2016 Aralik tup bebek

Bende embriyologla orda transfer öncesi görüştüm eşimde bende çok ısrar ettik 2 embriyo koyun diye bana sadece dediği embriyolar çok iyi kalitede zaten şans bu şekilde de yüksek yüzde 55 60 iki olmaz tek iyidir dedi gitti sonra cem bey transfer sırasında yumurtan azdı ama embriyolarin durumu gayet iyi potansiyel güzel şaşırttın bu sefer beni dedi. Ya canım. Kimileri diyor ya hani yok a kalite 1. Kalite ondan sordum ben de sana bi de sen kaçıncı gün test yaptın idrarda baktın. Mi hiç önceden bana 11. Gün dedi 5. Gun embriyosu için biraz uzun geldi de bana
Galiba öyle sınıflandırma yapmıyorlar canım telefonda gelişim sürelerinde sormustum sadece çok iyi demisti iki tanesi için iki tanesi içinde iyi. Bana 12.gun verdiler test beklicektikte ama eşi rüyasinda çift çizgi gördu ve göğsumdeki damarlardan gaz alarak erken gebelik testiyaptım 8.gun pozitifti sonra 12.günde kanda yuksek çıkmıştı o yüzden çikmiş deģer düşuk olsaydı cikmayabilirdi o yüzden tavsiye etmem erken yapmayı dayanabildigin kadar dayan.
Doğrudur canim. Insallah o seviyelere geliriz bizde:anneadayı:
Insallah kuzum ya inşallah aşerenler kulubü yaparız beraber :anneadayı:

FarahFarah FarahFarah inşallah canım dayanırım. İnşallah bende teşekkür ederim cevaplar için allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin öpüyorum
Hepimizi insallah tez vakitte hayırlı sıhhatli bebişlerimizi kucağımiza almayı nasip etsin. Ben girdikce bildigim soruları yanıtlamak istiyorum çünkü benimde cok sorum vardı ve halada var. Birbirimize destek olalim her daim.

Kizlar biz bu ilaçları hamileligin kacinci haftasina kadar kullanacaz.ben tedaviye basladigimdan beri 5 kilo falan aldim .53 kiloyla basladim simdi oldum 58 .
Pantolonlarin içine sigamiyorum.:110:
Haha bende öyleyim valla. 54 den 58 oldum. Dün sordum doktora 12. Haftaya kadar kullanıcaksın dedi . ;)) biz daha çok kilo alırız anlıycan.

Kızlar benim sonucum negatif çıktı... umarım sizinkiler pozirif olur. İyi geceler

Bende akillandim artık hemşire iç desende içmem :)

Oh canım Maşallah pozitif olmuş bizimde öyle olur inşallah

Canım bende arada dolaniyorum zaten çok yatınca belim ağrıyor. Dışarı çıkmadim ama evde geziniyom. Namazında oturarak kıldım
İnşallah allahım bekleyen bütün kadınların yüzünü güldürsün

Kızlar benim sonucum negatif çıktı... umarım sizinkiler pozirif olur. İyi geceler
Ne hissettgni tahmin edebliyrm cnm en kisa zmnda tekrar deneyecek gucu bulacaksn ins. Denecek pek birsey kalmiyor negatiflere cok uzuluyrz bgn degilse bile gelecek ins o bebis.

Uzulme demek cok sacma biliyorum,anliyorum cubku burda neredeyse hepimiz yaşamışızdr bu duyguyu malesef..ama inan geciyo gecmek zorunda cunku bebegine kavusman icin toparlanp ikinciyi denerken bulucaksin kendini..ve insallah ozaman bebisin sana tutunur

Kizlar biz bu ilaçları hamileligin kacinci haftasina kadar kullanacaz.ben tedaviye basladigimdan beri 5 kilo falan aldim .53 kiloyla basladim simdi oldum 58 .
Pantolonlarin içine sigamiyorum.:110:
Ne kullaniyosunuz kizlar? Ben de tam yazacaktim bu durumu baktim ki siz yazmışsınız. Normalde çok yemek yemem yani severim ama tutarim, bu ara tutamiyorum. Kendi kendime bahane mi yapiyorum acaba dedim ama normal yemiyorum

Ne kullaniyosunuz kizlar? Ben de tam yazacaktim bu durumu baktim ki siz yazmışsınız. Normalde çok yemek yemem yani severim ama tutarim, bu ara tutamiyorum. Kendi kendime bahane mi yapiyorum acaba dedim ama normal yemiyorum
Progestan ,estrofem,folibol,elevit ,prednol ilaclarim .bana igne vermedi doktor

Back
X