- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Idrar testi guvenilir deil canım ki normal testse zaten cıkmaz erken gebelik testi olsa bi nebze cikma ihtimali var. Şimdi uzulme eģer yarin kanda cikmazsa üzülursün umudunu yitirme lütfen daha bitmedi dua et bizde sana dua ediyoruz5. Gun embryosuydu bugün 10. Gun yarın test günüm ama varsa bugün idrarda çıkar diyerek evde yaptım sonuç negatif. Her an adet olacakmış gibiyim maalesef bitti umudum tükendi benden bu kadarmış. İnşallah test bekleyen herkes güzel haberler alır. Sağlıcakla kalın.
Pozitif düsun canım %50sınir dua et birakma kendini bizde dua ediyoruzKızlar benimde 48 saatte %5o artis olmus galiba benimde gidiyor![]()
Canım negatif olsa niye erken gebelikde silik cizgi olsun pozitif ol umutlu ol. Bekleyemiyorsan git kan ver ama kendine iskence etme canim duamdasinAh cnm benim dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi cikti ama güvenmiyorum onlara normal gebelik testi de bugun sabah yaptım negatif maalesefkanı bekleyeceğim pozitif çıksaydı. Yarin verecektim kan salı günü vericem kan test günüm o Gun
Can'ım Yaa sanirim benim de olmadı bugun sanah 9. Gun ıdrar testi negatif olsa çıkardı gibi geliyor 5. Gun embriyosuyduhem senin hem kendi adıma cok üzgünüm umarım yeniden yapmak icin en kısa zmnda güç gelir benim tesellim oğlum Suan da iyi ki o var Rabb'im hic olmayanlara da versin
aynen bebim de oyle oldu cnm dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi var ama ben erken gebelik testi maduru olmustum bir kere inanmıyorum o yüzden bugun de sabah ilk idrarla normal ıdrar test yaptım Kocaman bir tek cizgi![]()