2016 Aralik tup bebek

kızlar ben en son kasın 22 de adet oldum ve bugune kadar adet falan olmadım ıkı-uc gundur bulantım basladı ama hamıle olabılecegıme ınanmıyorum dıye est ve saıre yapmıyordum ve sımdıde tazıyemız nedenıyle köydeyim merkeze gidemiyorum bun yazdıklrmdan 1 saat önce afedersiniz ama çamasırımda kanlı akıntı farkettim ama su anda kanamam falan yok sizce hamileydimde düşük mü yaptım lütfen bilginiz varsa yardımcı olun
Hamilelikte de olabiliyor kanama ama düşük mı yoksa adetin geçmesiyle alakalı bir durum mu bilemeyiz
Bence test yapmaya çalış en yakın zamanda sonrada bu doktora görün

Normalde pek alınganlık yapmam ama niye küstüm bilemiyorym. Belki de kıskandım muhabbetinizi :ıslık::KK19: ya öyle merakla okuyorumki yazdıklarınızı, okudukça markalarım artıyor. Endometrium için 11.30 demişti opudan önce 5. Gün yani salı günü olacak transfer. Umarim yeter ve dondurmaya da embriyo kalır. Doktoruma sordum tek koyacağını ve en sağlıklı olaninin bu oldugunu söyledi ama transferden çıkan bir kız 2 tane koydu dedi . o da 30 yaşındaymış benim gibi. Neye göre yapiyolar hiç anlamiyorum. 2 tane koymasini istiyorum. Ablam da tüp bebekle hamile kaldi 2 tane transfer ettiler 1 tanesi tuttu. Yani illaki ikiz olsun diye değil tutma ihtimali artsın diye istiyorum. Tabiki sağlıksız , riskliyse tek konulsun ama iki koysa fena olmaz :KK19:
Bence de şans açısından 2 tane konması iyi canım.ama belkide o kızın rezerv azlığı yumurta kalitesinde sorun vardır. Şartlara göre değişiyor cunku:KK66:Sen merak etme nasipse her türlü olur cnm:KK46::anneadayı::nazar:

kızlar ben en son kasın 22 de adet oldum ve bugune kadar adet falan olmadım ıkı-uc gundur bulantım basladı ama hamıle olabılecegıme ınanmıyorum dıye est ve saıre yapmıyordum ve sımdıde tazıyemız nedenıyle köydeyim merkeze gidemiyorum bun yazdıklrmdan 1 saat önce afedersiniz ama çamasırımda kanlı akıntı farkettim ama su anda kanamam falan yok sizce hamileydimde düşük mü yaptım lütfen bilginiz varsa yardımcı olun
Canım hamile olabilirsin dikkat et doktora git bi bebek varsa bişey olmasın.

kızlar hep yattınız mı???yani hiç 2,3 gün sonra işe dönen yok mu???benim test gününe kadar yatmam imkansız...
Ben 3 gün sonra döndüm işe. Zaten tv lerde de bişey yok çok sıkılırsın. Dikkat ederek hareket edersen moral olarak iyi bile geliyor.

Evet her yere sevgilimle ilişkiye girdim yazmışsınız.

Afiyetler olsun. Yemeyin yemeyin. İlaçlardan kilo aldık zaten. Ben 54 den 58 e çıktım. Hamile diyetine başlıycam yeniden. Ben önceki hamileliğimde soslar dahil zararlı hiç bir sey yememiştim kilom gayet iyiydi.
Bende 60 oluşum 55 den ama ilaçlar sadece suçlu deil deli gibide yediö bide 1 ay ara ile iki tüp bebek yaptırdım hem stresten yedim hemde ilaçlar Mahfetti :(

minikgelin minikgelin ben sevgilimle evlendim hattaoğlumuda erkek doğumla kaybetim :( çok şükür hatamızdan döndük eşimle tövbe ettik ve çocuk iistiyoruz simdi

Bende 60 oluşum 55 den ama ilaçlar sadece suçlu deil deli gibide yediö bide 1 ay ara ile iki tüp bebek yaptırdım hem stresten yedim hemde ilaçlar Mahfetti :KK43:
Cnm ne kadar ara verdin sadece bir aymı peki normalmi ve ya yeterimi bir ay

Kızlar transferim yapıld. Açıkçası bana tedavinin en zor kısmı bu geldi idrari tutarken çok zorlandım. 2 hafta sonraya test verdi doktor. 20 dk yattım sonra yürüyerek wcye gittim sonra gene yattım. Wcde biraz lekelenme oldu. Hayırlısı artık
Güzel haberler vereceksin inşallah bol bol dinlen canim:anneadayı::nazar:

canım hadi geçmiş olsun benimde transferim bugün oldu bende idrara çok sıkıştım yarım saat bekledim tuvalete gittim sonra giyinip çıktım şimdi evdeyim yatıyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bana da 18 ocak test yap dedi senin kaçıncı gün embriyosuydu
Hayırlı olsun canım senden de güzel haberler bekliyorum:anneadayı::nazar:

Sgl cnm bakalım zorlanırsam raporlarla idare ederim biraz işe gider biraz dinlenmek için rapor alırım .. 2 hafta daha izinim var aslında .. bi işe başlayayım kestiremiyorum belki kolay olur
Bir basla bakalım bakarsın olmadı iznini alırsın çok yorma kendini bırak başkaları yapsın ,;)

C ceycey32 ben ınancımı kaybetım dogrusu bı erken dgm ı dusuk onca calısma cocuk olmadı smdımı olck o da afedersın ama dgru dzgn ılıskıye ble grmedm esımle :(

Ya gulmeyinnn banaaa bilmiyorum soktanmi ama icim çok rahat ya geride yumurtalarım var diyemi bilmiyorum YADA öylemi avutuyorum kendimi İnan ağlamadım bile duyan ağlıyordu ben onlara teselli oluyorum kızlar deliriyormuyumm ne :)[/QUOTE

Dualarım hepimiz için.... deli değilsin merak etme ben test sonucumu gördüm herhalde deli gibi ağlarım mutluluktan diyordum tepki bile veremedim o an bende herhalde delirdim artık dedim

Tüp bebegi yaptırdığım yere gitmedim canım. Son adetim 24 kasım ama transfere göre bir gün oynuyor hesabıma göre 6+0 diyince direk karnımdan baktı. Bhcg istemedi. Ilk ve son testim 26 aralıktı 5.gün embriyosunun 12.günüydü. Senin testin benden önce ama transferin ni daha geçti acaba?
13 aralıkta transfer oldu canım

Back
X