- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Galiba öyle sınıflandırma yapmıyorlar canım telefonda gelişim sürelerinde sormustum sadece çok iyi demisti iki tanesi için iki tanesi içinde iyi. Bana 12.gun verdiler test beklicektikte ama eşi rüyasinda çift çizgi gördu ve göğsumdeki damarlardan gaz alarak erken gebelik testiyaptım 8.gun pozitifti sonra 12.günde kanda yuksek çıkmıştı o yüzden çikmiş deģer düşuk olsaydı cikmayabilirdi o yüzden tavsiye etmem erken yapmayı dayanabildigin kadar dayan.Bende embriyologla orda transfer öncesi görüştüm eşimde bende çok ısrar ettik 2 embriyo koyun diye bana sadece dediği embriyolar çok iyi kalitede zaten şans bu şekilde de yüksek yüzde 55 60 iki olmaz tek iyidir dedi gitti sonra cem bey transfer sırasında yumurtan azdı ama embriyolarin durumu gayet iyi potansiyel güzel şaşırttın bu sefer beni dedi. Ya canım. Kimileri diyor ya hani yok a kalite 1. Kalite ondan sordum ben de sana bi de sen kaçıncı gün test yaptın idrarda baktın. Mi hiç önceden bana 11. Gün dedi 5. Gun embriyosu için biraz uzun geldi de bana
Insallah kuzum ya inşallah aşerenler kulubü yaparız beraberDoğrudur canim. Insallah o seviyelere geliriz bizde![]()