- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Drm dedi cnm mlsf kesesi bile oluşmuş iki taneydi vajinal gördük ama düşük yapıyorsun dediAaaaa nerden öğrendin düşük yaptığını yahu... dur bakalım ne oldu ?!?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Drm dedi cnm mlsf kesesi bile oluşmuş iki taneydi vajinal gördük ama düşük yapıyorsun dediAaaaa nerden öğrendin düşük yaptığını yahu... dur bakalım ne oldu ?!?
Yok cnm düşüş yok merak etme düşüp çıkması kotuCevap verdiğin için teşekürler canım benimde 2 ocakta 165 di 5 ocakta 413 çıkmıştı bugünde 781 çıkmış Dr pazartesi çağırdı yüzde 80 yükseliyor dedi dış gebelikte olabilir düşebilir yada sağlıklı olabilir dedi şaşırdım kaldim
3tane daha var cnm Dr salı gunü çağırdı konuşmaya ne zaman tekrar deneriz Dr gel dediği zaman cnm insSeval_cagla cnm benim dondurulmuş embriyonun olması çok güzel biley. Kaç tane var? Benimde dondurulmuşumla yapıldı transferim. Tutunması daha garanti diyorlar aslında hem maliyetide daha uyguna geliyor bize. Doktorumda dedi bana rahmin uygunluğu daha garanti oluyormuş dındurulmuş transferinde. Çok vakit kaybetmeden en kısa zamanda denemelisün canım benim bu defa beneişin sana sımsıkı tutunacaktır.
Canım benimde ilk denemeydi 1 koydu aynı doktora abimler gitmişti kaç yıl evvel ilk denemede 3 koymuştu yani hastaya göre muamele ediyorlarBenim ilk denemem. Madem çok okuyup araştırıyosun tek embriyonun sağlıklı olduğunu da bilirsin gibi çok emin konuştu ama bakalım hayirlisi tabi
Ya kızlar benim canım devamlı kızartma yapıp yemek istiyor 4-5 gün önce dayanamadım yaptım yedim.. bugün de istiyor((( dayanamadım karnabahar kızartıyorum... kızartma yemek yasak dendi mi size ?!? Bana sağlıklı beslenin fln dendi ama hem canım çok istiyor hem içim rahat değil..
Ben iki konmasından yanayım nasip kısmet tabi tek koyupta tutar yada 3 tane koyar hiç tutmaz ..Normalde pek alınganlık yapmam ama niye küstüm bilemiyorym. Belki de kıskandım muhabbetiniziya öyle merakla okuyorumki yazdıklarınızı, okudukça markalarım artıyor. Endometrium için 11.30 demişti opudan önce 5. Gün yani salı günü olacak transfer. Umarim yeter ve dondurmaya da embriyo kalır. Doktoruma sordum tek koyacağını ve en sağlıklı olaninin bu oldugunu söyledi ama transferden çıkan bir kız 2 tane koydu dedi . o da 30 yaşındaymış benim gibi. Neye göre yapiyolar hiç anlamiyorum. 2 tane koymasini istiyorum. Ablam da tüp bebekle hamile kaldi 2 tane transfer ettiler 1 tanesi tuttu. Yani illaki ikiz olsun diye değil tutma ihtimali artsın diye istiyorum. Tabiki sağlıksız , riskliyse tek konulsun ama iki koysa fena olmaz
![]()
Ben sana az su iç dedim demi:) en eziyetli kısmı aşırı sıkışık olunca ...neyse geldi geçti aldın minnoşları en önemlisi o :) hadi bize 10 gün sonra güzel haber verKızlar transferim yapıld. Açıkçası bana tedavinin en zor kısmı bu geldi idrari tutarken çok zorlandım. 2 hafta sonraya test verdi doktor. 20 dk yattım sonra yürüyerek wcye gittim sonra gene yattım. Wcde biraz lekelenme oldu. Hayırlısı artık
İçme sakın sigara çok zararlıİnsallah canm ya en azndan öğrensek ona göre hareket ederdik yemin ederim heyecandan canm çok sigara çekiyo ama korkuya icemiyorum ya varsa bişey olursa diye bi an önce salı gelse artık
İns cnm ins sen ne yaptın oldumu transferinnCNm çok üzüldüm. İnşallah hiç bir tdv gerek kalmadan kucağına alirsin yavrunu dualarim seninle![]()
Ben iki gün uzandım ama kahvaltı hazırladım yedim akşam yemek yedim ... 2. Günden sonra normal hayatıma döndüm biraz ayakta fazla kalınca uzandım okdr ... bende çalışıyorum ama işe odaklanmam zor olurdu bu dönemde .. sonucu öğrenmeden hiç bşy yapmak içimden gelmediğinden izin aldım 2 hafta ...kızlar hep yattınız mı???yani hiç 2,3 gün sonra işe dönen yok mu???benim test gününe kadar yatmam imkansız...
Pazartesi Allah izin verirse canım bekliyorum.İns cnm ins sen ne yaptın oldumu transferinn
Dinlenebilsek en güzeli ama yataklara olacak bişey değil ki bukızlar hep yattınız mı???yani hiç 2,3 gün sonra işe dönen yok mu???benim test gününe kadar yatmam imkansız...
Hadi hayirlisi olsun cnmPazartesi Allah izin verirse canım bekliyorum.
Minik gelin mesleğin ne nerde çalışıyorsun sen inşallah çok yorucu bir iş değildirBen iki gün uzandım ama kahvaltı hazırladım yedim akşam yemek yedim ... 2. Günden sonra normal hayatıma döndüm biraz ayakta fazla kalınca uzandım okdr ... bende çalışıyorum ama işe odaklanmam zor olurdu bu dönemde .. sonucu öğrenmeden hiç bşy yapmak içimden gelmediğinden izin aldım 2 hafta ...
Cnm sevgilinle ilişkiye girmeyi biliyorsan korunmasınıda bilseydin .. adette olabilirsin hamilede ... test yapmaktan başka anlaşılmaz bu !kızlar ben en son kasın 22 de adet oldum ve bugune kadar adet falan olmadım ıkı-uc gundur bulantım basladı ama hamıle olabılecegıme ınanmıyorum dıye est ve saıre yapmıyordum ve sımdıde tazıyemız nedenıyle köydeyim merkeze gidemiyorum bun yazdıklrmdan 1 saat önce afedersiniz ama çamasırımda kanlı akıntı farkettim ama su anda kanamam falan yok sizce hamileydimde düşük mü yaptım lütfen bilginiz varsa yardımcı olun
Cnm belediyede çalışıyorum kış olduğu için çok yok pc başında işim oluyor ama benim sırtım biraz ayakta dursam yada otursam agrıyor bakalım nasıl olcak :)pazartesi gitcem işeMinik gelin mesleğin ne nerde çalışıyorsun sen inşallah çok yorucu bir iş değildir
Canım ışık duş al ayaklarını herzaman sıcak tut.bide kaç gün sonra duş falan aldınız sıcak tutmak mı lazım yoksa soğuk mu???
Afiyetler olsun. Yemeyin yemeyin. İlaçlardan kilo aldık zaten. Ben 54 den 58 e çıktım. Hamile diyetine başlıycam yeniden. Ben önceki hamileliğimde soslar dahil zararlı hiç bir sey yememiştim kilom gayet iyiydi.Transfer sonrası hamur işi çok yedim direk hamur kızartıp yedimhalada yiyirorum 100 kilo olucam bu gidişle
![]()