- 8 Aralık 2016
- 250
- 88
- 13
- 40
Canım internette hesapladım eğer embriyo olarak transfer edildiyse 24 ağustos bebek doğacak görünüyo. 7 hafta 4 günlük hamilesin.
3 gün embriyosuydu sagol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım internette hesapladım eğer embriyo olarak transfer edildiyse 24 ağustos bebek doğacak görünüyo. 7 hafta 4 günlük hamilesin.
Çarşamba tekrar kan vericez canımPapat06 cnm başka test istedimi senden doktor? Kontrole ne gün çağırdı sizi?
MaşaAllah canım insallah bulanmaz miden gerci bizden iki gun büyuksunüz sen kurtardın heralde gercekten cok zormuş iki gundurde öğurme başladı napacaģım bilemiyorum artık her seyden tiksinir oldum ben hiç bu kadar beklemiyordum. Insallah gecer. Kasık agrısi normal dedi doktor bende de oluyor.ahh kuzum kıyamammm. ayy çok şükür mideden yana hiç sorunum yok. akşamları kasık sancılarım oluyor ara ara o kaa. işallah tez zamanda geçer seninde canm.
duyarsın artık benim transferim 6 aralıkta oldu bugün gittiğimizde duyduk ki bi hafta önce bile gitsek duyardık biz biraz geciktirdik kontrolü
Canim benim bugün luk bukadar hayal kirikligi yeter birazda carsamba gunu üzülürüm. test günüm carsamba ogun gidip yaptiracagim bir mucize olur belkiNiye öyle dedi acaba hadi güzel haber ile gel cnm
Mşlh cnm şahane gayet güzel gözün aydın:)
Cnm kan versen çıkar kesin sonuç idrar yanıltıcı olabiliyor
Ay hadi güzel haberle gel cnm senle G Gurbetkusu79 cnm neyaptın
29 ağustos görünüyor şu an. senin 3 aralıksa transfer 26 ağustos olur o vakitne mutlu size sağ salim kucağınıza alın inş doğum tarihiniz ne zaman peki kısmetse
Verdim canm 1 saat sonra çıkacak inşallah bebeğim benimledir inşallah çok korkuyorumcanım kan verdin mi ne zaman çıkacak sonuç
Amin canm benim amin inşallahİnşallah pozitif sonuçla gelirsin canım. Amin.
ayy valla allah yardımcın olsun. sabahları yataktan kalkmadan grisini yiyordu kuzenim o biraz geçiştiriyordu. birde taze zencefili rendeleyip suyumu sıkmıştık 1 tatlı kaşığı kadardı anca. acıydı ama tek seferde içti o biraz geçirmişti. belki işe yarar sendede. valla sancımı mide bulantısımı deseler sancıyı seçerdim işallah böyle devam eder sancıya razıyım mide fena sahidenMaşaAllah canım insallah bulanmaz miden gerci bizden iki gun büyuksunüz sen kurtardın heralde gercekten cok zormuş iki gundurde öğurme başladı napacaģım bilemiyorum artık her seyden tiksinir oldum ben hiç bu kadar beklemiyordum. Insallah gecer. Kasık agrısi normal dedi doktor bende de oluyor.
29 ağustos görünüyor şu an. senin 3 aralıksa transfer 26 ağustos olur o vakit
ben bir gebe olarak sana dua ediyorum şu an. işallahhh rabbim dualarımı kabul ederde sende bu güzelliği yaşarsın. rabbim isteyen dileyen bekleyen herkeslere nasip etsin.Verdim canm 1 saat sonra çıkacak inşallah bebeğim benimledir inşallah çok korkuyorum![]()
yok kuzucum hiçbir şey hissetmedim öyle hareket falan. zaten hepi topu 7.3 mm teyzoşu. kıpraşcak canı yokki minnakımın.içinizde hareketlenme oldumu kalp atışını duymadan
yok kuzucum hiçbir şey hissetmedim öyle hareket falan. zaten hepi topu 7.3 mm teyzoşu. kıpraşcak canı yokki minnakımın.
Kizlar ben simdi teste gidiyorum...
Ne olur dualarinizi eksik etmeyin....
Gorusmek uzere insaallah....
Cnm benden kan istemediler tekrar- aslında bugünde istememişlerdi ben ısrar ettim. Pazartesiye çağırdılar beni kontrole. Kan verdik sonra strese giriyomuşum bebek için iyi değilmiş dedi bana doktorum. Dayanabilirmiyim bir hafta bilmiyorum hiç. Bizim bebişler çok nazlı çıktılar yavaş ilerliyorlar .Çarşamba tekrar kan vericez canım
Sen?
Kizlar ben simdi teste gidiyorum...
Güzel haberle gel inşallah canım.Kizlar ben simdi teste gidiyorum...
bitmiyor valla aynen öyle oluyor yumurta toplaması, döllenmesi transferi, sonra test günü diyorusun oh diyorsun ay kese varmı diyorsun. keseyi görüyorsun kalbini düşünüyorsun. kalbini duyduk gelişimi normal deva. etcekmi die endişeniyorsun sonra cinsiyeti doğumu derken doğduktan sonra da ayrı stres. eee o cennet boş yere ayaklarımızın altına serilmedi yaaabende perşembeye randevu aldım gerçekten stres kaygı hiç bitmiyor keseyi göreyim yeter derdim şimdi kalp atışını duyayım yeter diyorum :)