2016 Aralik tup bebek

Anladım cnm Sagolasin dogru o zmn organik pamuk var onu kullanicam birde hergun ztn değişiyordum ama simdi sabah aksam degisicem çamaşırımı :)

Ahhh insaallah cnm ne cok istiyorm pozitif olsun bir suru konular açayım benim gormek okumak istedigim okudukça içime su serpen yazılardan yazıp bir suru kişiye umut olmak rahatlatmak umarım olur .. Eveeeeet az kaldı cok sukur pazar günü ıdrar testi Yapicam ins bu aksam göğüslerimden ki mavi damarlar belirginlesti o kızların dediği pitpitlar oldu bende de.. Ve cok heyecanlandım acaba mı oldu mu dedim off cok umutlanıp yıkılmaktan Korkuyurum cok zormuş beklemek cok zor :cry: allahım ne olur su yeryüzünde bilhassa kadınlar kulübünde umutla hasretle bekleyen butun arkadaşlara Nasip eyle emeklerini boşa çıkarma diye dualar ediyorum cok emek var maddi manevi ..
Hadi insallah bebis habercisidir bu hissetleklerin:) gerci belirtiyr bakmayin diyorlar ama oyle sakince bekleyebilmek ne munkun:)

anladım canım teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için , 3.gün 5.gün dediğin gibi hiç farketmez rabbim ol der ve olur ,çaba bizden takdir her daim Allahtan. Babanada rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah..
Test falan yaptınmı idrarda benim bugün7. Günüm iğneye gidicem yapsammı kan bilemedim bana test günü 29 dedi

benimde bugün 7. günüm son 3 gün kaldı ;D çok heyecanlı ama erken yaptırma bence ne dediysde o...sonra üzülüyorsunuz...
Olmadı pazsrtesini beklerim ama her wc de tutundumu diye kan arıyorum her wcde damar varmı bakıyorum her aynaya baktığımda gözbebeklerim büyümüşmü diyr bskıyorum belirti aramaktan çokkk sıkıldımm

Olmadı pazsrtesini beklerim ama her wc de tutundumu diye kan arıyorum her wcde damar varmı bakıyorum her aynaya baktığımda gözbebeklerim büyümüşmü diyr bskıyorum belirti aramaktan çokkk sıkıldımm

o kadar sıkma canını stres yaparak bebişlere yardımcı olamayız ki...zaten nasipse olacak değilse elden birşey gelmez..ben 2 aşılamada da hep böyle yaptım stres stres olmadı tabi yıkıldım resmen...bunda inanılmaz sakinim...sende sakinleştir kendini...belirti olması çok zor su an...

gözbebeklerin hamileleiğin ilerleyen dönemlerinde büyüyür canım su an bunu anlayamazsın ki zaten. damaarlarda herkeste çıkacak diye birşey yok oda ielriki dönede beliren birşey süt hormonundan belirginleşiyo...odaadet geçtikten sonra ancaaaaaa belki

kızlar günaydın
sayfa çok hızlı ilerliyor yeni bakabildim dünden beri
ben biraz daha toyum aranızda bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
dün kontrolüm vardı doktor pazartesi gel yumurta toplama gününü de kararlaştırırız dedi bu aradada kalçadan ve göbekten olan iğnelerime devam edicem benim transfer ne zaman olur yaklaşık ?
transferden sonra doktor istiharat veriyor mu ? çalışıyorum bu önemli sizler neler yaptınız transferden sonra
azrass azrass benide tabloya eklermisin
yaş33
sorun çik kisti ve sprm hareketli sayısı azlığı
ilk denemem
prof. osman develioğlu
teşekkürler

kızlar günaydın
dün kontrolüm vardı doktor pazartesi gel yumurta toplama gününü de kararlaştırırız dedi bu aradada kalçadan ve göbekten olan iğnelerime devam edicem benim transfer ne zaman olur yaklaşık ?
transferden sonra doktor istiharat veriyor mu ? çalışıyorum bu önemli sizler neler yaptınız transferden sonra
yaş33
ilk denemem
prof. osman develioğlu
teşekkürler

canım trasnferinin ne zaman olacagına doktorun karar verir biz bilemeyiz ki..kaç güne kadar bekleticek taze trasnfermi olacak sonraki aya mı alacak hepsini o bilebilir...hormon testlerine ve döllenmeye bağlı şeyler bunlar... yumurta toplamada sadece 1 gün yattım. trtansferden sonra 4 gün yattım...dinlendim...ama doktor bana normal hayatına dönerbilirsin agır kaldırma demişti ama ben stresli bir işte çalıştıgım için izin kullandım

kızlar günaydın
yaş33
ilk denemem
prof. osman develioğlu
teşekkürler
Merhaba canim, hayirla sonuclandirsin RABBIM(cc). Doktorlar transferden sonra kendimizi yoracak agir uzun sureli islerden spordan uzanma cekme vs uzak durmamizi oneriyor. Ilk iki gun biraz daha dinlenerek gecirmelisin. Sonrasinda dikkatli olarak normal hayatina donrbiliyorsun. Calusanlarda is hayatina donuyor tabiki agir ve yorucu bir is degilse. Surekli yatmaninda pek iyi olmadigi soyleniyor kan dolasimi vs guzel olmasi icin hafuf yuruyusler gun icinde dikkatle hareketli olmak iyi oluyor.

canım trasnferinin ne zaman olacagına doktorun karar verir biz bilemeyiz ki..kaç güne kadar bekleticek taze trasnfermi olacak sonraki aya mı alacak hepsini o bilebilir...hormon testlerine ve döllenmeye bağlı şeyler bunlar... yumurta toplamada sadece 1 gün yattım. trtansferden sonra 4 gün yattım...dinlendim...ama doktor bana normal hayatına dönerbilirsin agır kaldırma demişti ama ben stresli bir işte çalıştıgım için izin kullandım
ben hemen yumurta toplamadan sonra bu ay yapılır diye düşünüyordum
beklemek çok sabır istiyor allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah
buradaki bebek haberlerine çok seviniyorum benim için bir umut oluyor

Dualarımız seninle cnm hosgeldin sefalar getirdin :) umarım bu sefer miniğine kavuşursun .. Sende dua da unutma lutfen transferin 7. Günü heyecan dorukta kendimi test yapmamak icin zor tutuyorum :)
gecmis olsun cnm okuduk cok uzulduk baya ağır seyler yasamışsın ama cok sukur ki atlatmışsın umarim en kısa surede transferin olur ve bize müjdeli haberler verirsin :) bu arada benim de 7. Günüm duada unutmayın :) fkt bu gece bebegimin benimle olduğunu hissettim bir anda umarım yanılmam fkt oyle hissetmek coooook heyecan verici :)
Yupiiiiii bebisee sewgiler yolluyorum birakmasnnn senii sawasci embryoo;)))

Merhaba canim, hayirla sonuclandirsin RABBIM(cc). Doktorlar transferden sonra kendimizi yoracak agir uzun sureli islerden spordan uzanma cekme vs uzak durmamizi oneriyor. Ilk iki gun biraz daha dinlenerek gecirmelisin. Sonrasinda dikkatli olarak normal hayatina donrbiliyorsun. Calusanlarda is hayatina donuyor tabiki agir ve yorucu bir is degilse. Surekli yatmaninda pek iyi olmadigi soyleniyor kan dolasimi vs guzel olmasi icin hafuf yuruyusler gun icinde dikkatle hareketli olmak iyi oluyor.
amin canım inşallah hepimizin umarım :dua:
buradaki paylaşımlarda sohbetler bir nebze insanı rahatlatıyor moral oluyor arkadaşlar

ben hemen yumurta toplamadan sonra bu ay yapılır diye düşünüyordum
beklemek çok sabır istiyor allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah
buradaki bebek haberlerine çok seviniyorum benim için bir umut oluyor

o belli olmuyor canım genelde transfer gerçekleşiyor ama bazende olmayabiliyor doktor rahimi uygun bulmuyor ne bileyim hormonun yüksek çıkıyor erteleyebiliyor...o yüzden sıkıntı olmazsa eğer yumurta toplama işleminden sonra 3. gün yada 5. gün transferin gerçekeleşir.

Bn size yetisene kdr siz bebisleri brz buyutmus olacaksnz ins deneyimli anneler olacaksnz
Benim transferi ocağın ilk haftası yapıcak ancak sonuç almış olurum ben aramızda fazla olmaz sanırım inşallah pozitif haber veririz birbirimize

o belli olmuyor canım genelde transfer gerçekleşiyor ama bazende olmayabiliyor doktor rahimi uygun bulmuyor ne bileyim hormonun yüksek çıkıyor erteleyebiliyor...o yüzden sıkıntı olmazsa eğer yumurta toplama işleminden sonra 3. gün yada 5. gün transferin gerçekeleşir.
sağol canım inşallah olur bende burdan güzel haberler veririm hayırlısıyla

Gündüz bukdr yazışmıyorsunuz kızlar:)
Bu yaz kış saat ayarlaması kalktığından beri karanlıkta uyanıyorum işe giderken Nefret ettim:) ben şimdi kalkar hazırlanıp merkeze gitcem yol biraz uzun kar yağmış kazasız belasız gideyim inş :) opuya 2-3 saat kaldı :) dua ile:dua::dua::dua:
Rabbim onunude yolunuda acik etsinn cnm bnm ins hayirli olur bu gidisinnn

Back
X