Evet playstore
bilgi kısmında böyle bir şey var
Eki Görüntüle 1729170
Bi de takvim kısmı var
Eki Görüntüle 1729172
yok btanem hormonlarım falan herşwy normal. insülin direncim yüksek diye glifor kullanıyorum.
polikistik görünümü var sadece ama hormonlarıma etki etmediğinden sebepsiz diyorlar. İnşAllah Allah kimseyi bekletmesin
Çıkarsın çıkarsın hele biraz daha takil burdaBen mayista hamile kalmak istiyorum ama buralari okudukca bi heves geliyor hemen yapayim diye
Ben yine forumlarda okumuştum regl olmadan 1 gün ya da 2 gün önce ilişkiye girilirse ağrı azalıyormuş diye ki kendimde denedim ağrı 0 olmuyor ama diğer aylara göre daha iyiyim en azından ilaç almadan atlatabiliyorum ama işte sizdeki durum değişikmiş inşallah hamile kalırsınız da geçer bu ağrılar
Bebek konusunda ben de böyle düşünüyorum bi de anne adayı kendi emin olması da çok önemli yani eşim yardım eder, annem ilgilenir, kayınvalidem bakar gibi cümlelerle değil de ben bu sorumluluğu üstlenebileceğim mi sorusunu sormak önemli
Günaydın hanımlar.
İyi haftalar herkese. 2015'in son haftasına girdik.
Öyle hastayım ki, soğuk algınlığı geçmedi bir türlü. Daha da kötü oldu boğazım felaket. Antibiyotik kullanmaya gerek duymamıştım ama doktora gidip başlasam mı diyorum. Geçer geçer dedim sabrettim kötüleşti daha da.
Siz nasılsınız :)
Insallah 2016 da hayirlisiyla sen de minnacik bir yavruya kavusursun, Allah dermansiz dert vermesin
Moralini bozma çikolata kistyle hamile kalan arkadaşım var kistin büyüklüğü de önemli çok büyük olduğu zaman ameliyat gerektirebilir.Kizlar kistlerim var ve ne kisti oldugu henuz belli degil yazmistim. Az once doktordan ciktim ve cikolata kisti dedi. Moralim cok bozuk. Cikolata kistiyle hamile kalmak zor mudur. Cok uzuluyorum su an
1. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
2. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
3. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
4. hijabiqueen = 23 yaş = 1,5 yıldır deniyor =ilk çocuk
5. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
6. olcayy = ....... yaş = ...... yıllık evli = ....... çocuk
7. ayllllliiiin35 = 27 yaş = 2 yıllık evli = ilk çocuk
8. Moonsun3= 26 yaş =2 yillik evli = ilk çocuk
Merhaba kizlar, bayagidir takip edemedim. Yeni arkadaslar hoşgeldiniz. Y YESIMBOZ annenin ellerinden operim. Burham burham tecrube dolu belli ki ve cocuk isteginin nasil bisey oldugunu ne kadar guzel anlatmış.
Hayirli zamanda, hayirli evlatlarimiz olsun insallah
Bence bu listeyi yaş ve bat'a göre düzenleyelim daha iyi olmaz mı? :)
Tabii canim yaşlarımizi zaten yazmıştık küçükten büyüğe mi sıralayalim.
Bat lari da ekleriz bana uyar ben daha korunmaya devam edecegim ama olsun
Bat'a göre sıralayalım :) böyle çocuk sayısı evlilik senesi vs sanki bana liste karışacak takip edemeyeceğiz gibi geldi :) ama tabi ben dedim diye değiştirmeyelim. Herkesin fikrini alalım :)
Bana her türlü uyar canım
Tek sıkıntı mesajları duzenleyemiyoruz ya listeyi değiştirme olayı azıcık zor olacak
Olcay onu ilk sayfadan yapabilir sanirim konu sahibi olarak. BAT guncellesek evet takip daha heyecanli olurboza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?