Canimlarim okuyorum hep sizleri
Huzurask
canim hangi hastanede test yaptrdin soylesene bugun ordaki gorewliler bellidir arayip sikayet edecegim boyle duyarsiz insanlar bize hizmet vermesin mumkunse,dedigini okudum mahwoldum inanmak istemiyorum nasil boyle piskin piskin cewap verirler,
Milyaay
canim benim ben de gunlerdir kotuyum bir yandan aglayip bir yandan careler ariyorum hep dua ediyorum senin icin buradaki adini anarak istiyorum Rabbimden sana saglikli bebekler versin diye ewt her dert cok zor ama yumurtanin spermin olmamasi derdi her seyi daha zor yapiyor.sen cok zorlu yollardan geldin tahmin ediyorum hissediyorum yuregimiz yangin yeri bana da hep sanki arkadaslarimin yakinlarimin bebeklerine hediyeler alacakmisim onlarla avunacakmisim gibi geliyor icim daha cok aciyor.Her karanlik gecenin bir aydinlk sabahi var ama guzel Allahim canim Allahim hepimize yardim etsin insallah,
G
Gurbetkusu79
canim sen de gunlerdir bir oraya gidip geldin cok uzak yerlerden geldin küçük melegin var cok şükür Rabbim ona saglikli hayirli guzel bir ömür nasip etsin insallah.
O
ozge87
canim benim Rabbim senin de yuzunu guldursun insallah biran once.Biz bilemiyoruz goremiyoruz elbet yaradanin bir bildigi var .Yuregimizden geceni hayirlisiyla bizlere nasip etsin insallah amin