2016 Aralik tup bebek

Kızlar hepinizden allah razı olsn. çok şükür herşey cok yolundaydı çok iyi geçti. 34 yumurtam toplanmş duyunca şok oldum. çok oldugunu biliyodum ama bu kdr beklemiyodm. yarın haber vercekler döllenenler kaç tane diye. minikgelin minikgelin canm sanada şmdiden cok geçmş olsun hayrlısıyla toplansn gzelce yumurtalarn inşallah. sakın korkma allah yardmcın olsn.
Vayyyyyyyyy kız 34 yumurta şahane ya inş hepsi kaliteli olur 4-5 seferlik dondurulmuş yaparlar :) gerçekten dondurulmuş ile transfer çok kolay
Yarın bi olup geçseydi heycandan karnım agrıyor :)

Hibor kan sulandırıcı kullanıyordum transfer öncesi 5 gün transfer sonrası 5 tane kullandım bitti herkes kaç kutu kullandı yada kullanıyor
Kızımda 12. Haftaya kdr kulllandım cnm ondan sonra kesmişti doktor ama bi kaç düşük olduysa büyük ihtimal Doğuma kdr veriyorlar :(

ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM LÜTFEN BİLGİLERİNİZİ TAM VERİN.EKSİK BİLGİ İLE EKLEME YAPMAYACAĞIM BİLGİNİZ OLSUN.HEM TAKİP AÇISINDAN HEMDE İSTATİKSEL OLARAK GÖREBİLMENİZ İÇİN BU KADAR AYRINTI YAPILDI.HASSASİYETİNİZ İÇİN TŞKLER :KK66:[/
ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM LÜTFEN BİLGİLERİNİZİ TAM VERİN.EKSİK BİLGİ İLE EKLEME YAPMAYACAĞIM BİLGİNİZ OLSUN.HEM TAKİP AÇISINDAN HEMDE İSTATİKSEL OLARAK GÖREBİLMENİZ İÇİN BU KADAR AYRINTI YAPILDI.HASSASİYETİNİZ İÇİN TŞKLER :KK66:
canım beni de ekler misin listeye 33 yaşındayım 2.denemem Bağcılar Medipol Ünver. Tedavi görüyorum bizim kesin bi problemimiz Yok kist vardı aldırdık ama tekrarlıyor doktor bu şekilde de olur dedi denedik ama Olmadı bugün yumurta toplama işlemi yapıldı transfer tarihim henüz belli değil haber verecekler 3 yada 5. Gün hakkımızda hayırlısı Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Kızımda 12. Haftaya kdr kulllandım cnm ondan sonra kesmişti doktor ama bi kaç düşük olduysa büyük ihtimal Doğuma kdr veriyorlar :KK43:
Ben iki denememdede olmadı hiç tutunma ama coraspin kullanıyorum önlem amaçlı sulandırıcı kullanıyorum dr öyle dedi

Aynı gündeyiz bende yaptım bende çıkmadı:KK43:
Canım benim ya ;)herkez erken diyo bian ümidim kırılıyorum kendimi hemen topladım sonuçta olmasa bile hayırlısı değil dicem üzülürüm o ayrı ama üzme sende kendini hadi yeniden toparlanıyoruz senle aynı gündeyiz Rabbim güç versin canım benim.

canım beni de ekler misin listeye 33 yaşındayım 2.denemem Bağcılar Medipol Ünver. Tedavi görüyorum bizim kesin bi problemimiz Yok kist vardı aldırdık ama tekrarlıyor doktor bu şekilde de olur dedi denedik ama Olmadı bugün yumurta toplama işlemi yapıldı transfer tarihim henüz belli değil haber verecekler 3 yada 5. Gün hakkımızda hayırlısı Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Amin canım Rabbim ellerimizi boş çevirmesin hayırlısı ile....

Canım benim ya :KK66:herkez erken diyo bian ümidim kırılıyorum kendimi hemen topladım sonuçta olmasa bile hayırlısı değil dicem üzülürüm o ayrı ama üzme sende kendini hadi yeniden toparlanıyoruz senle aynı gündeyiz Rabbim güç versin canım benim.
Canım benim ya :KK66:herkez erken diyo bian ümidim kırılıyorum kendimi hemen topladım sonuçta olmasa bile hayırlısı değil dicem üzülürüm o ayrı ama üzme sende kendini hadi yeniden toparlanıyoruz senle aynı gündeyiz Rabbim güç versin canım benim.
İnşallah güzel haberler alırız biz de ;) senin tek mi?

Kızlar hepinizden allah razı olsn. çok şükür herşey cok yolundaydı çok iyi geçti. 34 yumurtam toplanmş duyunca şok oldum. çok oldugunu biliyodum ama bu kdr beklemiyodm. yarın haber vercekler döllenenler kaç tane diye. minikgelin minikgelin canm sanada şmdiden cok geçmş olsun hayrlısıyla toplansn gzelce yumurtalarn inşallah. sakın korkma allah yardmcın olsn.
Masaallah masaallah canimm.. İnsaallah dollenirler canim dualarim seninle

Ben pıhtılaşma testinyaptırmadım varmı yokmu bilmiyorum

Ben 28 yaşındayım ilk denemem sorunumuz morfoloji. Tedavi Acıbadem maslak transfer günü 5 aralık test 16 aralık sonuç şimdilik pozitif inşallah en kısa zamanda kap atılını duyabilirim. Hep birlikte güzel haberler verelim inşallah

Back
X