2016 Aralik tup bebek

Seval_cagla Seval_cagla cnm iki gün değil 3 gün arayla tekrarlamışsın sen testini. Bugün kaçıncı günün senin? Bence kötüye yormak ğçin çok erken bir durum. Belkide ikiye yakın kaylanarak geldiği için 5. Gün böyle çıkmıştır. Sen bence cumartesi sabah git vaktinde yaptır testini, moralinide bozma. Bak bana ne rakamlardan geldim anca 188 e , olaniliyormuş demekki. Allahım ol derse okur sen içini ferah tut.
Cnm dr acik pembe kanamam olunca bana yap dedi bu pazartesi dgl birdahaki pazartesi kalp atisini ins duyariz demisti saat 12.30du wcye gittim klozette acik pembe kan vardi hemen dr mu aradim bhcg yap dedi 3 gun once 198di bu gun 438 cikti kanamamda kesildi hemen hastanede gittim wcye yoktu sonuc icin dr aradim sinirda bi sonuc dedi ayri bir igne ekledi. Iki dun sonra tekrar yap dedi

Cnm dr acik pembe kanamam olunca bana yap dedi bu pazartesi dgl birdahaki pazartesi kalp atisini ins duyariz demisti saat 12.30du wcye gittim klozette acik pembe kan vardi hemen dr mu aradim bhcg yap dedi 3 gun once 198di bu gun 438 cikti kanamamda kesildi hemen hastanede gittim wcye yoktu sonuc icin dr aradim sinirda bi sonuc dedi ayri bir igne ekledi. Iki dun sonra tekrar yap dedi
Canım benim dualarım seninler, yat dinlen sen bol bol, stres yapma , hiç bişey olmayacak bak görürsün. Cumartesi bir gelsin de ver kanını, için rahatlar.

Canım ben 27 yaşındayım, bana tek koyacaklar, doktorum 35 yaş altına ilk iki denemede tek koyuyoruz dedi. yasal olarak yönetmelik böyleymiş ama çift koyan çok yer var. zaten merkezi ve doktorumu çok seviyorum ama anlaşamadığım tek konu tek embriyo konusu oldu. malesef koymayacaklar bana, ama başka merkezler dosyada tek gösterip 2 koyuyormuş
Canım hangi klinik senin

Yasal olarak 35 yaş üstüne 2 embriyo koyuyorlar
Kimi klinikler esnek isteyene ili embriyo koyuyor
Kimi yerlerde 1 den fazla koymuyor doktorunun insiyatifine kalmış aslında ...
Trasnfer günü embriyoların durumuna bakıp kaliteli derlerse iki tane işte biraz ısrar et ... iki koymazsada üzülme olsunda bitane olsun bizim olsun:)
Bakalım ya cumartesiye eğer kalırsa tabi :) 2 olsun diye ısrar edicem

G Gurbetkusu79 cnm benim , ne de güzeldir şimdi Bursanın kestane şekeri olsada yesek, benden tarafta yeyin olurmu, küçüklüğümden beri bayıla bayıla yediğim tek tatlı.

O sancılar normal canım. Kanama yoksa normal bence. Benim ağrım falan kalmadı şimdi de bu normal mi diye düşünüyorum. Anne yüreği işte.

tatlım dinlenmene bak uzat ayaklarını yat, endişelenmemeye çalış. ama gerçekten anladımki 3. gün mü 5. gün mü tuttu mu tutmadı mı kalp atışı var mı kese var mı ay düşük oldu mu derken kendmizi yiyip bitiriyoruz canım kucağımıza almadan rahat yok
Haklısınız ama işte... elimizde değil her anını düşünmek beklemek yıpranmak Rabbim hepimizin emeklerimi boşa çıkarmaz inşallah. Dua edin kızlar bana da yarınki testimde sorun olmaz inşallah artış vardır

İnş cnm inş şu pozitifleri görelim riski dönemi atlatalım rahatlayalım inş :) pozitif sonuçları boş bol alalım:KK66:
Amin canm benm bu ara kendimden umudu kestim sanki negatif alcam ben inşallah almam ama içimdeki ses öyle diyor :( artık sağlıklı düşünemiyorum

Noolduki cnm nie ümitsizliğe düştün bişimi oldu
Test kazandı canm bugün dayanamadm idrar testi yaptım negatif çıktı ne kadar etkilenmicem desmde etkilendim :( umudumu kaybettim sayesinde şimdide sarhoslar gibi dolaşıyorum resmen su şişesi elimde :(

Test kazandı canm bugün dayanamadm idrar testi yaptım negatif çıktı ne kadar etkilenmicem desmde etkilendim :KK43: umudumu kaybettim sayesinde şimdide sarhoslar gibi dolaşıyorum resmen su şişesi elimde :KK43:
Kaçıncı günündü canım

Back
X