2016 Aralik tup bebek

Kizlar benim idrar testim negatif :KK43: 11.gunum
Ne yazikki olmadi :KK43: mevlam simdi olmasini istemedi...
Dur kan sonucun bi çıksın güven olmaz bu testlere :(
Hemen moralini bozma keşke özel hastahanede verseydiniz 1saate çıkıyor imkanın olursa git bi yerde kan ver

Kızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Helal olsun sende helal et. Yılmak yok Allah var gam yok. Umutsuz olmak yok güzel günler göreceğiz hep birlikte canım
Kizlar benim idrar testim negatif :KK43: 11.gunum
Ne yazikki olmadi :KK43: mevlam simdi olmasini istemedi...
Canım kan sonucunu bekle hemen üzülme. İdrarda olmayabiliyor

gelecek tüp bebek merkezinde batu hoca var. iki arkadaşımda onda tedavi gördü. çok memnunlar. tavsiye derim.
Mete beyi duymuştum bende ama sanırım rapor almam gerekiyor tıp tan.zaten ilk asilamami orada olmuştum ikinciside medstar da oldu gecen ay.çok teşekkür ederim

Antalyada tüp bebek merkezi önerilerinize çok ihtiyacım var.ilk denemem olacak fiyatları falan nasıl bir fikrim yok.lütfen yardım edin
Ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Transferim 3ünde gerçekleşti. Zor hastaydım. 12sinde gebelik testi için kan vereceğim. Gelecek tüp bebek merkezi ile de görüşmüştüm tedaviye başlamadan önce. Antalya tüp bebek merkezi 5000tl. Demişti gelecek sanırım 4.500tl idi. Biraz daha uygundu gelecek. Memorialde de tedavi olanlar var. Anadlu hastanesini de duyuyorum. Siz de gidin bir görüşün bence. İçinize en çok hangisi siniyorsa oraya gidin. Hiçbirinin diğerinden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta ticaret yapıyorlar (maalesef) önemli olan sizin moraliniz, inancınız.

Mete beyi duymuştum bende ama sanırım rapor almam gerekiyor tıp tan.zaten ilk asilamami orada olmuştum ikinciside medstar da oldu gecen ay.çok teşekkür ederim
arkadaşımda raporla yaptırdı. meteyle batu hocann adı hep beraber anılıyor yanlış hatırlamıyorsam.

Ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm. Transferim 3ünde gerçekleşti. Zor hastaydım. 12sinde gebelik testi için kan vereceğim. Gelecek tüp bebek merkezi ile de görüşmüştüm tedaviye başlamadan önce. Antalya tüp bebek merkezi 5000tl. Demişti gelecek sanırım 4.500tl idi. Biraz daha uygundu gelecek. Memorialde de tedavi olanlar var. Anadlu hastanesini de duyuyorum. Siz de gidin bir görüşün bence. İçinize en çok hangisi siniyorsa oraya gidin. Hiçbirinin diğerinden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta ticaret yapıyorlar (maalesef) önemli olan sizin moraliniz, inancınız.
Çok doğru canım benim.aşılama neyse de tüp hiç düşünmemiştim ama artık kesin diyorum artık.bu kadar acıya bari daha garantili olsun diyorum

G Gurbetkusu79 hemen moralini bozma. İkinci bir test daha yaptırman gerekiyor. Ben ayın 12sinde test yaptıracağım, transferimin 9.günü olacak. Doktorum negatif çıksa bile ikinci kez test yapılması gerektiğini söyledi. Ama olur da tutunamamışsa bile lütfen üzme kendini. Olmaz denilenlerin bile bebekleri olmuş. Burada bile çok örneği var. Yeniden deneriz arkadaşım. Üzülme.

G Gurbetkusu79 hemen moralini bozma. İkinci bir test daha yaptırman gerekiyor. Ben ayın 12sinde test yaptıracağım, transferimin 9.günü olacak. Doktorum negatif çıksa bile ikinci kez test yapılması gerektiğini söyledi. Ama olur da tutunamamışsa bile lütfen üzme kendini. Olmaz denilenlerin bile bebekleri olmuş. Burada bile çok örneği var. Yeniden deneriz arkadaşım. Üzülme.
Şimdi yeniden okudum idrar testi demişsin. Canım benim hiiçç kafaya takma o zaman. İdrar testi çok yanıltıcı olabiliyor. O yüzden yapmayın diyorlar G Gurbetkusu79

Back
X