2016 Aralik tup bebek

evet cumartesi olacak canım inşallah. Bana verdiler ama ne için gerekli inan bilmiyorum, sen şuan hangi ilaçları kullanıyosun peki neler verdi doktor?
Canımben bir tane antibiyotik kullandım dün bitti içinde 3 tane kapsül vardı. Bide progestan günde 3 kere vajinal yoldan

transfer bekleyen arkadaşlar var mı ya ben doktorum la hiç konuşmadım 2 embriyomu 1 mi koyacaklar acaba bunu neye göre belirliyorlar bugün 3. Gün cumartesi 5. Gün embriyosu koyulacak 6 embriyo var suan inşallah cumartesiye gider hepsi ama doktoruma hiç sormadım kaç tane koyacaksınız diye yaşım 28 transferi olan arkadaşlar siz nasıl yaptınız neye göre belirlediler

Canımben bir tane antibiyotik kullandım dün bitti içinde 3 tane kapsül vardı. Bide progestan günde 3 kere vajinal yoldan

Bana antibiyotik vermedi canım, günde 3 kez progestan fitil, estrofem günde 3 kez, clexane kan sulandırıcı iğne günde bir kez verdi. Birde o fitili verdi transfer günü için canım.

Kaçtane embriyon bar senin canım bide kaçıncı gün embriyosu

Canım 28 yumurta toplandı dün, 23 ü işleme alınabilmiş, bunlardan 14 tanesi döllenmiş, cumartesi 3. gün embriyosu transfer edecekler.

Canım bazı arklaraa verildi fitill.agri kesici amacliymiss

İyi öyleyse canım sevindim :) teşekkürler

Biliyorsun aynı şeyleri düşündük hep senle ve sonucumuzda aynı olcak inş .. bende bi umutlu idim bi umutsuz değişik bi dönem bu bekleme süreci ... iyi olcak inanıyorum :KK66:
Canimsin yaa.. Ne guzel morel oldun bana allah razi olsun.. Insaallah bende guzel sonuclar alirim ve butun arkadaslarimizda ayni sekilde guzel sonuclar alir...

transfer bekleyen arkadaşlar var mı ya ben doktorum la hiç konuşmadım 2 embriyomu 1 mi koyacaklar acaba bunu neye göre belirliyorlar bugün 3. Gün cumartesi 5. Gün embriyosu koyulacak 6 embriyo var suan inşallah cumartesiye gider hepsi ama doktoruma hiç sormadım kaç tane koyacaksınız diye yaşım 28 transferi olan arkadaşlar siz nasıl yaptınız neye göre belirlediler
Yasal olarak 35 yaş üstüne 2 embriyo koyuyorlar
Kimi klinikler esnek isteyene ili embriyo koyuyor
Kimi yerlerde 1 den fazla koymuyor doktorunun insiyatifine kalmış aslında ...
Trasnfer günü embriyoların durumuna bakıp kaliteli derlerse iki tane işte biraz ısrar et ... iki koymazsada üzülme olsunda bitane olsun bizim olsun:)

Kaçtane embriyon bar senin canım bide kaçıncı gün embriyosu
Canım benim de cumartesi günü transferim olacak ilk denemede eğer 35 yaşın altındaysan bir tane konuluyor. tabi bu bazı merkezlerde 2 tanede koyabiliyorlar . Ben de bu konuyu direk doktorumla görüşeceğim kararsızım

Canım ben 27 yaşındayım, bana tek koyacaklar, doktorum 35 yaş altına ilk iki denemede tek koyuyoruz dedi. yasal olarak yönetmelik böyleymiş ama çift koyan çok yer var. zaten merkezi ve doktorumu çok seviyorum ama anlaşamadığım tek konu tek embriyo konusu oldu. malesef koymayacaklar bana, ama başka merkezler dosyada tek gösterip 2 koyuyormuş

Kızlarrrr çok sancım var :( korkuyorum meleklerim gidecek diye :'( yarın ikinci kan tahlilimi yapıcam ama durumum fena

Sen şimdi idrar testi yapmıycanmı hiç deilse 10. Gün yap bari :) senin 7. Günün demi bugun
:)) benim bugun 7.gunum evet :))
Dedigim gibi kiz cok korkuyorum...
10.gun pazar gunu oluyor bende 11. Gun kan vereyim diyorum..
Idrar yapmayi dusunmuyorum beni okadar yaniltiki artik cok korkuyorum :(

:)) benim bugun 7.gunum evet :))
Dedigim gibi kiz cok korkuyorum...
10.gun pazar gunu oluyor bende 11. Gun kan vereyim diyorum..
Idrar yapmayi dusunmuyorum beni okadar yaniltiki artik cok korkuyorum :KK43:
Yaaaa içinden gelmiyorsa yapma :( ben kan sonucunu beklerken aşırı geriliyorum :(
Sen hala oteldemisin yoksa Bursa'ya döndünmü

Kızlarrrr çok sancım var :KK43: korkuyorum meleklerim gidecek diye :'( yarın ikinci kan tahlilimi yapıcam ama durumum fena
tatlım dinlenmene bak uzat ayaklarını yat, endişelenmemeye çalış. ama gerçekten anladımki 3. gün mü 5. gün mü tuttu mu tutmadı mı kalp atışı var mı kese var mı ay düşük oldu mu derken kendmizi yiyip bitiriyoruz canım kucağımıza almadan rahat yok

öyle hissetmeni anlıyorum ama lütfen kendini böyle hissetmemeye çalış. allahın izi ile elimizden geleni yapacağız. ve rabbimde eminim nasip edecektir.
İnşallahhhh şimdi dr'umla konuştum laparoskopy yafa histereskopy yapacak hangisi oldugunu bilmiyorum ama öne almasını istedim tamam dedi:halay:

Back
X