- 23 Aralık 2016
- 192
- 180
- 18
- 36
Canım. Güzel haberlerle gel inşallah bebeğin tutunmusturİnşallah hastaneye gidiyoruz şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım. Güzel haberlerle gel inşallah bebeğin tutunmusturİnşallah hastaneye gidiyoruz şimdi
Bende akillandim artık hemşire iç desende içmem :)Ayyyyy canımmmm aynı şey bende de olduuuuu. En zoru oydu. Bende su işini abartmıştım ve öldüm öldüm dirildim. Bir ara dedim bayılacagım :) kese iöin gittiğimde akıllandım ama az içtim:)
Oh canım Maşallah pozitif olmuş bizimde öyle olur inşallahBeni 15 dk sonra kaldırdılar. Wc ye yürüyerek gittim. Sonra giyinip eve gittik. 2 gün evde yattım sonra işe başladım
Canım bende arada dolaniyorum zaten çok yatınca belim ağrıyor. Dışarı çıkmadim ama evde geziniyom. Namazında oturarak kıldımCanım yarım saat yattim yarım saati doldurur doldurmaz hemen kalktım tuvalete gittim geldim üstümü giyindim ve çıktık eve geldik dün ve bugün devamlı yatıyorum sadece yemek yemek için e tuvalete gitmek için kalkıyorum bir de jeli kullandiktan sonra yarım saate yakın dışarda yürüyorum hem temiz hava iyi gelir diye hem jel iyice emilsin diye doktor zaten jel den sonra mutlaka yürümemi istedi yürümezsen sıkıntı dedi allah emeklerimizi boşa çıkarmasın biz ne kadar dikkat edersek edelim Rabbim ol diyecek yeter ki istesin hayırlısı olsun hakkımızda çok stres yapma dinlen çok ama arada kalk yürü kan akışın düzenli olsun ben çok sık kalkıyorum çünkü çok sık tuvalete çıkıyorum
Test bozuk gibi duruyo canımKızlar boşu boşuna kan verdim iğne oldum.. idrar testi negatifçok üzgünüm
![]()
Nerden anladın ki ?!?Test bozuk gibi duruyo canım
Net değil tek çizgi olduktan sonra diğer yerler bembeyaz olması lazım bu öyle değil.Nerden anladın ki ?!?
Cnm kacinci gunundu bilmiyrm ama kan sonucunu almadan umutsuzluga kapilma idrar testine de guvenme. Verdinmi kaniniKızlar boşu boşuna kan verdim iğne oldum.. idrar testi negatifçok üzgünüm
![]()
Verdim 2 saat sonra çıkacakCnm kacinci gunundu bilmiyrm ama kan sonucunu almadan umutsuzluga kapilma idrar testine de guvenme. Verdinmi kanini
Bilmiyorum inşallah senin dediğinn gibidirNet değil tek çizgi olduktan sonra diğer yerler bembeyaz olması lazım bu öyle değil.
Bak idrar testi doğru olsa bile çıkmayabilir. Genelde ilk idrarla çıkıyor. Bekle bi kan sonucu.Bilmiyorum inşallah senin dediğinn gibidir
Ins cikan sonuc yuzunu guldurur cnm merakla bekliyrzVerdim 2 saat sonra çıkacak
İnşallah cnm 21:30 da çıkacak inşallah sizin dediğiniz gibidirBak idrar testi doğru olsa bile çıkmayabilir. Genelde ilk idrarla çıkıyor. Bekle bi kan sonucu.
İnşallah dualarınızı eksik etmeyinIns cikan sonuc yuzunu guldurur cnm merakla bekliyrz
Canım karartma kendini bi bekle bakalım. Lekelenmen devam ediyor mu? İki saat sonra mutlu sona ulaşırsın inşallahİnşallah cnm 21:30 da çıkacak inşallah sizin dediğiniz gibidir
İdare ederr cnm mecburen iyi olmaya calisiyoruzElhamdulillah canim sen nasil oldun atlatmissindir insallah
Ben evde uyanir uyanmaz su icmeye baslamistimm cok fenaydi ya ben ameliyatmasasinda dayanamadim dr anlatiyo ama dinleyemiyorum surgu getirin dedi hemsirelere ben bi ilk orda yaptimm odaya cikardilar ben iki bucuk saatte uc defa yaptim surguye rezaletti ama akillandim icmem bidaha o kadar sunice89 cnm beni uyutarak yaptılar transferi zaten , odaya sedye ile geldim. Odada uyandım hatta. 2 saat yattım daha sonra çıkış işlemimizi yaptık. Tuvalete eve gidince gittim. Çok fazla sıkışık değildim ben. Suda içmeden gitmiştim zaten hastaneye. Açıkcası onlar transfer sırasında mesanemi doldurdularmı bilmiyorum hiç sıkışık değildim ben.