2016 Aralik tup bebek

Benim bugun 9.gunum kizlar test yapmalimiyim sizce ? Yokdsa direk kana ki gideyim 12.gun ? Icimdeee bi korkuu var:KK17:

Kızlar bugün 12. Günüm 361 deger cok mutluyum daha önceden bu sayfaya girip pozitifleri görünce rabbim banada nasip edecek mi acaba derdim Rabbime binlerce şükürler olsun 2 gün önce lekelenme oldu diye karaları baglayıp aglamaktan heba olmuştum test yaptım evde cıkmadı kesinlikle evde test yapmayın...Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin inş.

Kızlar bugün 12. Günüm 361 deger cok mutluyum daha önceden bu sayfaya girip pozitifleri görünce rabbim banada nasip edecek mi acaba derdim Rabbime binlerce şükürler olsun 2 gün önce lekelenme oldu diye karaları baglayıp aglamaktan heba olmuştum test yaptım evde cıkmadı kesinlikle evde test yapmayın...Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin inş.
Maşallah çok güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.:KK49::nazar:

Canımm tebrikleerrrr... hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

ay topik nasıl uğurlu maşallahh herkes hamileee:halay:
Olmayanlara da bi dahaki ay pozitif gelcek eminim:KK200:
Benim bugun 9.gunum kizlar test yapmalimiyim sizce ? Yokdsa direk kana ki gideyim 12.gun ? Icimdeee bi korkuu var:KK17:
Yarın git kan testi yaptır idrarı boşver canım

Aaa o zaman birbirimizi görmüş bile olabiliriz oradaki kalabalıkta :KK68:

Ben hulusi hocayı tanıorum daha önce tüp bebek için ona gitmiştim ama tedaviye başlamak istemedi 6 ay geçsin dedi bi sürü gereksiz test istedi bana zaman kaybettirdi, en son aramızda tatsız bi konu yaşandı ben de hiç beklemeden göğşen hocanın yanına girdim ve hayatımın en doğru kararını vermişim :KK73:

Senin transferin ne zaman oldu? Kan değerlerin kaç? Alt sınır demişsin merak ettim
Evet Hulusi hoca biraz farkli ama işi biliyor, ben de 5-6 aydır vitamin destek kullandım over yani yumurta rezervim azdı.eski laporoskopilerden . Zaten opuyu Göğşen transferi Hulusi yaptı sanırım. Ben 19 unda transfer oldum, 3gunluk 2 adet grade 1 Embrio koyuldu. bhcg lerim 24 ile başladı 37, 68, 115, 176 en son dünkü değer, Pazartesi tekrar kan verecegim

Gercektenn topik cok guzell masallahh hamis haberleri dolu A arey hayirli olsunnn cok sevindim allahh bizede nasip etsin insallah

Maşallah maşallah

Sağol canım evet dün baktık 176,76 çıktı, evet artış var ama alt sınırda olması uzuyor, Pazartesi tekrar bakalım :dua::dua:
Cnm benim inşallah artacak, çalışıyormusun sen yoksa evdemisin? Bende çalışıyorum ama izinliyim transferden beridir. Pazartesi başlıycam kısmetse. Sürekli yattım ben yediğime içtiğime çok dikkat ettim meryem süresini okudum her tahlil öncesi. Biliyorsun benimde değerlerim pek parlak değildi sonuncu sadece güzel artış gösterdi. Pazartesi bende kan verecem ama çok korkuyorum.Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah. Doktorun ne diyor peki bu duruma? Benimki dedi ki 8 le başlayıp doğuran hastası varmış, değer konusunu hiç bir doktor net çözemezmiş hiç belli olmazmış. Düşmedikten sonra mücadeleye devam diyor.
Birde biraz önce kayınvalidem aradı konumuzıda biliyor tabi görümcemin hamilelik haberini verdi bana birde dedi kilo verde seninde olur dedi. Sanki de bilmiyor oğlu yüzünden olmamıyor bebeğimiz. Tüp bebek denediğmizi de biliyor üstelik söylediği lafa bak. Çok gücüme gitti çok. Allahım dedim bu bebeği bana.

Kizlar yemeye icmeye dikkat ediyoruz derken neler yapiyosunuz? Ben de yavaş yavaş dikkat edeyim transfer oncesi.

Canımm tebrikleerrrr... hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

ay topik nasıl uğurlu maşallahh herkes hamileee:halay:
Olmayanlara da bi dahaki ay pozitif gelcek eminim:KK200:
Yarın git kan testi yaptır idrarı boşver canım
Sagol canım amin rabbim herkese nasip etsin ins

Hayırlısı cnm , Allah tamamına erdirsin inşallah.

Back
X