Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o benim, pazartesi günü gittim.Keseyi gördük ancak bebek gelişmemiş ve kalp atışı yoktu. Yine kan verdim,5.000 lere yükselmiş.Aynı gün kürtaj oldum. Yarın doktor tekrar kan vermemi istedi.Patolojiden de sonuç çıkacak.İnşallah bu konudaki son sınavım olmuştur.Allahım beterinden korusun.Pozitif alan arkadaşların haberleriyle mutlu oluyorum. Negatifleri görüncede aynı duyguları tekrar yaşıyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sende inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın canımKızlar bir arkadaşımız vardı hani doktor yükselme düzgün değil ilaçları kes demişti de kız bir ay sonra tahlil yapmıştı değeri sanırım 3200 dü. PaZartesi doktora gitcekti , ben kaçırdımmı acaba yazmışmıydı durumun ne olduğunu?
Canım benim ne desem boş, ne kadar üzücü bir olay, değerlerin nasıl böyle yükselmiş cnm benim. Allahım sabrını versin sana cnm, ama bu noktaya gelebiliyor isen demek ki elbet bir dahaki denemende bebişini kucağına alacaksın.Canım o benim, pazartesi günü gittim.Keseyi gördük ancak bebek gelişmemiş ve kalp atışı yoktu. Yine kan verdim,5.000 lere yükselmiş.Aynı gün kürtaj oldum. Yarın doktor tekrar kan vermemi istedi.Patolojiden de sonuç çıkacak.İnşallah bu konudaki son sınavım olmuştur.Allahım beterinden korusun.Pozitif alan arkadaşların haberleriyle mutlu oluyorum. Negatifleri görüncede aynı duyguları tekrar yaşıyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sende inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın canım
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah, sıkıntısız güzel bir hamilelik geçirirsinIyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim.Rabbim devamini getirir insallah.herkese dua ediyorum inanin ki
Tedaviye gözyaşlarıyla basladim kizlar ilaclarin etkisinden heralde hep agladim, hic pozitif dusunemedim.sonra sadece 1 yumurtan dollendi onunda gidisati iyi degil dediler, o zaman gene ayri bi üzüldüm. Doktor bize %25ihtimal verdi hatta olmaz diye konuştu. Rabbim ol dedikten sonra oluyormuş onu gördüm
Su an yolun cok basindayim ne zaman ne olacagi belli olmaz tabi
Canım insallah en kisa zamanda sağlıklı sihatli bir şekilde evladına kavuşursun.Bir daha böyle imtihan olmazsinCanım o benim, pazartesi günü gittim.Keseyi gördük ancak bebek gelişmemiş ve kalp atışı yoktu. Yine kan verdim,5.000 lere yükselmiş.Aynı gün kürtaj oldum. Yarın doktor tekrar kan vermemi istedi.Patolojiden de sonuç çıkacak.İnşallah bu konudaki son sınavım olmuştur.Allahım beterinden korusun.Pozitif alan arkadaşların haberleriyle mutlu oluyorum. Negatifleri görüncede aynı duyguları tekrar yaşıyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sende inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın canım
Çok sağol canım benim, bizlere bol bol dua edin olur mu.En ilginci doktor ilaçları bıraktırdı ve düşecek demişti. Ondan sonra kaç gün ağladım. Biran önce düşsün diye ağır kaldırdım.Hopladım, zıpladım ama düşmedi ve değerim arttı. Düşürmeyen Allah düşürmüyor.Nasibimizde yokmuş ama böyle tutunması da hoşuma gitti.Canım benim ne desem boş, ne kadar üzücü bir olay, değerlerin nasıl böyle yükselmiş cnm benim. Allahım sabrını versin sana cnm, ama bu noktaya gelebiliyor isen demek ki elbet bir dahaki denemende bebişini kucağına alacaksın.
Amin canım benim. İnşallah Allah hepimize nasip etsin.Senden de güzel haberler bekliyorumCanım insallah en kisa zamanda sağlıklı sihatli bir şekilde evladına kavuşursun.Bir daha böyle imtihan olmazsin![]()
Nasip kısmet bitanem inşallah rabbim çok bekletmeden kendiliğinden gönderir mucizeniÇok sağol canım benim, bizlere bol bol dua edin olur mu.En ilginci doktor ilaçları bıraktırdı ve düşecek demişti. Ondan sonra kaç gün ağladım. Biran önce düşsün diye ağır kaldırdım.Hopladım, zıpladım ama düşmedi ve değerim arttı. Düşürmeyen Allah düşürmüyor.Nasibimizde yokmuş ama böyle tutunması da hoşuma gitti.
Boşver canım keyfini çıkar. Zaten güzel beslenmen gerekiyor.Kizlar transferimin ikinci günü ama annem ve eşim hamileymişim gibi birşeyler yedirip içirme derdinde. Ananas, kayısı hoşafı, badem... Galiba hepsini bikerede yeyip bitirmem gerektiğini düşünüyolarzaten yerimden kaldırmıyolar yedigimi de hazmedemiyorum. Onlara bişey diyemedim burada isyan ediyorum
![]()
Bende öyleyim kuzum ilk güne göre moral olarak daha iyiyim tabiki ama gece gelince sanki göğsüme bişey çöküyor ki ben şu süreçte kimseden destek göremedim aksine köstek olundu o yüzden psikolojikmen çöktüm kendimi ne zaman toparlarm bilmiyorum belki toparlaynca denerim bellide olmaz ama şuan en az 3 sene diye düşünüyorum kuzum hayırlısı olsun amabana bakkkk yeminle çarpacam anlıyorum yıkıldık yıprandık çöktük üzüldük ama her Çöküş yeni bir başlangıç içindir evetdaha tam kendime gelemedim ama daha iyiyim en azından ilk gün gibi değilim şimdi artık yeni tedavinin düşüncesideyiz yaza yaptiracaz tekrar mecbur toparlamak zorundayız o bebekler nazlı napalım ama gelecekler bizden iyi anne mi bulacaklar hadi bitanem sende az daha kendine gel sonra bize tekrar tedaviye başlıyacaz de bak daha ilk denemede böyle pes ediyorsun erken Çok erken bende dedim dr a artık istemiyorum yaptirmiyaxam adam bu yaştan pes mi ediyorsun dedi hayır etmiyecem direnecem sonra ben direnmezsem DİREN nasıl gelecek biz direnecezki gelsin bebeklerimiz azimle istekle gelsin direnen annelerin direnen bebekleri hadi bitanem tevekkül et tekrar ya ALLAH YA BİSMİLLAH de
![]()
İnşallah canımm benim. Sen de en kısa zamanında Diren bebeğine kavuşursun inşallah. Burdaki arkadaşları tanımıyorum ama her duamda varsınız.Nasip kısmet bitanem inşallah rabbim çok bekletmeden kendiliğinden gönderir mucizeni
Dualarımdasınız cnm , her şerde bir hayır vardır, bu senin için üzücü bir olay ama bir dahaki denemen için de büyük bir umut olmuş, ben eminim sonraki denemende bebişine kavuşacaksın.Çok sağol canım benim, bizlere bol bol dua edin olur mu.En ilginci doktor ilaçları bıraktırdı ve düşecek demişti. Ondan sonra kaç gün ağladım. Biran önce düşsün diye ağır kaldırdım.Hopladım, zıpladım ama düşmedi ve değerim arttı. Düşürmeyen Allah düşürmüyor.Nasibimizde yokmuş ama böyle tutunması da hoşuma gitti.
Aynen canm doktorumm çok tatlı ne olursa olsun ikinci denememi de bu doktorla yaparım kesin kaan hocanın önerisi üzerine gittim iyikide gitmişim.Yalnız Dr unu sewdim bazıları hiç böyle arastrcam faln bile demiyor olmadı diyor bitiyor konusma oyle
İnsallah canm inşallahInsallah hic tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin canim tum bu uzuntulerini unuttursun
Allah razı olsun canımm benim.İnşallahhhh Rabbim isteyen herkese nasip etsinDualarımdasınız cnm , her şerde bir hayır vardır, bu senin için üzücü bir olay ama bir dahaki denemen için de büyük bir umut olmuş, ben eminim sonraki denemende bebişine kavuşacaksın.
Amin bitanem inşallah kavuşuruz hepimiz cennet kokulu meleklerimize buranın en güzel yanı kimse kimseyi tanımıyor ama herkes birbirini seviyor dualar ediyor acıyı sevinci birbiriyle paylaşıyor bende tanımıyorum kimseyi ama herkes dualarımdaİnşallah canımm benim. Sen de en kısa zamanında Diren bebeğine kavuşursun inşallah. Burdaki arkadaşları tanımıyorum ama her duamda varsınız.
Canım o benim, pazartesi günü gittim.Keseyi gördük ancak bebek gelişmemiş ve kalp atışı yoktu. Yine kan verdim,5.000 lere yükselmiş.Aynı gün kürtaj oldum. Yarın doktor tekrar kan vermemi istedi.Patolojiden de sonuç çıkacak.İnşallah bu konudaki son sınavım olmuştur.Allahım beterinden korusun.Pozitif alan arkadaşların haberleriyle mutlu oluyorum. Negatifleri görüncede aynı duyguları tekrar yaşıyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sende inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın canım
Valla iyi sanırım bebişler bana kalsa iki günde bir kan vercem acaba artıyormu diye :):)