç ağrım yoktu bile bunu dusunme lutfenn
Insan neyi düşuneceğini bilemiyor gunlerce belirsizlik icinde kalinca aslinda kötu şeyleri dilime bile almıyorum ama arkadaşa heyecanın stresin olmamasının iyi birsey oldugunu söylemek icin yazdim. Biz fazla heyecanlıyız ve bu olumsuz etkiler yapabiliyor malesefki. Bu arada çok geçmiş olsun cok zo olsa gerek ama gecti dimi şimdi bebis bekliyorsun insallah

Insan neyi düşuneceğini bilemiyor gunlerce belirsizlik icinde kalinca aslinda kötu şeyleri dilime bile almıyorum ama arkadaşa heyecanın stresin olmamasının iyi birsey oldugunu söylemek icin yazdim. Biz fazla heyecanlıyız ve bu olumsuz etkiler yapabiliyor malesefki. Bu arada çok geçmiş olsun cok zo olsa gerek ama gecti dimi şimdi bebis bekliyorsun insallah
Bnm hiç ağrım kanamm yoktu ama beta düzenli artmiyorduu o yüzden disgebelik dendi bakalım inşallah bukez mutlu son olur aminn

Bnm hiç ağrım kanamm yoktu ama beta düzenli artmiyorduu o yüzden disgebelik dendi bakalım inşallah bukez mutlu son olur aminn

düzenli artımıyor derken bir düşüp bir artıyormuydu? dıs gebelikte öyle oluyormus sanırım?

Sagol cnm Allah razi olsun 2014 yilinda yaptirdim hastaneye 5bin verdim ilaclar yol falan derken yedi bini bulmustu simdi 290 olmus muayene ucreti 2 tane dondurulmus transferi icin 2500 tl verdik cnm tedaviye gelince canim adetin 3. Gunu gittim usg yapti ilac falan yumurta takibi yapildi igne ilac verdi yumurta toplama yapildi yani 1 ay surmedi canim 10 ocakta adet olmustum 11 subatta hamile oldugumu ogrenmistim cok uzun degil yani

anladım canım demekki şimdi yapsak bi 10000 - 15000 bin arası hastaneye göre fiyatı değişir herhalde.. süreçte çok uzun değilmiş korktuğum gibi değil ozman çok saol canım cevapladığın için Allah razı olsun

anladım canım demekki şimdi yapsak bi 10000 - 15000 bin arası hastaneye göre fiyatı değişir herhalde.. süreçte çok uzun değilmiş korktuğum gibi değil ozman çok saol canım cevapladığın için Allah razı olsun
Ben 4. Denemedeyim. Bahceci fulyada. Ilk muayene docent dr. 325.00 tl
6.500 transfer, ilaclar 1.500-2000 arasi kisinin tedavisine gore degisiyor. Kalan embriyolari dondurmak istersen 1.400 tl. Yaklasik 10.000- 11.000 civari canim.
Hastane ilaclar icin bi e zaneye yonlendirdi bendechem o eczaneye hemde diger eczaneye fiyat sordum diger eczane daha dusuk fiyat verdi bende tum ilaclarimi onlarin dediginden degilde diger eczaneden aldim. Arastirin sizlerde...

Ben 4. Denemedeyim. Bahceci fulyada. Ilk muayene docent dr. 325.00 tl
6.500 transfer, ilaclar 1.500-2000 arasi kisinin tedavisine gore degisiyor. Kalan embriyolari dondurmak istersen 1.400 tl. Yaklasik 10.000- 11.000 civari canim.
Hastane ilaclar icin bi e zaneye yonlendirdi bendechem o eczaneye hemde diger eczaneye fiyat sordum diger eczane daha dusuk fiyat verdi bende tum ilaclarimi onlarin dediginden degilde diger eczaneden aldim. Arastirin sizlerde...

çok saol canm ...bnmde bi tanıdığım altunizade bahçeci umutta yapmıştı doğru hatırlıyorsam ,ilk denemesinde tutmuş şimdi bebişini kucağına aldı inş. sennde tedavin olumlu sonuçlanır bebişini kucağına alırsın.

çok saol canm ...bnmde bi tanıdığım altunizade bahçeci umutta yapmıştı doğru hatırlıyorsam ,ilk denemesinde tutmuş şimdi bebişini kucağına aldı inş. sennde tedavin olumlu sonuçlanır bebişini kucağına alırsın.
Ayyy amin canim dua kabul anina gelsin dualarin. RABBIM hepimuze nasib etsin anne olmayi. Hep dua ediyorum ama bugun ignemi olmak icin saglik ocagina giderkende sesli sesli dua ettim "kadinlar kulubu sayfasinda olan tum arkadaslara da" nasib et RABBIM diye dite yurudum yolda... MEVLAM nasib eylesin insaallah.

Rica ederim canim faydali olabildiysem ne alâ evet fiyat hastaneye gore degisir korkacak bi sey yok canim insallah yuce Mevla da en kisa zamanda hepimizin yuzunu guldurur

kızlar ya benim acayip derecede kasık ağrılarım oluyor. sizdede böylemi. gece uykudan uyandırıyor yaaaa. bazen dayanamayacağım sanıyorum. endişeleniyorum da. doktorum olur öyle dedi ama ben korkuyorum yaaa. dış gebelik neyim olurmuki acep?

kızlar ya benim acayip derecede kasık ağrılarım oluyor. sizdede böylemi. gece uykudan uyandırıyor yaaaa. bazen dayanamayacağım sanıyorum. endişeleniyorum da. doktorum olur öyle dedi ama ben korkuyorum yaaa. dış gebelik neyim olurmuki acep?
Nasl bi agri canm benimde kasiklarim agriyo ama ayni adet olacakmisim gibi korkuyorum ;(

Back
X