Kızlar şimdi aradılar değerim 188 e yükselmiş, Allahım çok mutluyum. İnanamıyorum hala daha. allhım dualarımızı boş çıkarmasın yarabbim.
Şahane mşlh daha ne olsun rabbim kimseyi darda bırakmasın çok güzel bi haber:)
Bak görüyonmu annesi gibi maşallah 6.hissi kuvvetli çocuğun içine doğmuş rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Amin inş cnm Bnm doğduğu zamanı kucağımıza alacağı günü görürz inş cümleten
Kızlar 10.gün 36,24. 12.gün 92,70.
14.gün 161,7 iyi gidiyor herhalde değil mi benim iki embriyo transferi idi ama sanırım biri tutunmuş
Gayet güzel daha ne olsun mşlh cnm daha test yapma bile kese gününü bekle
Kız ikiside yanlış çıkamaz ki bariz hamilesin ay içimize doğan gerçek olmuş ya çok sevindim moral oldu gerçekten. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Çok şükür bin şükür kan verince rahat etcem biraz daha :) hala aklımın bitsin test bozuksa diyor manyak manyak düşünceler:
minikgelin
hayirliii olsun allah tamamina erdirsinn bizede duaa et bi kac gun sonra bizde verelim burdan gzuel haberlerii :)
Ederim ve ediyorum dua ile dünyamız dönüyor güzel haberler alcaz hep
hayırlı uğurlu olsuuuuunnnnn

çok sevindim, tüm evhamlardan uzak sağlıklı keyifli rahat bir hamilelik olsun ve kucağına sağsalim al inşallah canım
benim transferden sonra 8. güne kadar hiçbir belirtim yoktu, ne ağrı ne lekelenme ne yorgunluk hiçbişey hissetmedim.. 8. gün kasığıma bi ağrı girdi, hapşırınca kasığım ağrımaya başladı.. 10. gün test yaptım ve pozitif

o yüzden umudunu yitirme belirtiler için erken daha...
Amin cnm Bnm inş bugunümüze şükür çok istiyorum kızımın kardeşi olsun onlar oynarken onları izleyeyim düşüncesi bile gözlerimi dolu dolu yapıyor :)
Kızlar dün giremedim, çok güzel haberler var. İnşallah sağlıcakla kucağınıza Almayı nasip etsin Rabbim. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. Bugün transferimin 3. Günü pek bir ağrım yok ara ara kasık ile bel ağrım var. Ama 1. Transferimde belirtilerim daha çoktu kimyasal gebelik geçirdim. Belirtileriniz ne zaman başladı acaba?
Cnm her hamilelik bile farklı oluyor daha yeni trasnferin olmuş bi hafta sonra güzel haberi alırsın inş:)
Arkadasim bu defa test yapmaya cok korkuyorum
Artik nasip kismet diyorum :) seninde olmus bayagi belirtilerin..
Sonucuda cok guzel oldu masaallah...
Positif dusunmeye calis.. Budefa guzel olacak hersey hatta ikiz bile olabilir bence :)
Hayırlısı hangisi ise o olsun tek ikiz farketmez ama ikiz olsa ayrı güzel olur :)
Valla ben ilk kez test yaparken bukdr heycanlandım korktum niye böyle olduk biz oysa bu duyguyu yaşadık daha rahat olması lazımdı ama tam tersi ilki kdr heyecan yaptım sende idrar yap çatlarım yoksa :)
Allah razı olsun cnm şu kan testim düzgün çıkıp güzel artarsa biraz rahatlıyxcam inş :) gerçekten hepinizde dediniz pozitif olcak diye bin şükür sıra bekleyenlerin pozitif haberlerinde inş:)
Canım hayırlı olsun darısı başımıza kacıncı günün canım bende aldım yarın yapıcam inş
Cnm 9. Günüm bugun senin kaçıncı günün

yap eğer aynı ise günlerimiz sende:)
Kızlar bişi sorcam ben bu jeli koyarken su sıvı bişi aktı kese aşağıda değildir demi o kadar bebeğe zarar vermişmiyimdir
Bende hep geliyor cnm normal hamileliğin ilk ayları hep olmuştu kızımda
Senin bebeğe ulaşman imkansız:)
Kızlar embriyolog aradı 28 yumurtadan 23ünü işleme alabilmişler, 14 tanesi döllenmiş. Cumartesi 3. gün embriyosu transfer edeceklerini söyledi, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, 5. günü bekleyemecekler o zaman

kafam karıştı
Cnm daha ne olsun benim 12 yumurtamdan sadece 2 tanesi 5. Güne geldi onuda trasnfer etti doktor .. senin sonuç şahane cnm dondurulur kalanlar onlarlada kardeş yaparsın inş
3. 5. Gün diye bakma nasipte varsa hertürlü olur
minik geliinnnnnn hayırlı olsun:)
Sgl cnm inş hayırlıdır hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun:)
ayyyy kuzuummmmmm kıyamam sana :) teşekkürler inşallah rabbim bana da nasip eder. 28 aralıkta trabsfer yapıldı. bugun 8. gün daha.. 09.01'de test tarihim... hayırlısı olsun inşallah. sende bellirti fln varmıydı?
Sende yarın test yapsana

benim su gibi akıntım vardı ilk günden beri ama son günlerde daha arttı
Bide sabahları hafif migdem bulanıyor
hamişsin kuzummmmm. Tebrik ederim. Değerin de çok düşük değil test günü daha da belirgin olacak bu. Çok sevindim. Rabbim devamını nasip etsin. Endişeli olmanı çok ii anlıyorum bende öyleyim ama insanın içine doğuyor sanki. İnanıyorum o içsel huzur sende de olacak inşallah
İnş cnm kan verince biraz rahatlıcam inş düşük.i bi kan sonucum olmaz gecen sefer düşükten dolayı korkuyorum
minikgelin
canim hadi gözün aydın hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

benide şimdi embriyolog aradı herşey yolunda 6 emnriyoda yaşıyor cumartesi günü transfer olacakmış çok heyecanlıyım inşallah bende güzel sonuçlar alırım tekrar tebrik ediyorum seni Allah yardımcımız olsun
Çok güzel cnm mşlh hadi cumartesine bşy kalmamış gerçekten şu bekleme süresini Şen'de görceksin hiç geçmiyor inş sonu güzel olcak