2016 Aralik tup bebek

Ayyyyy canımmmm aynı şey bende de olduuuuu. En zoru oydu. Bende su işini abartmıştım ve öldüm öldüm dirildim. Bir ara dedim bayılacagım :) kese iöin gittiğimde akıllandım ama az içtim:)
Bende akillandim artık hemşire iç desende içmem :)
Beni 15 dk sonra kaldırdılar. Wc ye yürüyerek gittim. Sonra giyinip eve gittik. 2 gün evde yattım sonra işe başladım
Oh canım Maşallah pozitif olmuş bizimde öyle olur inşallah
Canım yarım saat yattim yarım saati doldurur doldurmaz hemen kalktım tuvalete gittim geldim üstümü giyindim ve çıktık eve geldik dün ve bugün devamlı yatıyorum sadece yemek yemek için e tuvalete gitmek için kalkıyorum bir de jeli kullandiktan sonra yarım saate yakın dışarda yürüyorum hem temiz hava iyi gelir diye hem jel iyice emilsin diye doktor zaten jel den sonra mutlaka yürümemi istedi yürümezsen sıkıntı dedi allah emeklerimizi boşa çıkarmasın biz ne kadar dikkat edersek edelim Rabbim ol diyecek yeter ki istesin hayırlısı olsun hakkımızda çok stres yapma dinlen çok ama arada kalk yürü kan akışın düzenli olsun ben çok sık kalkıyorum çünkü çok sık tuvalete çıkıyorum
Canım bende arada dolaniyorum zaten çok yatınca belim ağrıyor. Dışarı çıkmadim ama evde geziniyom. Namazında oturarak kıldım

Kızlar boşu boşuna kan verdim iğne oldum.. idrar testi negatif :( çok üzgünüm :(

Eklentiler

• IMG_7482.webp
    IMG_7482.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 86
Elhamdulillah canim sen nasil oldun atlatmissindir insallah
İdare ederr cnm mecburen iyi olmaya calisiyoruz
nice89 nice89 cnm beni uyutarak yaptılar transferi zaten , odaya sedye ile geldim. Odada uyandım hatta. 2 saat yattım daha sonra çıkış işlemimizi yaptık. Tuvalete eve gidince gittim. Çok fazla sıkışık değildim ben. Suda içmeden gitmiştim zaten hastaneye. Açıkcası onlar transfer sırasında mesanemi doldurdularmı bilmiyorum hiç sıkışık değildim ben.
Ben evde uyanir uyanmaz su icmeye baslamistimm cok fenaydi ya ben ameliyatmasasinda dayanamadim dr anlatiyo ama dinleyemiyorum surgu getirin dedi hemsirelere ben bi ilk orda yaptimm odaya cikardilar ben iki bucuk saatte uc defa yaptim surguye rezaletti ama akillandim icmem bidaha o kadar su

Back
X