2016 Aralik tup bebek

Amin bitanem inşallah kavuşuruz hepimiz cennet kokulu meleklerimize buranın en güzel yanı kimse kimseyi tanımıyor ama herkes birbirini seviyor dualar ediyor acıyı sevinci birbiriyle paylaşıyor bende tanımıyorum kimseyi ama herkes dualarımda
İnşallah canım.Allah razı olsun. Bizi bizden başka anlayan yok.

İnşallah canım sende ara verme rahim bir kere gebe kalmayi öğrendikten sonra ikinci daha kolay oluyormuş. Benim bir arkadaşımın senin gibi olmuştu. Şimdi 2. Kızını doğurdu. Darısı sana insallah:dua::KK46::dua:
Maşallahhh ne güzel. Birkaç ay dinlenmeyi düşünüyorum canım. Adet düzenim bozulacak büyük ihtimalle.Herşey yoluna girsin, psikolojim hazır olduğunda inşallah yeniden deniycem canım benim

Bu belirti 4.5.günse iyi canım inşallah tutunma belirtisidir hemen hemen pozitif olanlarda aynı belirti oldu canım lekende gelebilir korka tutunma belirtisidir
Aminn cnm.inşallah 3. Ve 4. Günler oldu arada oluyor çok sık değil

Cnm sen nerdesin şimdi döndünmü evine :)
Yok tatlim ya donmedik...
Haftaya doneriz biraz keyfini cikariyoruz :)
Adet olmadim ya bazen acaba varmidir birsey diye dusunuyorum :) bir mucize olurmu diye :) dun gece asiri karin ve bel agrim oldu ama regl olmadim...
Seni takip ediyorum cok yazamadamda artik herzaman aklimda olacaksin :)

Yok tatlim ya donmedik...
Haftaya doneriz biraz keyfini cikariyoruz :)
Adet olmadim ya bazen acaba varmidir birsey diye dusunuyorum :) bir mucize olurmu diye :) dun gece asiri karin ve bel agrim oldu ama regl olmadim...
Seni takip ediyorum cok yazamadamda artik herzaman aklimda olacaksin :)
Cnm en güzelini yapıyorsun gez dolaş alışveriş yap;) adet olana kdr insan ufakta olsa bi umutlu oluyor bende öyle olmuştum negatifte düşükte hatta acaba diyip idrar testi bile yapmıştım ilk negatifimde :)
Adet olsan baya bi hafiflersin güzelce dinlen kendini hazır hissettiğinde başla tedaviye mutlaka kızlar Yen'i tedaviye başlayınca bana haber verin ;)

Kızlar selam biliyosunuz aralıkda 2 tane 5.gün embriyosu transferi yaptırmıstm ama negatifle sonuclanmıstı. Geriye 6 tane daha dondurulmus 5.gün embrysu var ancak kafam biraz karışık. Bi tanıdıgm daha tüp bebek tedavisi görüyo daha önce 2 kez 5.gün embrysu 1 kezde 3.gün embrysu transferi yaptrmıs ama olmamıs. Simdide embryoları genetik arastırmaya gönderiyo ama genetik sonucunda ellerinde hiç embryo kalmıyo üstelik 5.güne kadar gitmesine rağmen. Bende doktora söyledim genetige göndersek diye ama gerek yok dedi sonucta genetikde sağlıklı olup olmadığı ortaya çıkıyo ne kaybederizki ? Genetiğe gönderen yada daha önce böyle bişeyyaşayan varmı aranızda ? napıcagımı bilemedim nasipse 2.tedaviye başlıycam bu yüzden sonradan pişman olmak istemiyorum :KK43:

Kızlar selam biliyosunuz aralıkda 2 tane 5.gün embriyosu transferi yaptırmıstm ama negatifle sonuclanmıstı. Geriye 6 tane daha dondurulmus 5.gün embrysu var ancak kafam biraz karışık. Bi tanıdıgm daha tüp bebek tedavisi görüyo daha önce 2 kez 5.gün embrysu 1 kezde 3.gün embrysu transferi yaptrmıs ama olmamıs. Simdide embryoları genetik arastırmaya gönderiyo ama genetik sonucunda ellerinde hiç embryo kalmıyo üstelik 5.güne kadar gitmesine rağmen. Bende doktora söyledim genetige göndersek diye ama gerek yok dedi sonucta genetikde sağlıklı olup olmadığı ortaya çıkıyo ne kaybederizki ? Genetiğe gönderen yada daha önce böyle bişeyyaşayan varmı aranızda ? napıcagımı bilemedim nasipse 2.tedaviye başlıycam bu yüzden sonradan pişman olmak istemiyorum :KK43:
Cnm Rahime çizik attır bana öyle yaptı doktor ben çok işe yaradığını düşünüyorum çünkü düşük yaptığımda doktorum rahmin embriyo herşey mükemmelken düşük yapman çok zor bi ihtimal dedi çizik atalım Rahime daha sıkı tutunsun embriyo ve aldığım en yüksek değer bu çizik olduğunda oldu... ben eşim ve doktor çiziğin etkili olduğunu düşünüyoruz tabi kısmette yoksa oda işe yaramaz o ayrı ... genetiğe genelde düşük yapınca gönderiyorlar cnm ondan doktorun gerek görmemiştir Diye düşünüyorum

Cnm Rahime çizik attır bana öyle yaptı doktor ben çok işe yaradığını düşünüyorum çünkü düşük yaptığımda doktorum rahmin embriyo herşey mükemmelken düşük yapman çok zor bi ihtimal dedi çizik atalım Rahime daha sıkı tutunsun embriyo ve aldığım en yüksek değer bu çizik olduğunda oldu... ben eşim ve doktor çiziğin etkili olduğunu düşünüyoruz tabi kısmette yoksa oda işe yaramaz o ayrı ... genetiğe genelde düşük yapınca gönderiyorlar cnm ondan doktorun gerek görmemiştir Diye düşünüyorum
Yok canm cizikle alakası yok emin ol bana neler yapılmadı :) yani tıpta bi bebeğin tutunması için ne gerekliyse aşağı yukarı hepsini yaptırdık ama olmayınca olmuyor bende rahime cizikte atıldı gebelik aşısı denilen şeyde yapıldı ama nafile :) durmadı gidesi varmış gitti o nasip kader isi kuzum rabbimin gönlü istesin yeter suan bizdeki tek sebep rabbim daha istememiş zamanı gelmemiş ondan gelen herşeye kabulüm elbet birgün olur yeter ki o istesin :dua::dua:

Yok canm cizikle alakası yok emin ol bana neler yapılmadı :) yani tıpta bi bebeğin tutunması için ne gerekliyse aşağı yukarı hepsini yaptırdık ama olmayınca olmuyor bende rahime cizikte atıldı gebelik aşısı denilen şeyde yapıldı ama nafile :) durmadı gidesi varmış gitti o nasip kader isi kuzum rabbimin gönlü istesin yeter suan bizdeki tek sebep rabbim daha istememiş zamanı gelmemiş ondan gelen herşeye kabulüm elbet birgün olur yeter ki o istesin :dua::dua:
Cnm nasipte yoksa neyapsan boş o ayrı ama benim bi düşükten dolayı yaptı tutunmayı yarıda bıraktı diye .. bilmiyorum doktorumun söylemesi valla kurbanlık koyun gibiyim nedese tmm diyip yapıyordum Rahimi dikçem ikiz olursa dedi onada tmm dedim ... artık kendimi bırakmışım diger tedavilerde hep soru sorardım doktora busefer hiç konuşmadım bile hatta pozitif olduğunu arayıp söylemedim eşim aradı öyle yorgun hisediyorum kendimi:)
Biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin taktiri ama bidaha yapınca tüp bebek çizik at bence yine

Canım arkadasımında hiç düşüğü olmuyodu ki aynı benim gibi kanaması başlıyomus. Rahime çizik atıldıgını duymustum bi söyleyim onu doktoruma. Benimde transferden sonra doktorum hersey gayet iyi cok güzel demiş eşime 5.gün a kaliteli embrylar fln demiş sonucta hüsran olunca ikinci tedavimde ne gerekiosa yapılsın diye düşünüyorum geriside nasip tabiki

Canım arkadasımında hiç düşüğü olmuyodu ki aynı benim gibi kanaması başlıyomus. Rahime çizik atıldıgını duymustum bi söyleyim onu doktoruma. Benimde transferden sonra doktorum hersey gayet iyi cok güzel demiş eşime 5.gün a kaliteli embrylar fln demiş sonucta hüsran olunca ikinci tedavimde ne gerekiosa yapılsın diye düşünüyorum geriside nasip tabiki
İşte hiç tutmamış cnm adet olmuşsun benim ilk tedavim öyle olmuştu trasnferin 8. Günü adet olmuştum.. doktor hiç bi sorun görmediği için hiç bşy yapmak istemiyordur benim 2. Tedavimde kızım oldu mesela 3. De düşük oldu öyle olunca çizik atalımm dedi ... nasip elimizden geleni yapalım biz içimiz rahat etsin sen bence doktoruna güven;)

Cnm nasipte yoksa neyapsan boş o ayrı ama benim bi düşükten dolayı yaptı tutunmayı yarıda bıraktı diye .. bilmiyorum doktorumun söylemesi valla kurbanlık koyun gibiyim nedese tmm diyip yapıyordum Rahimi dikçem ikiz olursa dedi onada tmm dedim ... artık kendimi bırakmışım diger tedavilerde hep soru sorardım doktora busefer hiç konuşmadım bile hatta pozitif olduğunu arayıp söylemedim eşim aradı öyle yorgun hisediyorum kendimi:)
Biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin taktiri ama bidaha yapınca tüp bebek çizik at bence yine
Yok kuzu tekrarlamicam tüp bebeği kendiliğinden olursa olur ya suanlik öyle düşünüyorum ilaçları bıraktım bugün ama inanılmaz bel ağrım var resmen belimden sağ bacağımın ayak bileğine kadar kramp gibi sancı atıyor nefesimi kesiyor resmen yarın doktorumada sorcam niye böyle oldu diye oturamiyorum yatamiyorum :(

Cnm en güzelini yapıyorsun gez dolaş alışveriş yap:KK66: adet olana kdr insan ufakta olsa bi umutlu oluyor bende öyle olmuştum negatifte düşükte hatta acaba diyip idrar testi bile yapmıştım ilk negatifimde :)
Adet olsan baya bi hafiflersin güzelce dinlen kendini hazır hissettiğinde başla tedaviye mutlaka kızlar Yen'i tedaviye başlayınca bana haber verin :KK66:
Evet canim bugun biraz alisveris yaptim :) iyi geldi.. Tabikii canim haber ederim canim
Seni takip ederim bende :)

İşte hiç tutmamış cnm adet olmuşsun benim ilk tedavim öyle olmuştu trasnferin 8. Günü adet olmuştum.. doktor hiç bi sorun görmediği için hiç bşy yapmak istemiyordur benim 2. Tedavimde kızım oldu mesela 3. De düşük oldu öyle olunca çizik atalımm dedi ... nasip elimizden geleni yapalım biz içimiz rahat etsin sen bence doktoruna güven:KK66:
Anladım canım cok tesekkür ederim insan hep değişik şeyler duyunca etkileniyo ister istemez acaba bende de mi böyle olucak simdiden yaptırsam mı diye dürtüyo sürekli bişeyler beni

Yok kuzu tekrarlamicam tüp bebeği kendiliğinden olursa olur ya suanlik öyle düşünüyorum ilaçları bıraktım bugün ama inanılmaz bel ağrım var resmen belimden sağ bacağımın ayak bileğine kadar kramp gibi sancı atıyor nefesimi kesiyor resmen yarın doktorumada sorcam niye böyle oldu diye oturamiyorum yatamiyorum :KK43:
İnş kendiliğinden gelir kuzum bu eziyeti çekmezsin gerçekten ruhen insan şok yıpranıyor bedenen yıpranmak artık umrunda olmuyor ...niye öyle kramp giriyor acaba doktora sor mutlaka seni çok rahatsız ediyorsa
Evet canim bugun biraz alisveris yaptim :) iyi geldi.. Tabikii canim haber ederim canim
Tmm cnm güzel haberlerinizi alırım inş tez zamanda
Seni takip ederim bende :)
Anladım canım cok tesekkür ederim insan hep değişik şeyler duyunca etkileniyo ister istemez acaba bende de mi böyle olucak simdiden yaptırsam mı diye dürtüyo sürekli bişeyler beni
En güzeli doktorunun dediği çok araştırma kafanı karıştırma dondurulmuş embriyo ile transfer çok rahat hamilelik olasılıgıda baya yüksek ;)

Allah rahatlık versin kızlar ben yatıyırum sabah nasıl uyancam kesin işe geç kalcam yine :)

İnş kendiliğinden gelir kuzum bu eziyeti çekmezsin gerçekten ruhen insan şok yıpranıyor bedenen yıpranmak artık umrunda olmuyor ...niye öyle kramp giriyor acaba doktora sor mutlaka seni çok rahatsız ediyorsa

En güzeli doktorunun dediği çok araştırma kafanı karıştırma dondurulmuş embriyo ile transfer çok rahat hamilelik olasılıgıda baya yüksek :KK66:
Haklısın canım arastırdıkca farklı seyler duydukca iyice stres oluyorum nasibimde varsa olur inşallah

Back
X