Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın yap idrar testini bugün çıkmaz canımBenim bugun 9.gunum kizlar test yapmalimiyim sizce ? Yokdsa direk kana ki gideyim 12.gun ? Icimdeee bi korkuu var![]()
Maşallah çok güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.Kızlar bugün 12. Günüm 361 deger cok mutluyum daha önceden bu sayfaya girip pozitifleri görünce rabbim banada nasip edecek mi acaba derdim Rabbime binlerce şükürler olsun 2 gün önce lekelenme oldu diye karaları baglayıp aglamaktan heba olmuştum test yaptım evde cıkmadı kesinlikle evde test yapmayın...Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin inş.
Canımm tebrikleerrrr... hayırlı uğurlu olsun inşallahhhKızlar bugün 12. Günüm 361 deger cok mutluyum daha önceden bu sayfaya girip pozitifleri görünce rabbim banada nasip edecek mi acaba derdim Rabbime binlerce şükürler olsun 2 gün önce lekelenme oldu diye karaları baglayıp aglamaktan heba olmuştum test yaptım evde cıkmadı kesinlikle evde test yapmayın...Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin inş.
Yarın git kan testi yaptır idrarı boşver canımBenim bugun 9.gunum kizlar test yapmalimiyim sizce ? Yokdsa direk kana ki gideyim 12.gun ? Icimdeee bi korkuu var![]()
Evet Hulusi hoca biraz farkli ama işi biliyor, ben de 5-6 aydır vitamin destek kullandım over yani yumurta rezervim azdı.eski laporoskopilerden . Zaten opuyu Göğşen transferi Hulusi yaptı sanırım. Ben 19 unda transfer oldum, 3gunluk 2 adet grade 1 Embrio koyuldu. bhcg lerim 24 ile başladı 37, 68, 115, 176 en son dünkü değer, Pazartesi tekrar kan verecegimAaa o zaman birbirimizi görmüş bile olabiliriz oradaki kalabalıkta
Ben hulusi hocayı tanıorum daha önce tüp bebek için ona gitmiştim ama tedaviye başlamak istemedi 6 ay geçsin dedi bi sürü gereksiz test istedi bana zaman kaybettirdi, en son aramızda tatsız bi konu yaşandı ben de hiç beklemeden göğşen hocanın yanına girdim ve hayatımın en doğru kararını vermişim
Senin transferin ne zaman oldu? Kan değerlerin kaç? Alt sınır demişsin merak ettim
Maşallah maşallahKızlar bugün 12. Günüm 361 deger cok mutluyum daha önceden bu sayfaya girip pozitifleri görünce rabbim banada nasip edecek mi acaba derdim Rabbime binlerce şükürler olsun 2 gün önce lekelenme oldu diye karaları baglayıp aglamaktan heba olmuştum test yaptım evde cıkmadı kesinlikle evde test yapmayın...Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin inş.
Cnm benim inşallah artacak, çalışıyormusun sen yoksa evdemisin? Bende çalışıyorum ama izinliyim transferden beridir. Pazartesi başlıycam kısmetse. Sürekli yattım ben yediğime içtiğime çok dikkat ettim meryem süresini okudum her tahlil öncesi. Biliyorsun benimde değerlerim pek parlak değildi sonuncu sadece güzel artış gösterdi. Pazartesi bende kan verecem ama çok korkuyorum.Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah. Doktorun ne diyor peki bu duruma? Benimki dedi ki 8 le başlayıp doğuran hastası varmış, değer konusunu hiç bir doktor net çözemezmiş hiç belli olmazmış. Düşmedikten sonra mücadeleye devam diyor.Sağol canım evet dün baktık 176,76 çıktı, evet artış var ama alt sınırda olması uzuyor, Pazartesi tekrar bakalım![]()
allah razı olsun canım cümlemizle beraber inş rabbim saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin inş :)Maşallah çok güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.![]()
Sagol canım amin rabbim herkese nasip etsin insCanımm tebrikleerrrr... hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
ay topik nasıl uğurlu maşallahh herkes hamileee
Olmayanlara da bi dahaki ay pozitif gelcek eminim
Yarın git kan testi yaptır idrarı boşver canım
Bi yandan yapmak istiyorumm bi yandanda istemiyorum bu belirsizlik oldurcek beni :)Yarı
Yarın yap idrar testini bugün çıkmaz canım
Tesekkur ederim canim :)Tüm dev hast acillerinde bakılır canım
Ayni dusuncedeyiz :)Bi yandan yapmak istiyorumm bi yandanda istemiyorum bu belirsizlik oldurcek beni :)
Hayırlısı cnm , Allah tamamına erdirsin inşallah.Kızlar bugün 12. Günüm 361 deger cok mutluyum daha önceden bu sayfaya girip pozitifleri görünce rabbim banada nasip edecek mi acaba derdim Rabbime binlerce şükürler olsun 2 gün önce lekelenme oldu diye karaları baglayıp aglamaktan heba olmuştum test yaptım evde cıkmadı kesinlikle evde test yapmayın...Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin inş.
Canim yaa benim 9.gunum neden boyle korkuyoruz biz yaaBenim bugun 9.gunum kizlar test yapmalimiyim sizce ? Yokdsa direk kana ki gideyim 12.gun ? Icimdeee bi korkuu var![]()