Biz Subat 27-28 gibi baslayacagimiz icin bir sonraki ayi yazmak gerek. Siz baslamis miydiniz?
Kizlar hep 25inde olur ve 1inde biterdi smdi 23 n de oldum ve bugun bitti. Yani 7 gun degil 5 gun oldu hatta geceden kesildi sayilr. Njye boyle oldu anlamadm. Adet kaldgm gunleri degisse bile mutlaka 7 gun surerdi yani ???
Insallah ben de arkadasin gibi hamile kalabilirim. Folik asit e baslatti doktor. Bide gebelik oncesi tahliller yapti. Kan ve idrar. 6 ay deneyin olmazsa direkt tup bebege yonelin asilama ile falan vakit kaybetmeyin dedi. Insallah gerek kalmaz tup bebege. Folik asit nedir ne degildir. Hamilelikten uc ay once baslanmali falan yaziyor mesela. E bunu kullanmayip supriz hamilelik yasayanlarda bi sikinti oluyor mu ki. Kafam karisti yani. Bilen varda aydinlatabilir miMoralini bozma çikolata kistyle hamile kalan arkadaşım var kistin büyüklüğü de önemli çok büyük olduğu zaman ameliyat gerektirebilir.
Yok biz baslamadik, mayista başlayacağız iste. Ben ikisini de yazayim madem hangisini kabul edersenizBiz Subat 27-28 gibi baslayacagimiz icin bir sonraki ayi yazmak gerek. Siz baslamis miydiniz?
Insallah ben de arkadasin gibi hamile kalabilirim. Folik asit e baslatti doktor. Bide gebelik oncesi tahliller yapti. Kan ve idrar. 6 ay deneyin olmazsa direkt tup bebege yonelin asilama ile falan vakit kaybetmeyin dedi. Insallah gerek kalmaz tup bebege. Folik asit nedir ne degildir. Hamilelikten uc ay once baslanmali falan yaziyor mesela. E bunu kullanmayip supriz hamilelik yasayanlarda bi sikinti oluyor mu ki. Kafam karisti yani. Bilen varda aydinlatabilir mi
Kızlaaar Blogcu Anne, 3. dogumundan sonra duygularını yazmıs, cok güzel yaa! Okumanızı oneriyorum: http://blogcuanne.com/2015/12/28/ask-yine-yeniden/
yesa özellikle de sen oku canım belki bebek duyguların pekişir
Sagol canim cevap verdigin icin.Canim folik asit bebegin beyin ve omurilik gelisiminde oldukca onemli ve bunlar da hamileligin ilk aylarinda gelisiyor. O yuzden folik asit seviyesini hamilelik oncesinden yukseltmek onemli. Surpriz gebelik yasayanlarda bebek zaten anneden alacagini almaya başlıyor, annenin folik asit seviyesi cok dusuk degilse zaten problem olmaz. Gebelik anlasildigi anda da doktorlar baslatiyor zaten folik asite iyice dusmesin diye. Arkadaslarimdan surpriz gebelik yasayip 3 ay önceden folik asite baslamayanlar var ve bir problem yok cok şükür:)
valla biz de belki nisan mayıs ama yine de yazayım dedim ben herkes yazacak ya heveslendim
Kizlar kistlerim var ve ne kisti oldugu henuz belli degil yazmistim. Az once doktordan ciktim ve cikolata kisti dedi. Moralim cok bozuk. Cikolata kistiyle hamile kalmak zor mudur. Cok uzuluyorum su an
çikolata kistinin büyüklüğü hakkında bilgi vermedi mi? arkadaşıma kistin küçük olduğunu adetle atabileceğini söylemişti dediği gibi de oldu 1 ay sonra hamile kaldı. benim tavsiyem 1 doktora daha muayene olman neden hemen tüp bebek dedi ki aşılama ve tüp bebek öncesi ilaç tedavisi önermeden. ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrendikten sonra folik asit kulllanmaya başladım. folik asit omurilik oluşumunda önemli diye biliyorum.Insallah ben de arkadasin gibi hamile kalabilirim. Folik asit e baslatti doktor. Bide gebelik oncesi tahliller yapti. Kan ve idrar. 6 ay deneyin olmazsa direkt tup bebege yonelin asilama ile falan vakit kaybetmeyin dedi. Insallah gerek kalmaz tup bebege. Folik asit nedir ne degildir. Hamilelikten uc ay once baslanmali falan yaziyor mesela. E bunu kullanmayip supriz hamilelik yasayanlarda bi sikinti oluyor mu ki. Kafam karisti yani. Bilen varda aydinlatabilir mi
2,5 ile 3,5 cm arasinda 3 tane kistim varmis. Sagda bir solda iki olmak uzere. 4 aydir bekliyoruz ama atilmadi kistler. Cikolata kistleri icin ilac cozum degil dedi. Buyumesini durdurabiliyoruz ilaclarla dedi. Kesin cozum degil dedi. Ameliyat zaten yumurta rezervlerini olumsuz etkiliyor o sebeple dogum yapman en iyisi dogumla temizleniyor cikolata kistleri dedi. Cocuk dusunmuyorsan dogum kontrol hapina baslayalim dedi. Ama ben zaten istiyorum cocuk dedim. Alti ay deneyin ama eger ki olmazsa bunun sebebi cikolata kistidir ce asilama falan zaman kaybi oluyo dedi. Bilmiyorum valla bana dedikleri bunlar. Baska bir doktordan da randevu aldim. Haftaya da ona gidecegim. Bakalim o ne diyecek. Keske deseki yok ya o doktor yanlis teshis koymus bu cikolata kisti degil kiiii dese Guzel dusuneyim guzel olsun hersey. Rabbim hepimize saglicakla evlatlar nasip etsin yoklugunu aratmasin.çikolata kistinin büyüklüğü hakkında bilgi vermedi mi? arkadaşıma kistin küçük olduğunu adetle atabileceğini söylemişti dediği gibi de oldu 1 ay sonra hamile kaldı. benim tavsiyem 1 doktora daha muayene olman neden hemen tüp bebek dedi ki aşılama ve tüp bebek öncesi ilaç tedavisi önermeden. ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrendikten sonra folik asit kulllanmaya başladım. folik asit omurilik oluşumunda önemli diye biliyorum.
2,5 ile 3,5 cm arasinda 3 tane kistim varmis. Sagda bir solda iki olmak uzere. 4 aydir bekliyoruz ama atilmadi kistler. Cikolata kistleri icin ilac cozum degil dedi. Buyumesini durdurabiliyoruz ilaclarla dedi. Kesin cozum degil dedi. Ameliyat zaten yumurta rezervlerini olumsuz etkiliyor o sebeple dogum yapman en iyisi dogumla temizleniyor cikolata kistleri dedi. Cocuk dusunmuyorsan dogum kontrol hapina baslayalim dedi. Ama ben zaten istiyorum cocuk dedim. Alti ay deneyin ama eger ki olmazsa bunun sebebi cikolata kistidir ce asilama falan zaman kaybi oluyo dedi. Bilmiyorum valla bana dedikleri bunlar. Baska bir doktordan da randevu aldim. Haftaya da ona gidecegim. Bakalim o ne diyecek. Keske deseki yok ya o doktor yanlis teshis koymus bu cikolata kisti degil kiiii dese Guzel dusuneyim guzel olsun hersey. Rabbim hepimize saglicakla evlatlar nasip etsin yoklugunu aratmasin.
Kızlar selamlar herkese bisuredir yazamiyorum. Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz. Listeler yapılmış. Neye gore yazacagiz ben de eklemek isterim :)
LISTE SON HALİ
1. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 23 OCAK
2. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
3. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
4. hijabiqueen = 23 yaş = 1,5 yıldır deniyor =ilk çocuk
5. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
6. olcayy = ....... yaş = ...... yıllık evli = ....... çocuk
7. ayllllliiiin35 = 27 yaş = 2 yıllık evli = ilk çocuk
8. Moonsun3= 26 yaş =2 yillik evli = ilk çocuk
9. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)
10. minnoskabarikkek = 29 yaş = 6 yıllık evli = ikinci çocuk
11. boza = 30 yaş = .... yıllık evli = .... cocuk = BAT 22 OCAK
12. denizeren = 28 yaş = 1.5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 16 OCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?