2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Insallah 2016 da hayirlisiyla sen de minnacik bir yavruya kavusursun, Allah dermansiz dert vermesin

Çıkarsın çıkarsın hele biraz daha takil burda Ben mayista hamile kalmak istiyorum ama buralari okudukca bi heves geliyor hemen yapayim diye

Sen yine de sakin sakin dusun kendini dinle duygularini ama ozellikle. Insan bi anda gaza gelip yapasi geliyor

Oncesinde oldu canim ama bende azaltma gibi bir durumu olmuyor ne yazik ki. Sadece pilates cok iyi geliyor bana rahim kaslarim esnedigi ve daha rahat atabildigi icin. O yuzden uzun suredir pilatese devam ediyorum. Bu ay sanirim usuttum onun da etkisi oldu.
Kesinlikle haklisin kendine guvenmeli insan.

Kizlar herkese kocamaaan gunaydin :) Musmutlu, umut dolu, guzel bi hafta olsun insallah. Bu sabah uyandigimda aklimdan gecen ilk sey 'tam 2 ay kaldi' oldu :) Doktorumun verdigi sure 7 Subatta doluyor. Sonraki ilk yumurtlamam da hesaplara gore 28 Aralikta basliyor. Cok sukur reglim bu ayda tam gununde oldu. Icim kipir kipir oldu onca agriya mide bulantisina ragmen sabah sabah :))

Günaydın hanımlar.
İyi haftalar herkese. 2015'in son haftasına girdik.
Öyle hastayım ki, soğuk algınlığı geçmedi bir türlü. Daha da kötü oldu boğazım felaket. Antibiyotik kullanmaya gerek duymamıştım ama doktora gidip başlasam mı diyorum. Geçer geçer dedim sabrettim kötüleşti daha da.
Siz nasılsınız :)

Selamlar canim. Cok cok gecmis olsun Bende de regl+ usutme ikilisi mevcut haftasonum berbat oldu resmen. Hala iyilesemedim Bence soguk alginligi deyip gecme doktora git daha da ilerlemeden.

Kizlar kistlerim var ve ne kisti oldugu henuz belli degil yazmistim. Az once doktordan ciktim ve cikolata kisti dedi. Moralim cok bozuk. Cikolata kistiyle hamile kalmak zor mudur. Cok uzuluyorum su an

Kizlar kistlerim var ve ne kisti oldugu henuz belli degil yazmistim. Az once doktordan ciktim ve cikolata kisti dedi. Moralim cok bozuk. Cikolata kistiyle hamile kalmak zor mudur. Cok uzuluyorum su an
Moralini bozma çikolata kistyle hamile kalan arkadaşım var kistin büyüklüğü de önemli çok büyük olduğu zaman ameliyat gerektirebilir.

Bence bu listeyi yaş ve bat'a göre düzenleyelim daha iyi olmaz mı? :)

Bence bu listeyi yaş ve bat'a göre düzenleyelim daha iyi olmaz mı? :)

Tabii canim yaşlarımizi zaten yazmıştık küçükten büyüğe mi sıralayalim.

Bat lari da ekleriz bana uyar ben daha korunmaya devam edecegim ama olsun

Tabii canim yaşlarımizi zaten yazmıştık küçükten büyüğe mi sıralayalim.

Bat lari da ekleriz bana uyar ben daha korunmaya devam edecegim ama olsun

Bat'a göre sıralayalım :) böyle çocuk sayısı evlilik senesi vs sanki bana liste karışacak takip edemeyeceğiz gibi geldi :) ama tabi ben dedim diye değiştirmeyelim. Herkesin fikrini alalım :)

Bat'a göre sıralayalım :) böyle çocuk sayısı evlilik senesi vs sanki bana liste karışacak takip edemeyeceğiz gibi geldi :) ama tabi ben dedim diye değiştirmeyelim. Herkesin fikrini alalım :)

Bana her türlü uyar canım

Tek sıkıntı mesajları duzenleyemiyoruz ya listeyi değiştirme olayı azıcık zor olacak

Yaa evet BAT'a göre cok heyecanlı da ben Mayıs'takini mi yazayım ya da Y YESIMBOZ Subat ayınınkini mi yazsın nasıl yapacagız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…