Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bi de Emsey Hospital ile görüşmeni tavsiye ederim. Benim pozitiften maalesef hatalarım sebebiyle negatife döndü ama bizim bi akraba kaç yerde çok başarısız sonuçlar aldıktan sonra emsey de 4 yumurta ile 2 embriyo oldu. Doktor Nesrin HnBir de kızlar bana İstanbul da en iyi tüp bebek merkezleri neresi yazabilir misiniz ?!? Ben john hopkins Anadolu salık merkezi Ayhan arıcıya gittim.. ama değiştirmek istersem nereye giderim bilemiyorum. Bahçeci fln diyorlar ?!?
Günaydın canım, anladım estrofem bende kullanıyorum günde üç kez. Jele de transferden 5 gün önce başladım. Günde 2 kez. Kalınlaşmam doz artılı yapmadan doktorun istediği şekilde oldu çok güzel dedi demekki o yüzden vermedi. Birde jelin en doğal olduğunu yan etkisinin direk rahime ulaştığı için minimal olduğunu söyledi bu yüzden de vermemiş olabilir. İnşallah bebeğimin tutunması için yetmiştir hepsi.@nice89Su_cetin kızlar progestan ilaçlar yada iğneler zaten vucudumuza progeston hormonu salgılamak içindir. Rahim kalınlığımızı olması gerektiği düzeyde tutar ki rahim benişleri sıkı sıkıya tutsun bırakmasın diye. Estrofemde aynı işlevi görüyor günde 3 defa içiyorum ben onuda. Benim doktorum aşılamalarımda da ilk denememde ve şimdi de hep baktı progestonuma, Allaha şükür gerek duyulmadı şimdiye kadar dozajları artırmaya .su_cetin cnm sen dedin ya bana jel verdi doktorum içim rahat değil ipne vermedi bana diye onçin yaptır tahlilini için rahat etsin dedim. belkide doktorun sana uygun gördüğü jeldir iğneye gerek duymamıştır.
Günaydın canım moralini bozma bugün benimde 7. Günüm hiç belirtim yok ben düşünmüyorum dün de belirtim yoktu çünkü. Hamilelik belirtisi adet belirtileri ile benziyor canım. 3 gün kala tam sıkı sıkı tutunacak düşünüp kendini strese sokmaGünaydın kızlar bugün transferimin 7.günü ama bende Regl olmakmış gibi belirtiler var çok moralsiz uyandım bu sabah
Canim ilki dis gebelikti bu da boyle olunca merkezden urkttum.aslinda ikisinde de onlarlik hicbir sey yok biliyorum soncta kromozom yapisi dsardan etkiyle degsmez ama iste kosullu uyarici oldu bnm icin korkarak da baslamak istemiorum.selen hanim var o da cok iyi birsuru bebekli hastasi var cem bey de oyle ben onlarin instagram hesaplarna giriom her hafta ckk guzel hep bebek haberleri var icim guzellesiyordu gordukce.ama bir daha nasip olursa mekan degstrmk istiyorum baska dr un tecrubelerine ihtiyacim var blki farkli bir uygulama uygun gorur .degstrmemde ki en onemli sebep psikolojik olmasi aslinda .erbil beyinde istatistigi en yuksek dr oldugunu duydum cok memnun kalanlar varBende sitelerine baktım belki Cem bey olabilir diye düşündüm.. sen nie Cem beyden vazgeçtin?!
Cnm bi kaç güne gelir adetinKızlar ben dün akşamdan sonra ilaçlarımı bıraktım ama adetim sökülmedi.. kahverengi leke var hala.. adetim ne zaman gelir
Günaydın canım moralini bozma bugün benimde 7. Günüm hiç belirtim yok ben düşünmüyorum dün de belirtim yoktu çünkü. Hamilelik belirtisi adet belirtileri ile benziyor canım. 3 gün kala tam sıkı sıkı tutunacak düşünüp kendini strese sokma![]()
Bugun kaçıncı günün cnmGünaydın kizlar benimde test yapmama 2 gün kaldi ama ben yarin aksam kan testi yapcam. Son 2 gündür adet olacakmisim gibi ağrılar var vucudumda ozellikle bugün kasık ağrısı fazla. Beklemek ne zormus
Bugün 12. Günüm canımBugun kaçıncı günün cnm
şimdiden hayırlı uğurlu olsun. doktoruna güven bence. birde saraçoğlunun videolarını izlemeni tavsiye ederim.Günaydın kızlar,
Öncelikle hamiş olanlara sağlıklı doğumlar diliyorum.Azıcık kendimden bahsedeyim.Hipo hipo hastasıyım ben.Yani ilaç olmadan kendi kendine asla adet olamayanlardan.Her doktor bunu bilemiyor kimi çocuğun olmaz dedi kimi dönör bul yurtdışından dedi sırf para için neler neler..En sonunda çok şükür bu doktorumla tanıştım ve böyle bişey olmadığını ilaçlarla yumurtalarn büyüdüğünü tüp bebekle gayetde bebeğimin olabileceği söylendi.
Bir aşılama yaptık görmek amaçlı negatif oldu,şimdi tüp bebeğe başlayacağız adetimle beraber o da bu ay sonu şubat başı gibi denk gelecek.
Sizden ricam bana neler tavsiye edersiniz 3 hafta yada 4 hafta var şu an Qenzim ve omega 3 alıyorum.Sizlerin tüp bebek öncesi yaptıklarınız nelerdir?Neler yapmamı tavsiye edersiniz bana ?
Canım benim doktorum süt, yumurta,peynir ve avakado ye bunlar çok etkili demişti yumurtalar için. Bol bol su iç, sigara kullaniyorsan birak herşeyi etkiliyomus ozelliklerde erkeklerin sperm kalitesini çok etkiliyomus.Günaydın kızlar,
Öncelikle hamiş olanlara sağlıklı doğumlar diliyorum.Azıcık kendimden bahsedeyim.Hipo hipo hastasıyım ben.Yani ilaç olmadan kendi kendine asla adet olamayanlardan.Her doktor bunu bilemiyor kimi çocuğun olmaz dedi kimi dönör bul yurtdışından dedi sırf para için neler neler..En sonunda çok şükür bu doktorumla tanıştım ve böyle bişey olmadığını ilaçlarla yumurtalarn büyüdüğünü tüp bebekle gayetde bebeğimin olabileceği söylendi.
Bir aşılama yaptık görmek amaçlı negatif oldu,şimdi tüp bebeğe başlayacağız adetimle beraber o da bu ay sonu şubat başı gibi denk gelecek.
Sizden ricam bana neler tavsiye edersiniz 3 hafta yada 4 hafta var şu an Qenzim ve omega 3 alıyorum.Sizlerin tüp bebek öncesi yaptıklarınız nelerdir?Neler yapmamı tavsiye edersiniz bana ?
Kız gidip kan versene neyi bekliyorsun :) kesin çıkar 14. Gün tekrarlarsın testiBugün 12. Günüm canım
3. Gün embriyosu transfer edilmisti.14. Gün kan ver demişti doktor