2016 Aralik tup bebek

Canım senin bebişler ikiz :halay:
Ayyyyy çok heycanlı ikiz ise 3 çocuğum olcak acayip deişik geliyor söylemesi bile :)
Kac gundur sessiz takip ediyorum negatif alan arkadaslara cok uzldum ama senin tavrını boyle anne gibi onlara teselli vermen en az onlar kadar bu aciyi yasaman falan cok hosuma gitti gerçekten . Gormesem de cok sevdim seni yazmadan gecemedim :)
Degerlerin de cok guzel simdi gitsen bile alttan gorunur saglikli sihhatli ise ikiz nasip etsin rabbim
Cnm çok duygulandım yazını okurken iş yerinde olmasam ağlardım sanırım.. çok üzülüyorum negatif sonuca hatta o negatif kelimesinden bile nefret ediyorum :( rabbimin bi bildiği vardır verincede başımızın üstünde yeri var vermesede.. ama inanıyorum bukdr canı yürekten isteyenlerin kucağını bol bırakmaz merhametlerin merhametlisi ...
İkiz olursa hani 5000 olunca biri 2500 diğeri 2500 mü oluyor acaba öyleyse görünmez sanırım

minikgelin minikgelin cnm hayırlısı olsun inşallah ikizdir bebişler.
Hayırlısı ise ikiz olsun tek olsun farketmiyor tek istegim kızımın kardeşi olsun ama ikiz olursa çok mutlu olurum:)

İkiz kuzular maaşallah insallah sağlıkla alırsın kucağına bir de küçük anne var sana yardimci:))Sen moralini yüksek tut.Sen biliyorsun ilk üç ay çok önemli. Pozitif olman çok önemli. Hepimizin kaderi başka ve kul kaderini yaşıyor. İnşallah bu topik teki herkes en kisa zamanda yavrularını kavuşur. Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin:dua::KK46::nazar:
Kızım tedaviden önce iki kardeşim olcak diyip geziyordu hatta tanımayan kişiler inanıp hamile olduğumu sanıyordu ... hata isimlerini bile koymuş Muhammet ile ceylin en sevdiği iki arkadaşının ismi :) etkilendim aslında hani onlar masum günahsızlar ya hissederler ... rüyamda dördüz hamileydim falan :) ve benim bu 4. Tedavim hiç bi zaman ikiz olur demedim bunda nedense öyle hisettim trasnfer gününden beri ..
Belki tektir belki çiftir inş hayırlı olan olur rabbim isteten herkese nasip etsin Çifter Çifter :)

Ayyyyy çok heycanlı ikiz ise 3 çocuğum olcak acayip deişik geliyor söylemesi bile :)

Cnm çok duygulandım yazını okurken iş yerinde olmasam ağlardım sanırım.. çok üzülüyorum negatif sonuca hatta o negatif kelimesinden bile nefret ediyorum :KK43: rabbimin bi bildiği vardır verincede başımızın üstünde yeri var vermesede.. ama inanıyorum bukdr canı yürekten isteyenlerin kucağını bol bırakmaz merhametlerin merhametlisi ...
İkiz olursa hani 5000 olunca biri 2500 diğeri 2500 mü oluyor acaba öyleyse görünmez sanırım

Hayırlısı ise ikiz olsun tek olsun farketmiyor tek istegim kızımın kardeşi olsun ama ikiz olursa çok mutlu olurum:)
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ❤️

Ooy oy ikizler geliyoooo :))) bu yuzden bu belirtilerin :)) artik ne olur uzme kendini degerler yukseldikce zaten belirtiler oluyor :)
Hayırlısı kuzum keşke sizlerinde ğozütif olsaydı kısmet inş bidahaki sefere :) böyle yüksek oluncada tedirgin oldum inş sorun olmaz .. annelik böyle bşy sanırım hertürlü vesveseli olunuyor
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ❤️
Amin inş cnm hepimiz kucağımıza sağlıkla alalım

Kızım tedaviden önce iki kardeşim olcak diyip geziyordu hatta tanımayan kişiler inanıp hamile olduğumu sanıyordu ... hata isimlerini bile koymuş Muhammet ile ceylin en sevdiği iki arkadaşının ismi :) etkilendim aslında hani onlar masum günahsızlar ya hissederler ... rüyamda dördüz hamileydim falan :) ve benim bu 4. Tedavim hiç bi zaman ikiz olur demedim bunda nedense öyle hisettim trasnfer gününden beri ..
Belki tektir belki çiftir inş hayırlı olan olur rabbim isteten herkese nasip etsin Çifter Çifter :)
Amin inşallah canım çocuklar melektir hisseder.Çok iyi bir abla olacak belli :anne::nazar:

Bende biraktim ama nezaman gelir reglim bilmiyorum biran once gelsede rahatlasa vucudum...
Benim boğazımdan lokma geçmiyor..canım yemek yemek dahi istemiyor.. herşey nasip, nasibimde yokmuş demek ki.. Mart'ta ikinci kez denemeyi düşünüyorum.. herşey kısmet.. bu süreçte herkes kilo aldı ben zayıfladım ve günde 16 saat uyuyorum hiç uyanmak istemiyorum. Gerçeklerle yüzleşmek istemiyorum galiba.. şimdi eşimiz yanına Ankara'ya gidiyorum..
bir süre gitmeyeceğim foruma, negatif alan arkaşlarım inşallah en kısa sürede pozitifi görürler. Pozitif alan arkadaşlarımda bebeklerinin sağlıklı sıhhatli kucaklarına alırlar inşallah..

Hakkınızı helal edin..

Kızlar 2 aşılama yaptırdım ve tüp bebek yapayım şimdi diyorum.ilk kez yaptırmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim?dondurma felan oluyormuş yaptırayım mı acaba?hiç fikrim yok tüp le alakalı nolur yardım!!!acaba aşılamayı tekrar mı denesem?tecrübelerinize çok ihtiyacım var.epilepsi hastası olduğum için ilaç dozu bana sıkıntı oluyor.nöbetlerimi tetikliyor ama tüm çabam evlât için
Canım dondurma işlemi kişinin durumuna göre yapiliyo benim bildigim.sizdeki sorun neydi

Benim boğazımdan lokma geçmiyor..canım yemek yemek dahi istemiyor.. herşey nasip, nasibimde yokmuş demek ki.. Mart'ta ikinci kez denemeyi düşünüyorum.. herşey kısmet.. bu süreçte herkes kilo aldı ben zayıfladım ve günde 16 saat uyuyorum hiç uyanmak istemiyorum. Gerçeklerle yüzleşmek istemiyorum galiba.. şimdi eşimiz yanına Ankara'ya gidiyorum..
bir süre gitmeyeceğim foruma, negatif alan arkaşlarım inşallah en kısa sürede pozitifi görürler. Pozitif alan arkadaşlarımda bebeklerinin sağlıklı sıhhatli kucaklarına alırlar inşallah..

Hakkınızı helal edin..
Insallah martta olumlu sonuç alirsin canım. Bu sürede toparlanirsin birazda.Allah herseyi gönlüne gore versin

Hakkınızı helal edin..
Helal olsun cnm
Bu ruh halin normal toparlıycaksın kendini
Bak Mart'ta karar vermen bile büyük bi adım hemen gelcek zaman çabuk geçiyor sen dinlen biraz kilo al çok zayıfsan ;)

Cnm çok duygulandım yazını okurken iş yerinde olmasam ağlardım sanırım.. çok üzülüyorum negatif sonuca hatta o negatif kelimesinden bile nefret ediyorum :KK43: rabbimin bi bildiği vardır verincede başımızın üstünde yeri var vermesede.. ama inanıyorum bukdr canı yürekten isteyenlerin kucağını bol bırakmaz merhametlerin merhametlisi ...

Canim yaa ben de dun acayip uzuldum pespese olnca daha bi etkiledi insani. Senin duygularin da fazlasiyla hassaslasmis. Ikiz olmasa da saglikli bir gebelik belirtisi Allahin izni ile hic vesvese yapma kendine hem hepimizden cok tecrubelisin

Canim yaa ben de dun acayip uzuldum pespese olnca daha bi etkiledi insani. Senin duygularin da fazlasiyla hassaslasmis. Ikiz olmasa da saglikli bir gebelik belirtisi Allahin izni ile hic vesvese yapma kendine hem hepimizden cok tecrubelisin
Senin kaçıncı günün bugun cnm keseyi gördünmü:)

Benim 6. Hafta şimdi. gecen hafta gordum. Benim de degerlerim yuksekti senin gibi ama tek embriyo tek bebek olmus kalbi daha duyulmadi. Karlar eriyince gidicem artik tekrar ins.
Mşlh cnm saglıklı olsunda en önemlisi o
Değerlerin kaçtı acaba merak ettim:)

Kızlar dün yazmıştım hiç transfer olmuş gibi değilim ne ağrım var ne sızım diye ama bugün çok kötü ağrı girdi kasıklarıma. Geçmiyor yatıyorum.İyi bişey mı kötü bisey mi acaba :KK43:3. Gün embriyosu transferin 3. Günü

Kızlar dün yazmıştım hiç transfer olmuş gibi değilim ne ağrım var ne sızım diye ama bugün çok kötü ağrı girdi kasıklarıma. Geçmiyor yatıyorum.İyi bişey mı kötü bisey mi acaba :KK43:3. Gün embriyosu transferin 3. Günü
Bol bol yat dinlen cnm embriyon tutunmaya başladı onun ağrısıdır.

Hakkınızı helal edin..
Canim benim sna saygi duyuyuyorum ve eminimki en kisa zamand birlikte toparlariz.. Bende martta dusunuyorum tekrar

11. Gun 664 tu. 9. Gun de 301
Seninde yüksekmiş baya demek hiç belli olmuyor aslında bende bugun kan verene kdr tek olduğunu düşünüyordum da bugun baya Yüksel çıkınca ikiz gibi geldi tabi hayırlısı sorunlu bi hamilelik geçirmektense tek olmasını daha isterim :) sağlıkla doğuralım inş:)

Back
X